HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To vi kolege odokativno i po svojim zeljama prosudjujete ili ima neki propis..pravilnik..zakon…na temelju kojeg prosudjujete.
Ja samo iznosim cinjenicu da zamjenik ministra financija nije imenovan. On je dio upravnog vijeca CERPA koji bi se drugi tjedan trebao sastat i donijet odluku o drugom krugu . Moze li ili ne bez njega …neznam…ali bi volio da onaj koji zna to i dokaze.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Novo Upravno vijeće CERP-a Vlada je imenovala na zatvorenom dijelu sjednice održane 6. travnja, a ta je odluka objavljena i u najnovijem broju Narodnih novina (od 18. travnja). Vlada je novim predsjednikom Upravnog vijeća CERP-a imenovala predstojnika DUUDI-ja Tomislava Bobana, koji na to mjesto dolazi po položaju. Članovima, koji su po položaju zamjenici ministara nadležnih ministarstava te predstavnici sindikata i poslodavaca, imenovani su Leo Prelec, Robert Pauletić, Miro Škrgatić, Tugomir Majdak, Ivan Vukić, Mladen Novosel i Davor Majetić. Član Upravnog vijeća po položaju je i zamjenik ministra financija, a njega će Vlada imenovati naknadno.

(Hina)
Mišljenja sam da se zamjenik ministra financija može odrediti i na telefonskoj sjednici vlade takoreći u hodu ukoliko to prilike iziskuju.

Zar netko ovdje stvarno misli da bez jednog od 8 clanova vijece ne moze donijeti odluku? Pa to bi znacilo da ako se netko razboli ili je na putu, ili mu je dijete bolesno, vijece ne bi moglo donositi nikakve odluke. To su gluposti. Pa u vecini slucajeva netko fali.

Ljudi se hvataju za bilo što, kad vide cijenu onda slijedi erupcija… ovako su svi nevjerne tome.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Statut CERP-a, clanak 18:
“Upravno vijece donosi odluke na sjednicama ako je na sjednici nazocna vecina clanova Upravog vijeca.”

Clanova prema Statutu ima 9, iako ih je trenutno 8. U svakom slucaju, 5 ih je dovoljna vecina za odluke.

Nitko ne dvoji da oni odluke donese vecinom i to nema spomena..Ali kolega isto tako znamo da..Upravno vijece cerpa ima 9 članova…a sta kad ih nema..Kad nisu imenovani… Vrijede li odluke cerpa i tad..moze li se vijece sastajat a da nisu imenovali svih 9 clanova. To nisu “sitnice”

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Kako god, vjerujem da ćemo sljedeći tjedan imati otvoren drugi krug s uvjetima. Dođe li do smanjivanja početne cijene vjerujem da će ona biti nekakva cijena po signalima koje imaju od investitora… iako ne mora biti tako…koliko znam mislim da su iz Valmara dolazili signali da su zainteresirani za cijenu oko 370 – 380 kn…međutim tu je sada i rus koji je dobio koncesiju u blizini Dubrovnika i još dovodi prestižni hotelski brend koji u samom Dubrovniku za sada nije zastupljen….moglo bi biti opako.

lučano.nemoj biti picajzla.kod nas u državi sve može što nije zabranjeno.tako i vijeće može raditi ako im se radi.ako im se ne radi neimenovanje zamjenika ministra financija poslužit će kao alibi.vidi se i na primjeru vlade. funkcionirala je i bez ministra branitelja.glavno je da je imenovan predsjednik vijeća i ima većinu članova.

Ljudi se hvataju za bilo što, kad vide cijenu onda slijedi erupcija… ovako su svi nevjerne tome.

erupcija čega?? ako ostane ista početna cijena kao što većina najavljuje, opet će sve završiti isto-bez ponuda!

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Da, a s obzirom da moraju prezentirati određene smjernice i provedbe prema E.U. ove privatizacije maestrala i imperiala im dođu kao dokaz provedivosti i smanjenja rashodovne strane…

Ovaj farmaceut sve zna, on zna da će sve propast jer je valjda i sam propao, kako i ne bi uz ovakav stav. Ukoliko cijena ostane 474 ili koliko već onda će vam ovo ići oštro gore a da li će se prodati to nitko ne zna.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

erupcija čega?? ako ostane ista početna cijena kao što većina najavljuje, opet će sve završiti isto-bez ponuda!

neki su vrlo samouvjereni pa usprkos velikim pozitivnim promjenama(iznesenim već nebrojeno puta pa koga zanima neka čita temu unazad par mjeseci) u odnosu na prošli natječaj prognoziraju pad natječaja i prije početka.
možda su i u pravu odgovor uskoro.
šteta da nemamo short selling da takvi mogu prodati dionice koje nemaju jer za nekog bi to bila odlična prilika za zaradu pri ovako velikom spread-u od tržišne do min početne a nebi bila senzacija da se postigne i veća od početne zar ne?
prilika za optimiste ili pesimiste?
živi bili…

p.s
ima opet zanimljivih aktivnosti po bid-u pa…
nemora ništa značiti ali…
🙂

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

New Report

Close