HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sjednica odgođena
http://www.cerp.hr/default.aspx?id=4413

I onda se kolege cude kako to da trziste ne reagira ?.. Kako to da cijene maestrala nisu vec na 350 a imperijala na 600..Trziste reagira bas onako kao treba..Vise se ne vjeruje u price i obecanja. Dok netko ne stavi novac na stol i neda obvezujucu ponudu sve drugo je prodavanje magle.

Pozdrav
[/quote]
uložite svojih bar 100 000kn pa će te vidjeti kako tržište reagira. i zapamtite, po komentarima se vrlo lako može spoznati da li je netko negdje uložio novac ili samo dobru volju.

who dares, wins

I onda se kolege cude kako to da trziste ne reagira ?.. Kako to da cijene maestrala nisu vec na 350 a imperijala na 600..Trziste reagira bas onako kao treba..Vise se ne vjeruje u price i obecanja. Dok netko ne stavi novac na stol i neda obvezujucu ponudu sve drugo je prodavanje magle.

Pozdrav

uložite svojih bar 100 000kn pa će te vidjeti kako tržište reagira. i zapamtite, po komentarima se vrlo lako može spoznati da li je netko negdje uložio novac ili samo dobru volju.
[/quote]

koliko ja pratim nije da nije uložio u turizam ili neke dionice koje čeka privatizacija već izgleda da nije u hmst ili nije još ili nije koliko bi htio ili jednostavno mora optimizam na drugim dionicama poništiti sa pesimizmom na ovoj a ako slučajno je optimističan na onima koje ima a pesimističan na onima koje nema to je vjerojatno čista slučajnost i i netreba mu uzeti za zlo.
neće hmst himr zato završiti drugačije.
neće se ozbiljan novac preplašiti pesimizma malih zse ulagača.
viđeno veće jato” morskih pasa” kako kruže ispred uvale lapad.
biće da je servirana večera po promotivnim cijenama.
na meniju kapitalac ali samo jedan a morskih pasa čudo.
samo će jedan odnjeti večeru.
svi ostali će imati razloga da se pridruže pesimistima sa zse.
🙂

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Sam bog je poslao ove Turke da probude ove nase škote naucene na trgovinu za 1 kn

Kolega postoje optimisti , pesimisti..ali i realisti.
Ni hmst ni himr nisu na burzi od jucer. Nitko od nas nije tu da bi gubio novce a nadam se da nitko ni ne kupuje ili prodaje zato sto vi , ja ili netko drugi napise svoje misljenje.
Ukupan je promet u zadnjih 30ak dana 160 000 kn , htjeli vi to ili ne , za sad je tako. A te preporuke sta i kad da se kupi…to je kolega prvenstveno u vasem vlastitom interesu i vi i ja cemo bit najsretniji kad svoje dionice prodamo nekom drugom.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Ni hmst ni himr nisu na burzi od jucer. Nitko od nas nije tu da bi gubio novce a nadam se da nitko ni ne kupuje ili prodaje zato sto vi , ja ili netko drugi napise svoje misljenje.
Ukupan je promet u zadnjih 30ak dana 160 000 kn , htjeli vi to ili ne , za sad je tako. A te preporuke sta i kad da se kupi…to je kolega prvenstveno u vasem vlastitom interesu i vi i ja cemo bit najsretniji kad svoje dionice prodamo nekom drugom.

Pozdrav

Naravno da jedino što nas zanima je obavazujuča ponuda na stolu, ali tada cijena na burzi verovatno neče biti 300 kn zar ne? E sad omjer mogučnosti zarade i gubitka naravno neka svako presudi sam. Za mene je kupovina danas na 300 kn čisti zicer, a imam puno HMST.

Ukupan je promet u zadnjih 30ak dana 160 000 kn , htjeli vi to ili ne , za sad je tako. A te …

Pozdrav

držite li sebe realistom s obzirom na ?

…. Kako to da cijene maestrala nisu vec na 350 a imperijala na 600..Trziste reagira bas onako kao treba….

Pozdrav

možda ste vi stvarno realista iz čega bi se dalo izvući zaključak da smo mi koji mislimo drugačije nerealisti.
pročitajte što sam pisao prije 6 mjeseci kada je hmst bio <200.
pričekajmo najviše par tjedana kada će početi prva dubinska snimanja pa ćemo preispitati ponovo tko je danas bolje vidio potencijalno "bolje prilike"
i dali je vaših 350 hmst a himr 600 nerealno kao što bi se iz vašeg pisanja moglo zaključiti.
možda griješim,nebi bilo...
živi bili...

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Pozdrav

sami sebe ste demantirali. ne može se pričati o tržištu na tolikom prometu. to je samo dokaz da su hrvati toliko pametan narod pa će svu zaradu prepustiti nekome drugom. vrhunac naše ekonomske misli je prodati strancima zlatni rudnik. mali dio nas će se i na tome okoristiti dok velika većina čak ni to nije sposobna. za to svi u roblje i nemoj tamo da jaučete. tko nije sposoban gospodariti sam sa sobom bolje mu je da bude nečiji sluga.

who dares, wins

Zbog neodgodivih obaveza članova Upravnog vijeća Centra za restrukturiranje i prodaju, 18. sjednica Upravnog vijeća zakazana za dan 28. travnja 2016. godine prebacuje se za dan 02. svibnja 2016. godine u 9,30 sati.

Sam bog je poslao ove Turke da probude ove nase škote naucene na trgovinu za 1 kn

a kako će se sad turci uključiti ako nisu već ranije dali pismo namjere???

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

belupo
znate da nisu?
da sad netko, hipotetski, ponudi 1000 kn mislite da nije moguće izmjeniti uvjete natječaja.
a i ako slučajno nisu stvaraju pritisak na ostala društva u procesu prodaje pa tako i na hmst.

kolege,

molim nekog ljubaznog s gledalicom da stavi trenutnu kupnju I prodaju

HMST-R-A 13:16:04
Promjena:
Zadnja: Promet:
Najviša: Najniža:
Volumen: Status: Aktivan
[Smanji dubinu za 5]
Top 10
[Povećaj dubinu za 5]
Količina

Cijena