To je novoosnovana tvrtka koja nudi usluge posredovanja. Pošto znamo da stranci ne kupuju nase hotele, osim ovih ludih Ceha. Mozda je Borg ekipa ili netko njima blizak.
Ma nudi ti usluge, pogledaj koliko zarađuje dotični… njemu je to sve peanuts.
U 2016. je njegov Supersport imao 169 milijuna kuna neto dobiti, a lani 292 milijuna kuna. To je tvornica novca.
Ajde da su i HMST konačno prodani i to s premijom u pripetavanju.
Pa bili su i prošli put prodani, dok CERP nije odbacio ponudu… nemam pojma iz kojeg razloga. Tako da, nadajmo se… uz oprez.
Isprsio se znači čovjek. Zna on da imati hotele u Dubrovniku već u startu vrijedi 300 kn po dionici a kamo li kad se to sve posloži.
Isprsio se znači čovjek. Zna on da imati hotele u Dubrovniku već u startu vrijedi 300 kn po dionici a kamo li kad se to sve posloži.
Bogu hvala netko iz Hrvatske, samo nadam se da ex.umirovljenik Frano Matusic ( trenutacno drzavni tajnik za turizam, inace guitarist) nece srusiti natjecaj kao prosli put. Bumo videli 🙂
Bogu hvala netko iz Hrvatske, samo nadam se da ex.umirovljenik Frano Matusic ( trenutacno drzavni tajnik za turizam, inace guitarist) nece srusiti natjecaj kao prosli put. Bumo videli 🙂
Pa činjenica je da su ovaj put u igri tri ponude i sve tri su bitno više od početne cijene, tako da bi im za ponavljanje natječaja trebalo debelo obrazloženje i razlog.
Sve tri obvezujuće ponude su predane uz jamstvo u iznosu od 2.536.000,00 kuna + platili su trošak preuzimanja Ponudbene dokumentacije 100.000,00 kuna, tako da to sve skupa nije zahebancija preko koje se može tek tako prijeći.
Kako god bilo, čini mi se da se stvari ovaj put razvijaju u željenom smjeru.
Već sam sada na +41%. Konačno da i ja jednom ubodem nešto na kratki rok (gpdinu dana).
ovo je jako dobro – neka ljudi napokon nešto opipljivo zarade.
burza bez zarade je butza bez budućnpsti.
zato čestitke hmstovcima i skupo se prodajte.
a nitko ne komentira promet prije objave
opet neki vozac dignuo kredit…
Promet su podigli članci u Dubrovačkom listu jučer ujutro i danas ujutro u kojima je otkriveno tko je otkupio ponudbenu dokumentaciju.
Do objave rezultata , cijena nije išla do minimalne iz natječaja ,tako da ja mislim da nije moglo biti povlaštenih informacija.
a nitko ne komentira promet prije objave
opet neki vozac dignuo kredit…
Da nisam 5-6 puta kroz povijest privatizacije gledao kako se 15min do objave interesa dionica trzi oko 400kn, a 15 min poslije po 280kn, digao bih i ja kredit.
Zanimljivo se danas nudilo u pristojnim količinama po 340kn. U ovom trenutku se čini kao sigurna oklada, ali prije svega par sati nije bila. Tko zna što će cerpovci smisliti, možda na kraju opet problemi.
Ja sam danas isto sve to poprilično loše “odigrao”.
Prvo jos kupovao, pa kad su pristizali veci paketi na prodaju se nakon nekog vremena uspaničio i prodavao ispod cijene…….pa onda opet odlučio da sam pogriješio i da ipak treba riskirati po 340…….uzeo ponovo i na zalost prodavao do 358, jer nisam na vrijeme vidio kad je dosla obavijest.
Opet nakon toga kupio sto se nudilo i bar donekle popravio stvar jer mi se čini da bi bilo apsolutno suludo vjerovati da će lumeni iz CERPa odbiti ovakve astronomske cijene koje su im sada ponudjene.
Ako bas nikako ne zele Čehe / Kineze / (ni jedne ni druge), a vode se najboljom mogucom ponudom kako stoji u uvjetima natjecaja, onda ne mogu odbiti gospodina kladionicara.