HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

realno je da se ovo stabilizira na razinama od 250-300 kn.
takva početna cijena bi bila ok.

ostalo su budalaštine

evo je već ispod 250 kn…očito većina očekuje da će novi natječaj na godinu ići po oko 200 kn po dionici…tko je kupovao po 340 kn, sad već ima oko 100 kn minusa po dionici…. drugi put ne nasjedajte na drukanje poznatog drukera (neću ga imenovati, prepoznat će se sam)

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

kolega koji je upravo ignore POaskuPObidu, pa ne vidim što pišem ovdje je zaradio preko 130%

Ivane brzo gubiš živce. Samo smireno 🙂

使用を信頼し、あなた自身の能力の

sad se čak isplati i kupiti 🙂

@invest
ne isplati se sada plaćati po 260, OK kupnja bit će oko 180-200 kn

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

…ocigledno je da to vrijedi izmedju 200-250 kuna po dionici, tj vrijedi onoliko koliko je kupac spreman platiti..

polako kolega nije to baš tako jednostavno jer do prije koji mjesec kupci su za himr izjavljivali i kleli se da ne vrijedi više od 400 i to kroz sve moguće “kanale”
i gle čuda ipak tim istima vrijedi 819 samo par mjeseci kasnije.
pa nije na rabu otkriveno niti zlato niti dijamanti niti gusarsko blago zar ne?
možda je opet vlmr kao i na himr prije dobio info da drugi nisu radili dubinsko pa sada kada je opet br1 turista u hr ne žuri sa kupnjom hmst.
ne zaboravimo da mu je himr priličan zalogaj (financijski )pa možda i to želi prvo realizirati.
u novom natječaju očekujem nove igrače iz kategorije ozbiljan novac i očekujem novi natječaj
relativno brzo.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

@belupo

ok, svi imamo pravo na svoje mišljenje. kad se cijena pumpala na 340-350 rekao sam u čemu je problem i smatrao to ludošću.. a sada 100 kn jeftinije smatram da je itekako zanimljivo i po mom skromnom sudu isplativo, al na duge staze.

Jedina greška je pogrešno postavljeni uvjeti natječaja i nerazjašnjenja situacija. To je čista krivica dečkiju iz CERP-a, no činjenica je da ovo vrijedi i vrijedit će.
No, činjenica je da vrijeme neumitno leti, a ono je dragocjeno.

…ocigledno je da to vrijedi izmedju 200-250 kuna po dionici, tj vrijedi onoliko koliko je kupac spreman platiti..

polako kolega nije to baš tako jednostavno jer do prije koji mjesec kupci su za himr izjavljivali i kleli se da ne vrijedi više od 400 i to kroz sve moguće "kanale"
i gle čuda ipak tim istima vrijedi 819 samo par mjeseci kasnije.
pa nije na rabu otkriveno niti zlato niti dijamanti niti gusarsko blago zar ne?
možda je opet vlmr kao i na himr prije dobio info da drugi nisu radili dubinsko pa sada kada je opet br1 turista u hr ne žuri sa kupnjom hmst.
ne zaboravimo da mu je himr priličan zalogaj (financijski )pa možda i to želi prvo realizirati.
u novom natječaju očekujem nove igrače iz kategorije ozbiljan novac i očekujem novi natječaj
relativno brzo.

[/quote]

kolega dragi

Ponavljam po stoti put, nije problem cijena koliko neriješeni razni odnosi.
Država to sve treba riješiti i adekvatno pripremiti, onda će i cijena biti adekvatna.
Do tada nema ništa od prodaje.

Ne bi ni vi svoje pare dali u nešto upitno.

Ruse su politički marginalizirali, RH nema u Moskvi ni veleposlanika što je štetno…
Valamar je sit za sada, teško da će oni Hotele Meastral propustiti u nastavku…

TO BE CONTINUED

@invest
naravno, svatko sam upravlja svojim novcem…ali u situaciji kad je natječaj za HMST propao i 4.put (ili 5.?) za redom, kupovati dionicu iznad 200 kn je obično kockanje…pogotovo što novi natječaj neće ići bar još 6 mjeseci jer tek treba odraditi izbore, pa dugotrajne postizborne pregovore, pa formiranje nove vlade, pa novi proračun itd. itd……

belupo

slažem se.

ja govorim o vrijednosti. tržište je takvo da može gurnuti cijenu ispod 200.
Nesposobnjakovići rade u CERP-u koji nisu u stanju adekvatno napraviti pripremu za natječaj.
A pouzdano znam da ima interesenata, ali ne pod ovim uvjetima.

New Report

Close