HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa što su radili u Cerp-u 15 dana ?. Komunicirali s zainteresiranima da dogovore tko i po koliko.

Pa što su radili u Cerp-u 15 dana ?. Komunicirali s zainteresiranima da dogovore tko i po koliko.

Razmišljaju šta bi tribalo …
A tribalo bi !

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Dok čekamo možemo malo i pogađati.
Očekujem 390-410 zadnju cijenu

Promjene u TOP 10:

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Čini se da smo vrh imali na 350 kn!????

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Ovaj dio igre je taj vrh sad čekamo drugi dio igre -;)

Pozivi su navodno upuceni vec 27.11. tako da samo oni koji otlupe dokumentaciju (100 000 kn ) imat ce pravo na podnosenje obvezujuce ponude. Dali je itko vec otkupio dokumentaciju..e to znaju samo neki..
Cijena ?..s obzirom na kretanje iste u zadnje dvije godine..vjerujem da bi sa 350 vecina bila zadovoljna.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Da li će cijena od 350 biti dovoljna da se prođe. Ipak je bilo 40 zainteresiranih. Neka većina odpadne 5-6 će sigurno otkupiti dokumentaciju i dati ponudu. A onda tko da više. Mislim da će tu biti gužve, ali sigurno da sa 400 se prolazi.
Živi bili …..

Da li će cijena od 350 biti dovoljna da se prođe. Ipak je bilo 40 zainteresiranih. Neka većina odpadne 5-6 će sigurno otkupiti dokumentaciju i dati ponudu. A onda tko da više. Mislim da će tu biti gužve, ali sigurno da sa 400 se prolazi.
Živi bili …..

Ah da naravno, tako smo govorili kod svakog pokušaja prodaje do sada. Ako imovinsko pravna pitanja nisu riješena, jedini kupac če biti Valamar sa mirovincima 10 kn iznad početne cijene i to je to.

Zna li netko u kojem roku bi se trebala objaviti početna cijena?

Brzo je 27.12. ..a ako CERP bude azuran mozda do 29.12. i saznamo ima li koja obvezujuca ponuda..

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Izasao izvjestaj za Club Adriatic..Od 15 pisama namjere….4 su otkupili ponudbenu dokumentaciju i na kraju je zaprimljena jedna obvezujuca ponuda.IMMO INVEST PARTNER AG..cini mi se neki nekretninski fond ili developer a ne turisticki brend
CERP je trazio 47,5 mil ponuda je 54 mil kuna ( cca 13% vise).
http://www.cerp.hr/default.aspx?id=5597

Pozdrav

svi smo mi Crobex

New Report

Close