Slučajna država.
Sa kupcem za Hotele Adriatic potpisali i objavili, a natjecaj za njih bio dosta poslje Maestrala. Sad ti meni reci jel to slucajno?!
Jos Marica napadaju preko novina prije tri dana da je ostvario 10% od planiranih prihoda od prodaje u ovoj godini, mislis da ne bi ovo potpisao i skoro ispunio plan da je sve cisto
A možda su u šumi….. 🙂
Ma daj pogledaj prošle prodaje, HIMR, JDRN, HMAM, CROS itd, pa ćeš vidjet da nema nikakvih pravila ili šprance, nekad se duže čeka a nekad kraće….
Kao što sam rekao, nije ovo jedina ponuda, čak da i ova nekim čudom propadne, imate dva osigurača – vecu ponudu od čeha na 410 kn, i manju ponudu od čeha ma malo manje od 400 kn (ne da mi se za ovu točno tražiti), znači sva panika koju radiš ti i slični je smiješna…
Lp
Nije ta panika smiješna, nego profitabilna. I sreća je što imamo dioničare koji ne znaju niti čitati, a kamoli tumačiti informacije.
Takve svaka vlast treba. Samo sto sekretari skoja su bili prvo revolucionari, ovaj igra na sigurno. Daleko je ovaj od njih. Ovaj prodaje sto su sekretari Skoja izgradili.
Imate izjavu ministra da je ponuda od PND Strategije prihvačena od strane CERP-a.
Imate osigurač od češke ponude na 410 kn, ako ova nekim čudom slučajno propadne.
Ne brinu Česi, Kinezi ili tko već. Nisu zbog njih propali prošli natječaji.
Kod privatizacije HIMR-a je 5.7.2016. dostavljenja obvezujuća ponuda, ugovor je potpisan 20.9.2016.
…..”do isteka roka valjanosti obvezujuće ponude ponuditelja…..”
Sad je već veliko pitanje što će od svega biti……
Baš me zanima da li ovi koji su (mudro) skupili tisuće komada po 340 već lagano grickaju noktiće……
Ne mogu skupiti lovu ili su se malo preračunali pa ponudili previše?