Hmst se dobro drzi na 350 a Pivci i dalje dokupljuju hmam po 300..Jedno i drugo poprilicno iznad trazene cijene cerpa…
Cerp ima jos 7 dana da uputi poziv na dostavu obvezujuce ponude ..(mozda i objave kome su poziv uputili ).
Otkup dokumentacije kosta 100 000 kn i to ce bit prvi pokazatelj koliko stvarno ima zainteresiranih.
Maric neki dan na hrt izjavljuje “88 ozbiljnih ponuđaca”..bit ce dobro ako ostanu po dva ..tri..za svako hotelsko poduzece.
Od kud vam kolega ta info da od ponedjeljka ide u redovno trgovanje ?..
Pozdrav
Od kud vam kolega ta info da od ponedjeljka ide u redovno trgovanje ?..
Pozdrav
Trgovinski priručnik – točka 3.
500k kuna u tjednu – riješeno
Najmanje 15 transakcija – riješeno
Najmanje 1 transakcija dnevno – ako sutra nitko ne bude htio prodati, kupit ću ja jedan komad, makar po 400kn……:)
Hvala. Uputite taj podsjetnik i na zse. Oni su cak znali zaboravit promjenit i tromjesecne liste modeliteta drazbe/redovnog trgovanja na odredeni datum tako da se na iznenadite 🙂
Pozdrav
Hvala. Uputite taj podsjetnik i na zse. Oni su cak znali zaboravit promjenit i tromjesecne liste modeliteta drazbe/redovnog trgovanja na odredeni datum tako da se na iznenadite 🙂
Pozdrav
Ne znam zašto vam uopce pada na pamet da ovo:
BLJE i JMNC – ubrzani prijelaz u modalitet kontinuirane trgovine
Sukladno članku 194. Pravila Burze i točke 3. Trgovinskog priručnika, dionice BLJE i JMNC ispunjavaju kriterije za ubrzani prijelaz u modalitet kontinuirane trgovine, u kojem će se istima početi trgovati od ponedjeljka, 13. 11. 2017. godine.
….ne bi vrijedilo i za HMST.
Jest da su totalni nesposobnjakovici, ali pravila (svojih) se moraju drzati.
Zapravo, ja mislim da je ovaj jučerasnji kupac od cca 900kom (isti onaj koji je 27. kupio jos 350) upravo na to racuna.
U PRTu je dosta ograničen, ali kad udje u redovno moze raditi sto god zeli – ili agresivno kupovati ili npr. drzati strasilo na asku, pa skupljati mirno na bidu.
Zapravo, ja mislim da je ovaj jučerasnji kupac od cca 900kom (isti onaj koji je 27. kupio jos 350) upravo na to racuna.
U PRTu je dosta ograničen, ali kad udje u redovno moze raditi sto god zeli – ili agresivno kupovati ili npr. drzati strasilo na asku, pa skupljati mirno na bidu.
Kolega kvart promijenili ste misljenje o hmst? Pre par dana ste pisali da ovo nece biti prodato preko 350 kn?
Kolega, nikoga nije više iznenadio ovaj sa 1500kom u zadnjoj sekundi na 350 nego mene…….:)
Eh kupovalo se pred kraj natječaja još prije dvije tri godine i po 420 kn, jer su bile ideje, da če biti prodato bar po 500 kn:-)
Na otvaranju odmah 500 dionica po 370 kn :)) ?!?!..Bit ce zanimljivo dali ce tu ostat o 13:00…
Pozdrav
U svakom slučaju, danas je zadnji dan ovog mučenja u PRTu.
Od ponedjeljka će se ovdje malo drugačije trgovati…..
U svakom slučaju, danas je zadnji dan ovog mučenja u PRTu.
Od ponedjeljka će se ovdje malo drugačije trgovati…..
da, po bidu…