Ja ne znam hoce li se to prodat ovaj puta…ali ako ne ovaj, inda sigurno iduci, jer drzavi treba hitno lova….
Gledajte…ljudski um funkcionira upravo onako kako ga naučimo tj. istreniramo tako da s obzirom na nebrojeno puta propale natječaje naš um očekuje da će svaki sljedeći pokušaj biti neuspješan upravo zbog toga jer sami generiramo novo nastalu situaciju isto kao i prijašnju umjesto da priliku promatramo i donesemo racionalnu odluku i sagledamo činjenice onakve kakve su u novonastalom momentu a koji je uvelike drugačiji i pozitivniji u odnosu na prijašnji natječaj. Ukratko, moj subjektivni stav je logičan tj. ukoliko Hrvatska u što kraćem roku želi podići kreditni rejting mora smanjiti rashodovnu stranu odnosno početi otplaćivati dug(glavnicu i kamate) a to može postići u vrlo kratkom roku isključivo prodajom svoje nestrateške imovine, uostalom to nam i MMF sugerira kao prvi početni korak. U ovom trenutku spremni za prodaju su hoteli Maestral i Imperial i očekujem idući tjedan poziv za podnošenje obvezujućih ponuda i naposljetku prodaju istih.
http://www.cerp.hr/default.aspx?id=4412
U četvrtak će biti zanimljivo….
Na vrijeme , da i sultan stigne predati papire
Sad je stvarno guzva pred golom
tko nije predao u prvom krugu nemože niti u drugom ali
nisu turci otkrili hr jadran “jučer” ili zalutali
http://www.jutarnji.hr/vjerujem-u-vas-turizam-i-zato-cu-uloziti-400-milijuna-eura/1182747/
tako da je njihova prijava u prvom krugu vjerojatno unutra a ovaj posjet će biti jedan mali poticaj prema realizaciji.
osobno favoriziram ruse i adrs ali nebi ni turci bili iznenađenje.
nebi ni česi,slovaci,ameri i tko zna tko još…
za mene bi jedino vlmr bio iznenađenje :-))
nebi bilo prvi put da griješim,možda brzinski evoluiraju pod pritiskom ozbiljnog novca
Ako se dobro siječam prošli put je bio rok od početka drugog kruga do slanja obavezujučih ponuda 45 dana zar ne?
Sjednica Upravnog vijeća Centra za restrukturiranje i prodaju zakazana je za dan 28. travnja 2016. godine u 9,30 sati te je za istu predložen slijedeći dnevni red:
2. Izvješće o provedenom javnom pozivu za iskazivanje interesa za kupnju dionica društva HOTELI MAESTRAL d.d. Dubrovnik provedbom postupka javnog prikupljanja ponuda i prijedlog za donošenje Odluke o početnoj cijeni i provedbi postupka javnog prikupljanja obvezujućih ponuda
3. Izvješće o provedenom javnom pozivu za iskazivanje interesa za kupnju dionica društva IMPERIAL d.d. Rab provedbom postupka javnog prikupljanja ponuda i prijedlog za donošenje Odluke o početnoj cijeni i provedbi postupka javnog prikupljanja obvezujućih ponuda
http://www.cerp.hr/default.aspx?id=4412
Pozdrav
Ajde konačno smo i to dočekali… 35 točaka imaju na rasporedu, nije ni čudo, zaostatak od 5 mjeseci treba uhvatit.
A ipak od 35 točaka Maestrali i Imperijal su im praktički prvi na dnevnom redu, odmah nakon izvješća o radu. Mislim da to već samo po sebi puno govori, i da ce se sad stvari brzo odvijati. Vjerujem da će rok za ponude biti 30-45 dana
60 dana..ako se ne varam kolega rok je zadnji put bio 60 dana od dana zaprimljene obavijesti o uvjetima drugog kruga.
Pozdrav
60 dana..ako se ne varam kolega rok je zadnji put bio 60 dana od dana zaprimljene obavijesti o uvjetima drugog kruga.
Pozdrav
odluka je donesena 16 prosinca 2014, a rok za podnošenje obvezujućih ponuda bio je 2 veljače 2015. to je zadnja. prethodna je bila 60 dana, odnosno odluka od 1 srpnja.2014.