Upravo je to ono na sta smo upozoravali neki od nas i zbog toga su nas optuzivali da smo ovo ili ono.
Pozdrav
Sa 478 su snizili na 309….. a dobro, ja sam kupovao ispod toga pa se ne mogu zalit, ali ipak sam ocekivao vise. Ali ako gledamo na stvar s pozitivne strane, sad je barem sigurno da ce se prodat. Po ovoj cijeni ja bi rekao 100% sansa za prodaju, s tim da je ovo samo pocetna cijena, znaci moguce su i ponude iznad toga.
srezali su poprilično:
Odluka o početnoj cijeni i provedbi postupka javnog prikupljanja obvezujućih ponuda za kupnju dionica društva Hoteli Maestral d.d. Dubrovnik. Početna cijena prodaje iznosi 109.060.048,02 kuna, odnosno 309,82 kuna po dionici za 352.011 dionica (68,26 % temeljnog kapitala) koje su predmet prodaje;
http://www.cerp.hr/default.aspx?id=4414
Ide nadmetanje, tko da vise
Ajde, neki su došli na svoje, sjećam se da je bilo vapaja da se cijena stavi na cca. 300kn, pa neka se kupci nadmeću. Vidjet ćemo hoće li ovakav model biti prihvatljiviji, bitno je da se ova privatizacija konačno privede kraju.
309 kn po dionici a pacijenti stavljaju naloge na 290 kn
5% kolega..nikome se ne ceka za 5 %..Druge se prodaju po 800 a nitko nece da kupi za 610..Oprez..starh. ?
Neefiksano tržište, hvala mu kao takvom. Strah će proći pa će prevladati pohlepa, HIMR nema šta tražiti ispod 700 kn.
Čini se da idu na sigurno vjerovatno imaju ponudu od 310 kuna na stolu , znamo da je Valmar nudio ako se ne varam oko 320-330 kn po dionici…e sad ako je tu i rus tko zna koja će biti konačna ponuda…sad će se vidjeti kome je najviše stalo do Maestrala…moja procjena između 330 -360 kn…
Čini se da idu na sigurno vjerovatno imaju ponudu od 310 kuna na stolu , znamo da je Valmar nudio ako se ne varam oko 320-330 kn po dionici…e sad ako je tu i rus tko zna koja će biti konačna ponuda…sad će se vidjeti kome je najviše stalo do Maestrala…moja procjena između 330 -360 kn…
Tacno tako, ponudu 310 imaju na stolu, sad cemo cekati do kraja da li ce biti nadmetanja.