HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

gledano geopolitički rusi su vjerojatniji kupci. kupili su boku.uzeli na koncesiju kupare. šire se ka zapadu.mislim da su spremni platiti više od valamara.

Ako se Ruse (jer nasi gledaju i boju ociju)ne zaustavi trikovima ovo bi moglo biti iznenadenje godine.
Recimo 500 kn se cini puno ali to nije niti 35 m€ za sve skupa

Imao sam nalog na 444 ali sam ga povuka. Ispod 450 ne dam ni majci.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Ovdje je jedino pitanje zašto su produžili natječaj i čega tu ima oko imovinsko pravnih pitanja, da je u pitanju samo lokacija, potukli bi se za nju i za 1000 kn. Inače i ovako vjerujem, da če doči do nadmetanja više kupaca.

Pa imaš tu na temi, jedan od razloga hipoteka na Splendid.

To mi je jasno, sad pitanje je, da li to sredilo u ta dva mijeseca i kako na to gledaju kupci. Inače sama visoka stopa kredita nema nikakve veze, jer če svaki novi kupac poplatiti stare kredite i dovesti svoje jeftinije.

Valamar je po tome u prednosti jer je sigurno bolje upoznat sa situacijom od stranaca kako na lokalnoj razini tako i u samom ministarstvu i cerpu a i vladajućima bi bilo lakše da kupac bude domaća kompanija.Rusi će kupiti maestrale po mome sudu jedino ako ponude cijenu za koju Valamar neće biti spreman platiti a to su razine iznad 500kn…

Meni nije jasno čemu to licitiranje s brojkama. Uglavnom se sve svodi na navlačenje bez ijednog argumenta koji ima pokriće.

Što ako ponude recimo 50,00 kn???

…Što ako ponude recimo 50,00 kn???

Aj sad stani ispred ogledala i ponavljaj ja sam de.bil. Ista stvar ce se dogodit ako ponude i 300 tj sve manje od pocetne.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Hrc, 31.08.2016. u 10:13
Inače sama visoka stopa kredita nema nikakve veze, jer če svaki novi kupac poplatiti stare kredite i dovesti svoje jeftinije.

Nije to hipotekarni kredit za Maestrale već je Splendid pod hipotekom za solanu Ston.
Također ako je država imala volje uporabne i građevinske za Maestrale su se mogle riješit u 60 dana.

Meni nije jasno čemu to licitiranje s brojkama. Uglavnom se sve svodi na navlačenje bez ijednog argumenta koji ima pokriće.

To onda nije ponuda koja bi važila i natječaj propada. Zna se minimalna cijena.

To onda nije ponuda koja bi važila i natječaj propada. Zna se minimalna cijena.

New Report

Close