HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo stavit cu ih na prodaju na 1000 kuna da ti ih pokazem. Je li moze??

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Zašto stavljati na 1000 kn ako vrijedi 80 kn, prodajte odmah zar ne…

e da moglo se kupovati hmst po 80 i himr po 160 u solidnim količinama.
ljepa je to školica bila,neki su i naplatili “sreću”,znanje,iskustvo,intuiciju,logiku,strpljivost…
još malo pa ćemo vidjeti tko je pukovnika tko pokojnik,pokajnik i na hmst.
iako je i najgori scenarij ovdje ništa strašno možda(po meni malo vjerojatno) će omogučiti još jedan krug za zaradu,šišanje preplašenih ili gotovo sigurnu zaradu u arbitraži za pesimiste
sve u svemu win -win-win
za svakoga ponešto pa čak i za one koji neće ništa poduzeti biće to besplatna školica i zalog za budućnost.
ako ne gledam krivo ili griješim
Perpetuum mobile

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

jedan mali dobronamjeran podsjetnik na provjeru izloženih naloga jer su neki nedavno na himr išli na wc,neki otišli na more,nekima su prsti bili masni od čevapa,neki su prošetali ,neki su zakunjali pred ekranom a bilo je jako skupo pa…
ne košta ništa a može se jako isplatiti
.-):-)

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

@migra
Smradu navlakacki. NAvuka si bidne ljude da kupe HIMR po 160 i sad se moraju od njega rastat po 820. Sram nek te bude. Umisto da ih lipo savjetujes da kupe DIOKi,KSST,TNSA,INGRu,VLDS i mirno spavaju.

Nije u redu spominjat ove dionice u lošem kontekstu. Na VLDS sam okrenuo lijepe novce, ne sjećam se više točnih cifri. Na KSST u zadnjoj rundi također, kupovao po 200-300kn a prodao između 650-700kn.
Na HMST sam kokošario u posebnom režimu par tjedana prije tebe i plavca, nažalost izašao prekasno na 3xx kn pa sad opet ušao oko 280kn. Na svakoj dionici se da zaradit samo je bitno pogodit tajming.
Da ne bi netko mislio da pametujem i da sam Buffet, tek sam ove godine došao do iznosa koji sam imao 2007-2008. Bilo je i promašaja.

@Hrc
Ja ne kazem da se ne da zaradit. Bija u svima koje si naveo. Ali generalno lose dionice. I nije problem losih dionica nego losih necu rec forumasa nego opcenito losih ljudi. Dionica mu padne 90% ali on i dalje tupi svoju kako se radi o neotkrivenom biseru.

@migra

Smradu navlakacki. NAvuka si bidne ljude da kupe HIMR po 160 i sad se moraju od njega rastat po 820. Sram nek te bude. Umisto da ih lipo savjetujes da kupe DIOKi,KSST,TNSA,INGRu,VLDS i mirno spavaju.

frankie@
priznaj da niti tebe nije bilo lako “navuči” da ti se “posreći”
🙂
a što se tiće drugih “boljih prilika”
toga je uvijek bilo i biće na sreću manjine
ipak su to zakoni prirode,najjači od svih

možda i prođe prodaja/privatizacija po početnoj cijeni, a možda opet sve propadne…zadnji put kad je privatizacija propala cijena je potonula do 200 kn…

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

petak bi mogao biti dan velikog otrježnjnenja i razočaranja.

Bit će sigurno, kao i u nedjelju, ili za lijevu ili za desnu stranu.

Whatever you're up to, I hope it's profitable!

Ulazimo u posljednja 24 sata !

23:59:59….. cijena 342 kune za 1 dionicu

New Report

Close