gledano geopolitički rusi su vjerojatniji kupci. kupili su boku.uzeli na koncesiju kupare. šire se ka zapadu.mislim da su spremni platiti više od valamara.
Ako se Ruse (jer nasi gledaju i boju ociju)ne zaustavi trikovima ovo bi moglo biti iznenadenje godine.
Recimo 500 kn se cini puno ali to nije niti 35 m€ za sve skupa
Imao sam nalog na 444 ali sam ga povuka. Ispod 450 ne dam ni majci.
Ovdje je jedino pitanje zašto su produžili natječaj i čega tu ima oko imovinsko pravnih pitanja, da je u pitanju samo lokacija, potukli bi se za nju i za 1000 kn. Inače i ovako vjerujem, da če doči do nadmetanja više kupaca.
To mi je jasno, sad pitanje je, da li to sredilo u ta dva mijeseca i kako na to gledaju kupci. Inače sama visoka stopa kredita nema nikakve veze, jer če svaki novi kupac poplatiti stare kredite i dovesti svoje jeftinije.
Valamar je po tome u prednosti jer je sigurno bolje upoznat sa situacijom od stranaca kako na lokalnoj razini tako i u samom ministarstvu i cerpu a i vladajućima bi bilo lakše da kupac bude domaća kompanija.Rusi će kupiti maestrale po mome sudu jedino ako ponude cijenu za koju Valamar neće biti spreman platiti a to su razine iznad 500kn…
Meni nije jasno čemu to licitiranje s brojkama. Uglavnom se sve svodi na navlačenje bez ijednog argumenta koji ima pokriće.
Što ako ponude recimo 50,00 kn???
…Što ako ponude recimo 50,00 kn???
Aj sad stani ispred ogledala i ponavljaj ja sam de.bil. Ista stvar ce se dogodit ako ponude i 300 tj sve manje od pocetne.
Nije to hipotekarni kredit za Maestrale već je Splendid pod hipotekom za solanu Ston.
Također ako je država imala volje uporabne i građevinske za Maestrale su se mogle riješit u 60 dana.
Meni nije jasno čemu to licitiranje s brojkama. Uglavnom se sve svodi na navlačenje bez ijednog argumenta koji ima pokriće.
To onda nije ponuda koja bi važila i natječaj propada. Zna se minimalna cijena.
To onda nije ponuda koja bi važila i natječaj propada. Zna se minimalna cijena.