HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Iščitavajući Odluku o početnoj cijeni i provedbi postupka javnog prikupljanja ponuda dojam je da su si ovaj put dali malo više truda, ozbiljnosti i profesionalnosti.
Traži se ozbiljan kupac.
U tekst su ubacili sve one odredbe na koje se s ovih ili onih strana ukazivalo kao nedostatak u prethodnim pokušajima prodaje, pa i brisanje zaloga u iznosu od 20.213.233,03 kn na z.k.ul. 2449, k.o. Gruž nakon plaćanja kupovne cijene.
U svakom slučaju, ako se nađe kupac po početnoj cijeni od 356,66kn/dionica zagarantirana mi je zarada od minimalno 25% u godinu dana koliko imam dionice.
Još ako se zaista zaleti kakav respektabilan kupac – nitko sretniji od mene!

Možda ovaj put bude kupca,brisanje zaloga,možda je to bio prije razlog što nije prodano, još ako se javi više kupaca..

I Chuck Norris vozi Dajca!! Tko vozi Dajca ima krupna jajca!! Nebojše=Ne boj se ! Ne valja li ga,ne valja, dok ne kroči Nebojse!

Iščitavajući Odluku o početnoj cijeni i provedbi postupka javnog prikupljanja ponuda dojam je da su si ovaj put dali malo više truda, ozbiljnosti i profesionalnosti.
Traži se ozbiljan kupac.
U tekst su ubacili sve one odredbe na koje se s ovih ili onih strana ukazivalo kao nedostatak u prethodnim pokušajima prodaje, pa i brisanje zaloga u iznosu od 20.213.233,03 kn na z.k.ul. 2449, k.o. Gruž nakon plaćanja kupovne cijene.
U svakom slučaju, ako se nađe kupac po početnoj cijeni od 356,66kn/dionica zagarantirana mi je zarada od minimalno 25% u godinu dana koliko imam dionice.
Još ako se zaista zaleti kakav respektabilan kupac – nitko sretniji od mene!

Možda ovaj put bude kupca,brisanje zaloga,možda je to bio prije razlog što nije prodano, još ako se javi više kupaca..
[/quote]
Ovaj put nije potrebno podnijeti plan investiranja i rok nije 45 nego 60 dana.
Najbolja ponuda je ona s najvišom cijenom po dionici pa s obzirom da se ne traži plan investiranja, cijena bi mogla biti i veća od početne.

Što god i kako god HMST bilježi ove sezone manje dolazaka i noćenja turista ….
Ako smo lani doživjeli vrh, hoće li ponovno cijena kod ponude biti primamljiva ili možemo očekivati lagano klizanje..

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Očito su našli kupca koji je postavio navedene uvjete pa su zato i oni morali mijenjati natječaj.
Ovaj puta sigurno prolazi, jedino je pitanje po kojoj cijeni više od minimalne.

Što god i kako god HMST bilježi ove sezone manje dolazaka i noćenja turista ….
Ako smo lani doživjeli vrh, hoće li ponovno cijena kod ponude biti primamljiva ili možemo očekivati lagano klizanje..

Niste u pravu kolega.
Prije dva dana direktor firme na TV izjavio da imaju 5 % porasta i u dolascima i u noćenjima za prvih 6 mjeseci. Čemu takav pesimizam ?

Ovo je prošlo nezapaženo:

http://www.cerp.hr/sjednice-upravnog-vijeca/uv-cerp-izvan-sjednice-8-kolovoza-2018-godine/1512

Vaš link …

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Izbacili su točke III., VII. i VIII. !
To značajno mijenja uvjete za potencijalne ulagače.

Evo pa usporedite staru i novu Odluku:
Vaš link …

Vaš link …

Obzirom na promete u prošlih nekoliko dana da li se dionica može vratiti ponovo u normalnu trgovinu ?
Jel to netko zna izračunati.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/UdGaGuacOMniuabrBdGaWA==.pdf

[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: ADPL (AD Plastik d.d.)[/color]

kolega Jubito bili ste nekad aktivni kod HMST, možete se raspitati sto je s njima. Ima li kakvog interesa za slanje ponuda. Neznam sto da radim s tom dionicom. Nešto sam prodao po 346, a veći dio čekati ili ugrabiti prvu priliku ?

Nemam pojma da li ima interesa, ali sam odlučio ne prodati i čekati do kraja.
Ako se ne proda ovaj put, biti će nova prilika, ali imam osjećaj da će ovaj put biti nešto od toga jer su stvari postavljene malo drukčije, osim ako netko raspali iznad 356kn, onda ću ih prodati.

Nešto se ipak događa, kada je danas prošla takva količina dionica.Očito netko ima plan predati ponudu pa sada kupuje povoljnije, a netko ne želi čekati sudbinu pa prodaje. Dobro je to za nas “čekače”.

New Report

Close