HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Među onima koji su iskazali zanimanje u prvom neobvezujućem krugu za Maestral jedino su iz turističke kompanije Valamar Riviera kazali da su to učinili, kao i da su otkupili ponudbenu dokumentaciju za obvezujuće ponude.

Zdravo poslovanje
http://www.tportal.hr/biznis/kompanije/443564/Ponude-za-kupnju-Hotela-Maestral-do-petka-odluka-nakon-izbora.html
Hoteli Maestral su profitabilna tvrtka koja je, prema podacima iz nerevidiranog nekonsolidiranog financijskog izvješća, prošlu godinu završila s nešto malo više od 2,5 milijuna kuna neto dobiti, što je bila treća uzastopna godina pozitivnog poslovanja.

U sastavu te tvrtke je pet hotela (Uvala, Splendid, Komodor, Vis i Adriatic) s ukupnim smještajnim kapacitetom od 931 kreveta.

Mislim da sa obzirom na napisano HMST sigurno dobiva novog vlasnika, pitanje je samo po kakvoj cijeni…

ako će pesimisti preživjeti prodaju i ja ću ponavljanje natječaja,dapače napisao sam prije odluke na himr da ću najskuplji šampanjac iz podruma otvoriti ako se ne proda.
“na sreću “prodan je i šampanjac je “spašen”:-)
isto kažem i ovdje ako se hmst ne proda otvaram najskuplji šampanjac jer držim da će novi natječaj privući još više “morskih pasa” željnih uvale lapad i da će prodajna cijena biti veća.
ne zaboravimo da se ovim izborima na vlast mogu vratiti oni koji su procjenili hmst na 472 pa dali se je mudro kockati sa novim natječajem ?.
za mene bi bilo iznenađenje da to prisutni ozbiljan novac dozvoli.
cijena “200 kn” u slučaju pada natječaja?
ne usudim se niti poželiti takav poklon a tko zna
nebi bilo prvi put…

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

http://teletekst.hrt.hr/?str=203-01

Neka se prodaju pa da i ovu pricu zakljucimo.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

lučano.evo ti stoja za kvalitetnu informaciju. nema prodaje ni komada dok se ne vidi ponuda.

Ako se ne varam, to znaci da cemo sutra vec zanti tko je predao obvezujucu i koliko je ponudio ili? a poslije izbora ide konacni odabir?

Ako se ne varam, to znaci da cemo sutra vec zanti tko je predao obvezujucu i koliko je ponudio ili? a poslije izbora ide konacni odabir?

Tako se cini.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

ako će pesimisti preživjeti prodaju i ja ću ponavljanje natječaja,dapače napisao sam prije odluke na himr da ću najskuplji šampanjac iz podruma otvoriti ako se ne proda.
"na sreću "prodan je i šampanjac je "spašen":-)
isto kažem i ovdje ako se hmst ne proda otvaram najskuplji šampanjac jer držim da će novi natječaj privući još više "morskih pasa" željnih uvale lapad i da će prodajna cijena biti veća.
ne zaboravimo da se ovim izborima na vlast mogu vratiti oni koji su procjenili hmst na 472 pa dali se je mudro kockati sa novim natječajem ?.
za mene bi bilo iznenađenje da to prisutni ozbiljan novac dozvoli.
cijena "200 kn" u slučaju pada natječaja?
ne usudim se niti poželiti takav poklon a tko zna
nebi bilo prvi put…

bit će poklona, pripremite cash..

Znati čemo tada, kad če to cerp objaviti, bilo bi to ultra efikasno ako bi to objavili još isti dan.

Invest ne brini ima casha dovoljno od prodaje himr, i tamo je bilo na forumu puno takvih koji su govorili, da nema šanse za prodaju…

Sutra su moguće dvije opcije.
Obje uključuju sjekiru u medu.

Jedan dan, samo jedan dan
Onaj pravi presudan čudan dan
Jedan dan, samo jedan dan
Pa da bude sav život radostan

New Report

Close