HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgleda da je danas nekima konacno doslo iz guzice u glavu, da ce slijedeci tjedan biti raspisan natjecaj za prodaju po 478kn za firmu cija dionica trguje po 300….

bila je ista situacija i prošli put pa je sve propalo, tako da ako ostane ovako visoka cijena kao početna bit će opet isti rezultat, tj. fjasko

Ignore: KressoM, delux

kolega Avax bila je ista cijena ali daleko od toga da je bila ista situacija, sve ovo sto sam naveo se promjenilo u odnosu na prosli put, a moglo bi se jos puno toga i dodati (popularnost Dubrovnika kroz Igre prijestolja, sigurnosna situacija u mediteranskom susjedstvu itd.)

Kad me vec citirate onda citirajte cijeli post a ne samo onaj dio koji vam pase.

62%.jak ti je argument.kad se iskaže novčano, sića. Odlukom se određuje cijena i ostali uvjeti.tko si da znaš uvjete iz odluke koja još nije donesena.

Je, kupit ce hotele zbog Ratova zvijezda…nemaju pametnijeg posla. Ja bi zelio da se to proda…ali drzava je tu najvise kriva, jer nije, barem u zadnjem natjecaju, rijesila kosture iz ormara.

Izgleda da je danas nekima konacno doslo iz guzice u glavu, da ce slijedeci tjedan biti raspisan natjecaj za prodaju po 478kn za firmu cija dionica trguje po 300….

bila je ista situacija i prošli put pa je sve propalo, tako da ako ostane ovako visoka cijena kao početna bit će opet isti rezultat, tj. fjasko
[/quote]
ništa nije isto. okruženje na mediteranu drastično se promijenilo. turci 100 godina nakon ataturka koji je odvojio vjeru od države nastoje uvesti šerijat. isil je na afričkom dijelu mediterana. libija je u rasulu.sirija također. grčka preplavljena izbjeglicama. nitko normalan ne želi tamo ljetovati, a još manje ulagati u turizam. misliš da zainteresirani potencijalni kupci ne vode o tome računa.

vidim da ovdje ima puno nervoznih likova kojima smetaju cinjenice, cak i kad su izrazene u preciznom postotku. valjda se nisu stigli ukrcat na vrijeme, ne znam…
kolega autolik ne tice vas se ko sam ja, gledajte sebe

kolega vikend vi ocito ne znate sto je to destinacijski menadzment. U Americi agencije vec prodaju Dubrovnik kao “King´s Landing”. Ako vi ne vidite nikakav znacaj u tome, to je vase misljenje.

gledam ja sebe. iz tog razloga sam sve odavno prebacio u hmst i himr. kad vidim da se netko duri kao malo dijete meni je to simpatično.% je varljiva kategorija. figurativno pitanje:je li bolji rast s 100 na 200 (100%) ili s 1000 na 1500 (50%). slažem se s tobom da su filmovi jako podigli popularnost dubrovnika. ima likova koliko hoćeš, koji su samo iz tih razloga došli u dubrovnik

Steta sto se film nije snimao ispred maestrala. Za zatvorene prozore i upaljena svjetla bi dobili love kao u srcu sezone.

Nista od imenovanja zamjenika ministra financija..bar ne danas.

https://vlada.gov.hr/vijesti/priopcenje-sa-zatvorenog-dijela-15-sjednice-vlade/18855

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Ne znam zašto mislite da je potrebno imenovati sve članove vijeća i ovako imaju kvorum.

Zamjenik ministra financija može se imenovati naknadno…

Svi su mediji pisali o tome, da ide drugi krug slijedeče sedmice, jedan član viječa uopšte nije problem. Zanimaju nas uslovi, šta se tu promijenilo.

New Report

Close