Mislim da će cijena ići puno više od početne, uostalom tu je 40 zainteresiranih. Tko je stvarno zainteresiran morati će ići sa dosta višom cijenom kako bi bio siguran da će to dobiti.Evo već danas je 350, znači da sigurno ide preko 400.
Možeš misliti….vidjet ćeš koliko će ih od tih na papiru stvarno i dati ponudu, možda 2-3, a možda nitko. Puno je tu još kostura za riješiti, a to automatski ruši ponuđenu cijenu prema početnoj
Uostalom, cijena je i na prošlom natječaju rasla do 400 kn, da bi potom nakon neuspjeha natječaja otišla nazad negdje do 200 kn, a mnogi su tu grdne pare popušili kad je odjednom sva kupnja nestala pa je bilo daj što daš.
Fina potražnja.
Baš i ja gledam
Dionica na promatranju a netko je htio u zadnjim minutama kupit 300 po 340 i 300 po 350
da li to znači ako netko kupuje bez problema po 350 da dionica vrijedi i puno više ?
Mislim da će ponude ići preko te cijene ili netko tko misli dati ponudu razmišlja da bolje da kupi po 350 nego kasnije po puno višoj cijeni.
da li to znači ako netko kupuje bez problema po 350 da dionica vrijedi i puno više ?
Mislim da će ponude ići preko te cijene ili netko tko misli dati ponudu razmišlja da bolje da kupi po 350 nego kasnije po puno višoj cijeni.
nije to kupio jedan, nego je bilo 6-7 kupovnih naloga koji su izvršeni i prikazani kao jedan jer je sve odjednom protrgovano…. no isto tako neki su danas i prodali toliku količinu što sugerira da dosta njih ne vjeruje da će se postići viša cijena od 350 kn
Istina mogu povrdit ovaj sa 1500 kom jer sam pratio.
Je, pojavio se bio zasebni nalog od 1500 komada par sekundi prije 13h. Screenshot u privitku. Sad se i meni čini da sam fulao u procjeni oko cijene prodaje hotela, bit će da bi to ipak moglo završiti iznad minimalne ponuđene cijene. Interesenata sa sve većim nalozima na kupnji svakim danom ima sve više (a miriše mi i na inside info gdje se već valjda zna ishod). Sad je jedino pitanje tko ulijeće sa ovako velikim nalozima.
Ovo ide od pon u redovno……a onda je svasta moguce……tako da je dobro imati nekakvu kolicinu pri ruci.
Ovo ide od pon u redovno……a onda je svasta moguce……tako da je dobro imati nekakvu kolicinu pri ruci.
ako ode u redovno, cijena ide dolje…to se dogodilo sa gotovo svim dionicama iz PR nakon prelaska u redovno trgovanje, tako da budi oprezan sa željama