HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gdje to pise, kolega ?

Dubrovački list, 22.listopad 7.39h

Pet obvezujućih ponuda pristiglo je ‘na stol’ Centra za restrukturiranje i prodaju (CERP) za kupnju 68,94 posto dionica Hotela Maestral d.d. Dubrovnik.

Riječ je o hotelskoj grupaciji Falkensteiner iz Austrije, zatim bivšem vlasniku hotela Lero Jozu Kalebu, švicarskoj tvrtki Auctor Invest, Eko Invest te o novoosnovaj tvrtki PND Strategija. Predsjednik Uprave hotela Maestral Julije Srgota za DuList je istaknuo kako se nadaju, ako se tvrtka proda, da će dobiti vlasnika koji će i dalje investirati u turizam te zaposliti vrijedne ljude.

Inače, rok za podnošenje obvezujuće ponude nije još gotov i traje do 22. listopada

Mozes mislit……..ako i ima, sigurno će je objavit bas na ovom forumu…….:)

Kolega jel vidite koliko je ovaj forum mocan…:)?!?..Kad info dodje u “ostalu” javnost vec je kasno

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Tko se krije iza pet ponuda za Maestrale?

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Hm, ako analiziramo današnju ponudu na burzi, ne bi se reklo da su pristigle obvezujuće ponude.
Na prodaji je 1350 dionica ispod 356,66 kn koliko iznosi početna cijena, s tim da se 950 komada prodaje po 336 kn.
Čudno.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

S druge strane. cijena nije propala ispod 300 kao što se svaki put dogodilo kada nije došla niti jedna ponuda u prošlim natječajima.

Čudno, slažem se.

I kada ćemo saznati rezultate, spominje se 15 dana od otvaranja ponuda, ali kada se otvaraju ponude?

Nekome 6 % razlike u cijeni nije razlog da ceka objavu ili ponudu pa prodaje..svatko ima svoje razloge

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Nekome 6 % razlike u cijeni nije razlog da ceka objavu ili ponudu pa prodaje..svatko ima svoje razloge

Pozdrav

Kolega, razumijem vasu logiku, ali nikako se ne mogu sloziti da netko u ovom času, kad prema dostupnim informacijama postoji dobra šansa da su dosle ponude, od kojih barem jedna ona prava (Falkensteiner) stavlja nalog na ovu cijenu. Meni se čini da je ovakav nalog za prodaji samo i isključivo u ulozi izazivanja panike da se skupi jos nesto dionica dok ide……ali istovremeno se riskira vrlo solidna zarada (ako ga netko pokupi).

Ja kupio (i to dosta) i jučer i danas……pa ili pukovnik ili pokojnik…….:(:)

Naslovna

Vijesti – 23/10 – 09:57

…..i, btw, mislim da je sramota da dopuštaju da im se ovakvi članci provlače vec drugi dan, bez da daju bilo kakvu sluzbenu obavijest…….

New Report

Close