HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Meni je samo jedno zanimljivo, da ti koji sad prodaju to nisu radili kad je cijena bila puno veća.

Meni je samo jedno zanimljivo, da ti koji sad prodaju to nisu radili kad je cijena bila puno veća.

nadali su se da će napokon doći jedna valjana ponuda, a ne da će po 5.-i put biti fjasko…

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Nada posljedna umire.

Ma ovo je super. Obnova plaže tik do hotela Maestral vrijedi 99 mil. kuna, a 69% udjela u tim hotelima koji su već i ovakvi profitabilni ne vrijedi niti 109 mil. kuna.

Rekao sam, država ovo treba dati za 99 lipa, uz bespovratne kredite HBOR-a i još XY povlastica nesretniku koji ovaj “užas” preuzme.

Kad od sedam potencijalnih kupaca koji su otkupili dokumentaciju nitko nije dao ponudu onda nesto sigurno nije u redu. Je , mozemo mi pricat o biseru , lokaciji , turizmu i tako dalje ali ako imovinske stvari nisu ciste , ako se tu nesto ispod zita zeli uvalit pa nek se kupac posle cese e onda nije ni cudo da se nitko ne javi.
Sad tko god bude u vladi mora pozvat ljude iz cerpa i trazit od njih ocitovanje o uzroku propalog natjecaja. Ako tri godine pokusavate nesto prodat..ako dva natjecaja propadnu onda nije greska i krivnja u kupcima nego u tome sto i kako prodajete.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Nekome se očito jako žuri s prodajom pa bolje se postaviti što niže.

Ne žuri mi se ali mi par % ne znači ništa, dio ostavio, nešto se nadam dokupit niže a dio novaca će dalje.

Kao što je kolega Lucijan rekao, vrijeme je da se objave kosturi iz ormara. Sada vidimo da nije bio problem u uvjetima natječaja pretprošli put niti u cijeni sada.
Priče o hipoteci i uporabnima su se mogle riješit u ovih 60 dana, da li ima još nešto ili država nije htjela riješit te probleme vidjet ćemo.

Jel još uvijek jeftino na 270? E ljudi moji.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

mislim da je i 400 jeftino za ovaj papiric ali ocito on ima drugih problema a to su po meni nerijeseni imovisko pravni odnosi i ono sto iz njih proizlazi svojevremeno je ovo bilo nudjeno HUPu Zagreb pa Leko nije htio pipnuti Maestrale poradi kostura i slicnih problema tu je kvaka a ne cijena koja je po meni s obzirom na Dubrovnik ok

A nista onda.
Postaviti se na 200 kn jer prodavac ne pita za cijenu pa ce prodati i po toj cijeni.

mene zanima a znalo je to biti objavljeno ako ne odmah tada kasnije od tih 7 otkupljenih dokumentacija koliko je bilo DD?
to bi dosta govorilo o ozbiljnosti tih kupaca.jer ne malo nas na ovoj temi može otkupiti dokumentaciju pa to i nije neki pokazatelj.
u jedno sam uvjeren da od propalog natječaja od prije 1h do sada položajna renta uvale lapad vrijedi više i tako će biti iz sata u sat sve do trena dok netko ne kupi pa i nakon toga.
bio sam i ostajem kod toga da bi im bilo pametnije kupiti prije nego poslije.
pa i vlmr-u koji je istom taktikom platio više himr a na lokaciji dubrovnik to može biti samo još više izraženo.
da je trebalo i da i dalje treba imati dobre živce stoji ali burza nije za svakoga niti večina može zaraditi jer zakon prirode najjači od svih kaže da to može biti samo manjina a tko će biti u manjini a tko u večini?
živi bili…
p.s.
za neko likovanje pesimista ne vidim razlog jer oni od toga što su bili u pravu da neće biti ponude nemaju ništa osim ako sada iskoriste priliku i kupe od onih koji žele,moraju prodati(po meni malo vjerojatno)
a mi koji ćemo dočekati taj dan ćemo imati pa se nikako nebi mjenjao sa njima usprkos trenutnoj situaciji koja nudi svima nama priliku za dokup.
živi bili pa vidjeli tko će je iskoristiti

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

100 tisuča eur prometa, ko je prodao u panici, prodao je…

New Report

Close