ako je izrečeno da je otkupljeno”nekoliko” dokumentacija
znači vjerojatno>2 kolike su šanse da ti kupci svi jedne za druge neznaju?
po meni male jer s obzirom na ulog svatko može ili bi trebao imti nekog prijateljskog insajdera.
već ta činjenica sama po sebi stavlja sve njih u određeni pritisak davanja veće ponude.
u prethodnom natječaju na himr kada je vlmr radio dubinsko i nije predao ponudu gotovo sam uvjeren da je imao info da nitko osim njega nije radio dubinsko te da zato i nije dao ponudu po 782,ta ga je odgoda koštala novaca i straha da mu netko ispred nosa ne odnese kao što im se to u zadnjih par godina u više navrata događalo.
vlmr sada sigurno zna da nisu jedini a cijena je brutalno spuštena i sklon sam vjerovati ako pobjedi sdp na izborima da će početna cijena u novom natječaju biti veće.
tako da zazivanje novog natječaja bi moglo biti skupo i sa priličnim neizvjesnostima ,strahovima u uspjeh.
vlmr bi mogao biti i jako dobro upučen i bez dubinskog koje je mogao ne uraditi da zavara konkurenciju.
rusi su vrlo izgledno uradili dubinsko i imaju dublji đep,pitanje koliko imaju i duboku želju?
neznam ništa što su rusi kupili u crnoj gori ili hr a da na tome nisu zaradili ili će zaraditi pa…
nebi bila senzacija i da ovi koji su htjeli neprijateljski preuzeti adrs prvenstveno radi turizma se isprse najjače kako bi u osvajanje jadrana krenuli sa premium pozicije.
dugoročno ne vidim ovdje loš scenarij,čekati znam mogu,želim…
ostalima koji ne razmišljaju slično nudi se prodaja iznad početne cijene pa neka promisle i tu opciju.
kratkoročno možda prilika za jednu od najboljih gozbi na zse u 2016
i u slučaju ponude i bez nje
za par sati sljedi metamorfoza svih iz gatara u generale
sretno svima i bez previše sekiracije jer to je samo novac i nije vrijedno zdravlja
Invest ako i ovaj put niko ne preda ponudu bar po minimalnih 310 kn, bit ču prvi koji ču vam čestitati na pravim informacijama i da jednostavno znate…
Pomolimo se!!!