Procijenjena vrijednost od 470 kn? Pa državu več u prošlom pokušaju prodaje nije smetalo, da pokuša prodati po 309 kn zar ne?
slovenac1@
tih 309 je bio diskont na “nered,”namjeran ili slučajan tko zna?
serviranje promotivne večere
ali kako bi to naši stari rekli:
možeš nekoga dovesti do pojila ali ga ne možeš natjerati da pije.
zar nije i himr na 782 bio pojilo i dali je netko pio?
NE dok nije ožednio na 819
dali bi bila senzacija da se ovdje ponovi taj scenarij?
pričekajmo početnu pa ćemo biti mudriji
Pitanje svih pitanja je da li su riješeni problemi koji su minirali sve dosadašnje pokušaje prodaje?
Ako jesu – HMST je prodan,
a ako nisu – hebi ga.
Ne bih se čudio da nisu.
I nije točno moj migra da se netko zbog toga previše sekira, nikome neće pasti dlaka sa glave, kao ni do sada.
jubito@
dali je na himr bilo čisto?
NE ali ako ne želiš propustiti poklon u stotinama mil kn tada napraviš ono što je napravljeno.
kupiš a kasnije u hodu rješavaš problematiku ali je tvoje i ne postaje svakim danom skuplje?
himr je postao skuplji zar ne?
ako ja tako koji je najizgledniji scenarij na hmst?
budimo realni koje su šanse grofovima da ovo ugrabe ispres rusa kineza,mnjemaca i ostalih koji čekaju u redu ako je sve čisto?
pa jedina im je šansa da ugrabe dok su drugi zaplašeni neredom.
od njih se očejuje da nisu prepohlepni i da prihvate realnost te time pokupe min 50 mil kn božičnice.
koiko vidim iako im je trebalo(pa su platili skuplje) ali na himr su prihvatili realnost,znali zbrojiti 2+2 i debelo isprofitirali.
jedan je dubrovnik
jednom u puno godina se u dubrovniku nudi prilika kupiti nešto u pješačkoj zonu do straduna.
jednom kada će biti opet prilika koliko će koštatii dali ćeš uspjeti?
pored rusa,kineza njemaca niz je jaaaako dugačak??
“nikome neće pasti dlaka sa glave, kao ni do sada”
sdp mlak kao nikad jedino što može je imputirati hdz prošlost u kombinaciji sa navodnim pogodovanjem u slučaju agrokortako da ulje na vatru je zadnje što plenkiju treba.
potpora glasača je u padu,trend će se nastaviti ako se intenzivira drugi mandat je na dugom štapu.
posebice ako sdp make bernija a to je izgledno kako ja gledam prije sljedećih izbora.
sdp mlak kao nikad jedino što može je imputirati hdz prošlost u kombinaciji sa navodnim pogodovanjem u slučaju agrokortako da ulje na vatru je zadnje što plenkiju treba.
potpora glasača je u padu,trend će se nastaviti ako se intenzivira drugi mandat je na dugom štapu.
posebice ako sdp make bernija a to je izgledno kako ja gledam prije sljedećih izbora.
Ma ja čisto sumnjam da u SDP-u aktivno prate aktualne prodaje hotela.
Na žalost, oni su potpuno izgubljen slučaj.
[/quote]
A uz to javnost ja zaokupljena krizom Agrokora…idealan trenutak za jeftinu prodaju nekome…
nije nužno za sada ali ako se proda netko će baciti oko i napraviti analizu.
dovoljno da uloži 15 min i pročita par stranica ove teme.
15 min jednog stranačkog “vojnika”,zar je to neka cijena za populizam u današnje vrijeme?:-)
p.s.
ima i drugih osim sdp rasula koji bi mogli ispopulizirati zar ne?
slovenac1@
nije prodaja hmst kupnja cigareta na kiosku.
ne ide to preko noći,to je proces koji traje i neće proći ispod radara kada za to dođe vrijeme,živi bili…
tek smo uuvodu, predigri a zaplet će početi sa objavom početne a di je rasplet?
lokalnu zajednicu će direktno pogoditi prodaja pa teško da će previdjeti, prešutiti…
još malo strpljenja,samo malo je rokovi su iznimno kratki pa će biti i više “akcije”
trejder27@
akcija?
himr je prodan po 819 a do same objave cijena na marketu je bila 5xx
jer Večina nije vjerovala,čini se da i sada ne vjeruje
mudro ili ne time will tell
osobno sam bitno sretniji kada nisam dio večine,takvo je moje iskustvo a….
tu su i trenutno neprikosnovene zvijezde marketa TODORKE.
to će se u jednom trenutku ispuhati a oni koji će zaraditi potražit će nove mete.
mene zanima kraj natječaja za kojim vidim nikad više ZA argumenata da će proći
garancije nema a tu je i značajna nepoznanica-početna cijena.
marić je na glasu i sam se prezentira tako da cijeni obiteljsko srebro
uskoro trenutak istine
prezentira se i kao netko tko “radi”
i tu će doći trenutak istine uskoro
do sada je bilo “delaj milane delaj…
možda uskoro promjena
…Imam li kraj toliko posla vremena sebe reklamirati? Nemam, doista mi je važnije raditi, naglasio je Marić.
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/461635/G-Maric-Ova-Vlada-malo-vise-radi-a-manje-govori.html [tportal.hr]
ja danas malo nadokupio i još ću izgleda malo da zaokružim na okrugli broj dionica i čekam do kraja ;)ako je ogledni primjerak HIMR bit će super a i ne mora dovoljno 20%na sadašnju cijenu ja zadovoljan