HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja mislim da su dobre vijesti, jer u protivnom već bi počela rasprodaja, barem je tako bilo prošli puta.
E, sad kada će Cerp to objaviti i što će objaviti, pitanje je sad.

Znači ako sudimo po prošlom natječaju bilo je insajdera? Danas niko ne prodaje na 320 kn niti niko ne kupuje na 350 kn, što znači da možemo zaključiti, da je prodaja tu negde izmedju tih cijena? Naravno Valamaru i mirovincima…

Hmmmmm……..objavljeno da je izašla obvezujuća za HMAM……

Moglo bi i ovdje biti belaja……

ovaj sa 500 kom misli pokupiti razočarane ili ..

Ponudu je objavio Valamar, dok Cerp još uvijek šuti, nije još sve gotovo, već bi krenuo stampedo.

Zeljković po koliko?

Treba otvoriti sve te silne koverte.
Kod Makarske ih je bili manje

Muk i tišina. Zar je moguće da je ovdje opet fjasko i da je opet propao natječaj???

Ignore: KressoM, delux

http://www.cerp.hr/default.aspx?id=5598

U postupku javnog prikupljanja ponuda za kupnju 355.520 dionica društva HOTELI MAESTRAL d.d., Dubrovnik pristigla je obvezujuća ponuda koju je dostavilo trgovačko društvo J&T IB CAPITAL MARKETS, Prag, Republika Češka.

Trgovačko društvo J&T IB CAPITAL MARKETS, Prag, Republika Češka je za kupnju dionica društva HOTELI MAESTRAL d.d., Dubrovnik koje su predmet prodaje ponudilo cijenu u visini od 114.271.238,40 kuna, što predstavlja iznos utvrđene početne cijene.

Za Makarsku dvije ( Valamar , Pivac ) za Maestrale Trgovačko društvo J&T IB CAPITAL MARKETS, Prag, Republika Češka

http://www.cerp.hr/default.aspx?id=5598

Pozdrav

svi smo mi Crobex

čudi me valamar ali nema veze i ovako može ispasti i bolje

znači kao što sam i rekao da će biti- ako ode biti će to po početnoj cijeni….a ekipa je ovdje plaćala po 350 kn očekujući 400 🙂

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

New Report

Close