svaka čast onima koji riskiraju,ulažu svoj vlastiti novac,kupuju dionice,želim im da zarade barem duplo ovdje, kao što su zaradili na HIMR
sretno!
kolege,
turistička sezona je završena, plakete su dodjeljene, pred nama je razdoblje rađenja planova investicija i same investicije za sezonu 2018.
Daljnja konsolidacija neupitno slijedi, a vezano za Hotele Maestral imam jedinu dilemu, hoće li ih kupiti susjedi s Lapada, Lukšići ili Valamari.
Ekonomija obujma došla bi im do izražaja, zar ne?
Ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju, ovo je samo moje glasno razmišljanje.
Budite bez brige, čak i ako pogodim, od mene nećete čuti rečenicu”jesam li vam rekao”
Rebalansom smanjeni predviđeni prihodi od privatizacije sa 1400 na 800 mil.
Do sad ostvareno ispod 400 ali ima još dva mj kaže vrli ministar
Država ima 388 tisuća dionica. Ne prodaju sve nego veliku većinu??? Link?
… na žalost nisam niti fotku napravio – oglas je bio u pitanju… Ipak ne prodaju sve – to sam siguran!
Evo, krećemo opet…
http://www.cerp.hr/default.aspx?id=5577
Pogrešan link, ovo je ispravan:
http://www.cerp.hr/default.aspx?id=5584
što je novo u odnosu na prijašnje natječaje?
jer nikad nije isto zar ne?
uvijek ima novih elemenata što ne garantira ništa ali u životu u ničemu nema garancije zar ne?
položajna renta odavno iznimno vrijedna sada vrijedi još više.
promotivnih serviranih večera je još manje pa preostale vrijede još više
rekordi i zarada u turizmu a dubrovnik je kategorij za sebe su još veći.
valamar i ekipa puni su casha i spremni za nove akvizicije a ulagati se mora jer ako kotač počne usporavati moglo bi biti “panike” zar ne?
tu je i strana konkurencija koja investira ii nikad nije bila jača.
za dubrovnik nisu potrebna “nagovaranja” svi ga “sanjaju” zar ne?
za večinu je bio i ostat će nedosanjani san
dokaz i u ovom slučaju jer samo će jedan kupiti a na njega će doći desetine razočaranih,kratkih rukava..
samo sa mogućnošću punjenja potoka suza,možda rijeka?
tko će dobiti na lutriji a tko će biti narikači?
ima nekoliiko ozbiljnih kandidata,vlmr je na primjeru himr dokazao da ima želje,casha,model a i spremni su se isprsiti ako nešto stvarno ne žele propustiti,spremni su i platiti premiju na fer procjenu.
koliko vidim napravili su odličan posao na himr a ovdje bi to trebalo biti još nemalo bolje pa…
ako ih netko nadbida a rusi mogu isto biti žestoki(kupari)sami će si biti krivi jer ovo im je
bilo servirano odavno.
neka najbolji ponuđač odnese ovu lokaciju vrh vrhova koja nudi potencijal za više od 5*
“samo” neznamo dali su rješeni kosturi ako jesu biti će to majka svih bitaka za
položajnu rentu na jadradu od stoljeća 7.
teško da griješim jer dojma sam da ju samo nemudar da ne upotrijebim neke teže kvalifikacije nebi ju htio imati.
i novo ministarstvo bi se pošteno izblamiralo ako bi nepripremljeno pustili novi natječaj zar ne?
p.s.
znači još jedan dim zašto je ovo nedavno postala po xxx “rizična dionica”?
:-)))
p.p.s.
neka igre počnu
sretno prodavačima i kupcima da
citius,altius,fortius
respect
Toga se sigurno boje. Deset pokušaja privatizacije u posljednjih 15 godina još možemo tolerirati, ali s novim promašajem odgovorni ne bi mogli živjeti, sami bi si presudili ko u Japanu.
Pozitivnih stvari ima, ali ako nisu rješili probleme(jamstva, vlasništva) onda nema opet sreće.