HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega Jubito
Ako kupi odabrani kupac sve plombe i hipoteke se obrisu u tri dana
Ovim se misli demotivirati ozbiljne strance koji bi platili vise ali nisu u stanju razmsiti klupko pa nece nista ni ponuditi.
Ocekujem iskljucivo domaceg kupca i max dvije ponude

Uopće se ne slažem s tobom. Ne vjerujem da je ovaj puta bilo kome namješteno.
A hipoteke se ne skidaju same od sebe, treba prvo vratiti lovu banci koja je upisana na nekretnine.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

DUTV ima prilog o privatizaciji https://www.youtube.com/watch?v=ZB695w9jOsA, točnije razgovor sa predsjednikom uprave. Ne znam čitati ljude pa ne znam očekuje li on stvarno da ih itko privatizira, zna li tko bi to mogao biti itd.
Nekako mi je čudna mimika lica, ali možda čovjek jednostavno nije navikao na takve javne nastupe.

Mislim da zna tko je sve poslao pisma namjere jer je u više navrata ponovio da su zainteresirane “velike kuće”.
A što se lica predsjednika uprave tiče, ništa neobično za Dubrovčane, takvi su ti oni, uostalom, kakvo bi tebi bilo lice da znaš kako ćeš izgubit radno mjesto u idućih par mjeseci?
Novi vlasnik = nova uprava.
Čini mi se da će ovaj puta Hoteli Maestral biti prodani!

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Bravo borsa napisali ste poantu te prodaje…ovo je namještalka, da domači kupac u kompaniji sa mirovincima kupi jeftino, a onda če biti sve drugačije…

Kupit ce jeftino ,ali ne ispod 459 kuna. Pa nisu ni stranci veslo sisali.

Bravo borsa napisali ste poantu te prodaje…ovo je namještalka, da domači kupac u kompaniji sa mirovincima kupi jeftino, a onda če biti sve drugačije…

[/quote]

Obzirom da je početna 321,41 kn, ako se posao uopće realizira, teško da će cijena biti iznad 350 kn

Ignore: KressoM, delux

Mislim da će cijena ići puno više od početne, uostalom tu je 40 zainteresiranih. Tko je stvarno zainteresiran morati će ići sa dosta višom cijenom kako bi bio siguran da će to dobiti.Evo već danas je 350, znači da sigurno ide preko 400.

Moja je procjena da će Valamar sa mirovincem kupiti ovu deluxe top premium ne mere bolje vrhunsku poziciju u Dubrovniku. Mali ulagači će zaraditi i to je lijepo. Strance će odbiti zamršena papirologija, imat će opciju kupiti cijeli RIVP jednog dana pa im je neisplativo i beskorisno ulaziti u male priče hrvatske birokracije. Valamar ima uhodane kanale kojima zna ploviti u svim uvjetima i veliko iskustvo.

Mislim da će cijena ići puno više od početne, uostalom tu je 40 zainteresiranih. Tko je stvarno zainteresiran morati će ići sa dosta višom cijenom kako bi bio siguran da će to dobiti.Evo već danas je 350, znači da sigurno ide preko 400.

To da je danas 350 znak je da sigurno ide preko 400? Nemojte me nasmijavati, u jednom od prošlih pokušjaja prodaje več smo bili na cijeni 420 na burzi tik pred prodaju, jer smo svi mislili kako ide preko 500, bilo je mnoštvo kupaca ali nijedan nije kupio. Pali smo onda na 220.

[/quote]

Ti isti stranci nisu htjeli kupiti ni po 309 kn u prošlom natječaju….zbog lokacije? neeeeee, nego zbog različitih imovinsko pravnih problema, koji kako izgleda nisu riješeni baš zbog toga, da to kupi veoma jeftino Valamar u kompaniji sa mirovincima…

Ok, Slovenac1, po tebi, znači treba prodati kada dođe do 400.
ja sam danas prodao malu količinu s +50% i više nego zadovoljan.

[/quote]

Ti isti stranci nisu htjeli kupiti ni po 309 kn u prošlom natječaju….zbog lokacije? neeeeee, nego zbog različitih imovinsko pravnih problema, koji kako izgleda nisu riješeni baš zbog toga, da to kupi veoma jeftino Valamar u kompaniji sa mirovincima…
[/quote]

Isto kao ni HIMR.Ali nema smisla raspravljat. Bit ce onako kako ti mislis.

Već je trebalo prodati.
Ovo koji su danas uspjeli su pravi sretnici, jer ovaj koji kupuje na 350 sigurno to ne radi sa svojim parama.
A znamo kako takvi obično završavaju.

Mozda kupe kinezi za radnike dok budu radili peljeski most hehe

New Report

Close