HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega Slovenac…to sto ste vi krivo procijenili pri kupnji/prodaji i sto se vas sentiment prema dionici promijenio za Maestrale ne znaci nista..tvrtka je i dalje tamo gdje je i bila..problema ima uvijek ako hoceta da ih ima..a vasa teza..”Što se tiče rezultata, ova uprava radi katastrofalno loše rezultate i to ne od jučer i to svi znaju. HIMR i bez prodaje radio je odlične rezultate,”..baš i nije najtočnija.
FI za 2016..Dobit Imperijala cca 8 mil ..Maestrala 4..Makarske 10..Imperijal prodan za cijenu dionice koja je 68 puta veca od dobiti po dionici..i to sa svim ne riješenim imovinsko pravnim predmetima..Necu vam racunat koliko je onda usporedna cijena jer bi vi bili sad najsretniji da je opet mozete kupit za cca 200 kn..ali za sada je to jako tesko…

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Kolega Slovenac…to sto ste vi krivo procijenili pri kupnji/prodaji i sto se vas sentiment prema dionici promijenio za Maestrale ne znaci nista..tvrtka je i dalje tamo gdje je i bila..problema ima uvijek ako hoceta da ih ima..a vasa teza.."Što se tiče rezultata, ova uprava radi katastrofalno loše rezultate i to ne od jučer i to svi znaju. HIMR i bez prodaje radio je odlične rezultate,"..baš i nije najtočnija.
FI za 2016..Dobit Imperijala cca 8 mil ..Maestrala 4..Makarske 10..Imperijal prodan za cijenu dionice koja je 68 puta veca od dobiti po dionici..i to sa svim ne riješenim imovinsko pravnim predmetima..Necu vam racunat koliko je onda usporedna cijena jer bi vi bili sad najsretniji da je opet mozete kupit za cca 200 kn..ali za sada je to jako tesko…

Pozdrav

Sve ok kolega, uprava hmst je biser:-)))))))A meni je poslijednja stvar na ovom svijetu, da opet kupim dionicu za koju ne znam, da li su se riješili oni problemi zbog kojih je pala privatizacija več mnogo mnogo puta. Sve je bilo nastavljeno, da ode prošle godine po 309 kn, bili su tu kupci koji imaju kapital, kamatne stope na nuli, dubrovnik kao top lokacija, ali očigledno tu nešto veoma smrdi i zato nije bilo kupnje. Ne bi me iznenadilo i da neko namjerno minira privatizaciju.

Ne vidim razloga kolega Slovenac što se onda mučite na ovoj temi ,prodali ste jer ste tako procijenili da je to to

Znači forum na bilo kojoj dionici je samo za one koji drže dionice? Zanimljivo razmišljanje, ja sam mislio da je forum zato, da se na njemu izmenjuju različiti pogledi na dionice i onda neka svako sam radi što hoče zar ne? Ili bi morali biti na forumu samo pozitivni komentari onih koji drže dionice? Meni nije smetala konstruktivna debata onih koji nisu imali dionice hmst ili himr kad sam jih ja imao.

slažem se ali da ponavljate jedno te isto i niste nas upoznali s ničim novim što nismo znali

slažem se ali da ponavljate jedno te isto i niste nas upoznali s ničim novim što nismo znali

Kad oni koji imaju dionice ponavljaju jedno te isto isto čete jim to napisati?

kopirano sa teme komentari…

u petak u Saboru je Goran Marić na pitanje o izvršenju plana izjavio da je sa 12.09. je izvršeno 1,2 milijarde kuna. Evo linka, od 3:43:45:
G. Marić [youtube.com]

Neki dan je rečeno da je ispunjeno 400 milijuna:
“Proračunom za ovu godinu od prodaje i aktivacije državne imovine predviđeni su prihodi od 1,4 milijarde kuna, a kako je kazao Marić, jedan dio, točnije oko 400 milijuna kuna, već je realiziran”
Vaš link … [tportal.hr]

Dakle realizirano je 800 mln kn u par dana. Na stranicama ministarstva spominju samo dodjelu 29 stanova. Ima neko ideju o kojoj imovini se radi?

pratimo i ovdje sa zanimanjem rad novoizmišljenog ministarstva

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Valjda im bilo dosadno pa preknjizili sa ministarstva na cerp 300000 dionica.
Znaci tehnicki sve je spremno jos samo da nadu kupca

Vaš link …[/url]

Sinoć je Marić gostovao na NOVA TV…
Ugodno me iznenadio općenito što se tiče državne imovine…

Ništa više neće ići u bescjenje i čini se da neko nakon 25 godina želi da se imovina stavi na papir i ….

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Šta je sad s ovom dionicom. Skinuti svi bid i ask nalozi, a meni je bid nalog sa tradera izbrisan?

Nisu skinuti nego nova platforma ne šljaka.
Ja ne vidim još jedan svoj papir mjesecima

dionica prebačena na dražbe

New Report

Close