Jel ima negdje službena potvrda da se poništava natječaj ili je to samo naklapanje? Mislim, kad smo već kod naklapanja, nemojte zaboraviti i da se jednom produženi natječaj, odnosno vrijeme za potpis, može produljiti još jednom i još jednom i još jednom u plus beskonačno.
Sluzbena potvrda će doći isto kao što je došla kad je odabran kupac……..:)
Šalim se…..naravno da će obavijest da se natječaj poništava doći kad-tad……i onda opet Jovo-nanovo……
Ja sam se konzultirao sa brokerom – i on tvrdi da se u ovom slučaju ne mogu odabrati druga ili treća ponuda naknadno……ako prvi /odabrani/ kupac ne sklopi ugovor……nego ide novi natječaj…..
A ako kane stvarni produzavati rok za potpis unedogled…..kao što vi kazete…….mislim da im to baš nije previše mudro……jer će takvim ponašanjem na kraju ostati i bez ta dva kupca koja su bila zainteresirana……a na novi natječaj im se više nitko neće javiti……
[/quote]
Ja ću se konzultirati s regulatorom možeš li ti pisati ovakve gluposti javno i prebacivati odgovornost na neminovanog brokera.
Pretpostavljam prigovori kupaca koji nisu izabrani. Ili ono što se spominjalo da odabrana tvrtka ne ispunjava neki uvjet iz natječajne dokumentacije. A to dvoje je vjerojatno povezano.
Evo nas već u 2. mjesecu.
Navikli smo na različite kombinacije i muljanja, “prodavanja” onoga što se ne želi prodati, navikli smo na “poštene i otvorene” natječaje na kojima se zna tko mora dobiti, čak smo se počeli navikavati na odbacivanje potpuno valjanih ponuda, ali ovo je novo dno.
Ministar u više navrata javno potvrđuje odluku i sređenost stvari. Ali više niti tome nije za vjerovati. Kako se onda uopće ponašati? Kome i čemu onda možete vjerovati?
Danas (petak 1.2.) sjednica Vlade u Dubrovniku. Idealna prilika da objasne što se događa, ali koliko vidim u planu sjednice, nema ništa o Hmst.
Evo nas već u 2. mjesecu.
…. Ministar u više navrata javno potvrđuje odluku i sređenost stvari. Ali više niti tome nije za vjerovati. Kako se onda uopće ponašati? Kome i čemu onda možete vjerovati?
U ovoj banana državi više nikome!
Besramno lažu čim zinu, i to u svim pitanjima, čak i u onim stvarima u kojima je istina očigledna.
Ministar javno potvrđuje jer je očito dogovorio zub… al sad očito deal ne prolazi ili se čeka da “kladioničari i grobari” puste lovu. Pa taj lik je prodao kladionice za XXX milijuna eura. Tko drži luke, kladionice i grobarska poduzeća?
Sad su mu partnera ulovili u muljavini sa nekom imovinom. “Il presidente di Telecomm” mu navodno prodao ispod cijene neku zemlju i zgrade u Zagrebu i za pola godine ovaj lik preprodao, za 4 milijuna eura skuplje?!
Koju posluku porati?
nisam ovdje slova napisao mjesecima ako ne i duže.
zadnje se sjećam da su me ispilili pesimiti i gutani tamo negdje na 300 ili 300 i vrlo sitno.
a pokazalo se na kraju u 2018 jedna od najboljih prilika čak i ako se izuzme razina pokrivenosti u nekretninama,i to kojim nekretninama?
dubrovnik ,pješačka zona do straduna.
joj.joj.joj nadam se da su bar kupili,da crnjaki nisu u ništa proljevani?
razlog javljanja nisu dotični već nastup nama ovdje najvažnijeg ministra u glavnom dnevniku na HTV.
čini se da je saga pri kraju,očekuje se da će kupac uplatiti što i nije ništa novo ali sami nastup alibi ministra uljeva nadu da je lova na putu?
na marketu strpljivi imaju velike šanse da naplate ipak za “hop” još nije.
pirati imaju veće šanse da nađu blago od NEpirata.
🙂
p.s.
zašto mislim da će prodaja biti realizirana?
davnih dana je ovo vrijedilo više od prodajne cijene,potvrdili službeni procjenitelji+ovdje iznesenih dokaza ima….
Bez info na zse..bez uvrstenja u “segment promatranja “..bez ikakve info igdje..svaka cast svima koji su vezani uz trziste kapitala.
Jos nisu popili kavu i prokomentirali jucerasnje vrijeme..Dore..itd
Pozdrav
Vidi se da rade na jačanju povjerenja u TK. Uhljebi.
Ajde bar smo sad i to “zakljucili”
Nije striktno uz temu ali strasno je da su zadnju sjednica upravnog vijeća održali 12.12.18..ništa manej nego prije vise od 2 mjeseca !?!?!.
Rade li ti ista ?..Postoji li to i dalje ?..Sigurno se naknade za clanstvo ubiru..Kao i za razne NO i slicne “organe”..naknadu imas..posla i odgovornosti nemas..
http://www.cerp.hr/sjednice-upravnog-vijeca/304
Pozdrav
prije koji dan prolazili nalozi sa 10% nižom cijenom,šta je to anualizirano možda ni tisuću %?
okrutan market koji ne pruža prilike.ono što je apsurdistan da je ta cijena bila 80% prastare procjene,znači današnje realne tu negdje malo iznad pola.
znači i 5 godina kasnije hr investitori(kladioničari) ne žele kupovati nekretnine u dubrovniku sa velikim diskontom nakon što su dobili brutalne dokaze na dokaze na drugim turistima?
i šta reći osim dobro za nas koji nemamo problema s time.
ide i većeras neka tekma i istanbulska nevjesta
🙂
piratski pozdrav
p.s.
nije zlato sve što sija