Forumski drug barikb je sam za sebe rekao da je nestručan.
Da ga citiram:
"Ja sam nestručnjak, ali ovo dugoročno vrijedi ogroman novac,…"
Jos uvijek cekamo vase strucno misljenje o hmst na temi hmst….
Vjerojatno računa. Da li vrijedi investicija? Barem NPV, IRR, cash flow.
Možda mu treba više vremena, jer će se neki objekti navodno detaljno obnavljati, možda i rušiti.
Ja nisam profesionalac, investicije ovih vrijednosti rade specijalizirani iskusni eksperti
i analitičari raznih profila.
Dobro razmišljaš analiza i brzo kopčaš, Slovenac je pa je najvrojatnije iz Slovenije.
Ali muči te opet neki crv, da bi mogao biti i iz neke druge zemlje. Pustimo to.
Kakva je analiza za HMST? Preliminarna, radna.
Dragi forumski druže,
prije svega moje štovanje Vama.
Kako znam da je Slovenac?
Zbog nicka na forumu iako to ništa ne znači, možda je čovjek iz Azerbejdzana.
Vrlo je nezahvalno to govoriti na forumu je se svi kriju kao da im život ovisi o tome.
Tvoj forumski drug.
Poštovani kolega susjed, ak Vas morem tako zvati kaj nam dolazite iz susjedne dežele?
Da ja sam iz Ljubljane, čekam stručno mišljenje, zanima me, imam dionice hmst…
Dragi forumski druže,
prije svega moje štovanje Vama.
Kako znam da je Slovenac?
Zbog nicka na forumu iako to ništa ne znači, možda je čovjek iz Azerbejdzana.
Vrlo je nezahvalno to govoriti na forumu je se svi kriju kao da im život ovisi o tome.
Tvoj forumski drug.
Pa i da nisam iz Ljubljane, šta to ima veze sa stručnim mišljenjem, neki analizi, bilo kakvoj o hmst? Čekam…Nisam ni ja nekretninski stručnjak, ali bi sa veseljem pročitao nešto stručno ekspertno napisano o hmst…
Poštovani kolega susjed,
prije nego što Vam napišem svoje stručno iliti ekspertno mišljenje o HMST rekao bih Vam jednu malu tajnu koju sam sam naučio kroz život.
Kažete da očekujete moje stručno mišljenje. To je u redu i i to je Vaše pravo, no, ja ću Vam napisati tu malu tajnu koju me život nučio.
OČEKIVANJE = RAZOČARENJE
Vaš forumski drug.
Poštovani kolega susjed,
prije nego što Vam napišem svoje stručno iliti ekspertno mišljenje o HMST rekao bih Vam jednu malu tajnu koju sam sam naučio kroz život.
Kažete da očekujete moje stručno mišljenje. To je u redu i i to je Vaše pravo, no, ja ću Vam napisati tu malu tajnu koju me život nučio.
OČEKIVANJE = RAZOČARENJE
Vaš forumski drug.
Dokazali ste se kao pravi strucnjak koji moze djeliti savjete drugima….
Očekivali smo analizu koliko stvarno vrijedi soba u Dubrovniku, analizu novčanih tokova i ako se sruši cijeli HMST i postavi nov hotel sa pet zvijezdica, očekivali smo analizu imovinsko pravnih pitanja, građevinskih dozvola, investicijskih planova na takvoj lokaciji za nekoga, ko želi investirati za slijedičeh 50 godina, očekivali smo informacije, ko zapravo radi skrbni pregled, no dobili smo samo preporuku za čitanje knjiga….i nemojmo zaboraviti na temi HMST….