HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Taman dva dana prije novih izbora, tko zna kako će se ovo i još važnije kada završiti. Očito su ti kosturi iz ormara preveliki problem

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Taman dva dana prije novih izbora, tko zna kako će se ovo i još važnije kada završiti. Očito su ti kosturi iz ormara preveliki problem

Izbori nemaju nikakve veze, vidimo na himr…tu je nešto drugo u pitanju…

To sve jos uvijek moze zavrsiti prije nove Vlade.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Prvo panika, pa onda neko pokupi sve na 290 kn, zanimljivo…

Iz izjava oko prodaje himr vidimo, da uopšte nije problem ova vlada sada, koja če potvrditi prodaju. Naravno jer je to več bilo planirano i nije strateškog značaja. Tako da ova vlada ili slijedeča nije bitno…bitno je samo da se nadje kupac za hmst kao što se našao za himr.

Koliko veča bi mogla biti cijena ne znamo, no logički je, da se rok nije produžio zbog straha, da niko ne bi poslao obavazujuču ponudu, jer to nisu mogli znati kod toliko različitih kupaca. Možda treba Valamaru vrijemena, da se opet poveže sa kakvim fondom, ko bi znao. Razlog je očigledno, da stvarno kupci trebaju više vrijemena, e sad ključno je pitanje zašto. I mislim da na to pitanje niko na forumu nema odgovora.

Iz izjava oko prodaje himr vidimo, da uopšte nije problem ova vlada sada, koja če potvrditi prodaju. Naravno jer je to več bilo planirano i nije strateškog značaja. Tako da ova vlada ili slijedeča nije bitno…bitno je samo da se nadje kupac za hmst kao što se našao za himr.
[/quote]

dali ima neki tvrdokorni pesimista koji ne vjeruje da će nakon opće grabeži za svim na hr jadranu
najatraktivnija lokacija na cijelom jadranu(koja se trenutno prodaje a vjerojatno i na više godina unaprijed) ostati neprodana?????
meni bi to već spadalo u kategoriju ultra tvrdokorni pesimist
možda i griješim ,nebi bilo…
pozdrav s mora
🙂
p.s.
koliko sam načuo značajno se ruše svi dosadašnji rekordi u dubrovniku pa
tko zna kako bi to moglo utjecati na rezultate sezone i spremnost zainteresiranih kupaca da plate više?
onaj tko pogodi moglo bi mu se isplatiti
:-))

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Zar Boban jučer nije izjavio da se rok za predavanje obvezujuće ponude za Maestreale produljuje za NAJMANJE 60 dana.
Očito je sve čisto i ima jako puno interesa.

Invest to da nema interesa nije istina, jer kao prvo nisu mogli znati koliko ima interesa jer još nije prošao 11.7., a kao drugo šta bi postigli sa produžnejem roka, ako sad nema interesa? Neče se niko prijaviti ni kroz dva mijeseca. Nema logike. E sad zašto treba više vrijemena, to sam več napisao, mislim da niko od nas ne poznaje pravi razlog.

Alo, optimisti, i za Vjesnik je produžen natječaj.

Isto zbog ogromnog interesa.

Interesa ima jer je rečeno da je više ponuditelja tražilo produženje roka.

Valamar je jedini do sada izjavio da je otkupio ponudbenu dokumentaciju, clanak na seebiz. Ali ocito je da nitko u ovom trenutku nije bio spreman ponuditi ni najnizu cijenu koja se trazila. Samo se nadam da ce podaci za drugi kvartal biti znacajno bolji od prosle godine, pa da netko dati obvezujucu ponudu.

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

New Report

Close