Plat je u Crnoj Gori
Ovdje pricamo o pjesackoj zani
upravo tako uspoređivati vrijednost i potencijal lokacije do starog grada u pješačkoj zoni i one do koje se voziš 15-30 min autom=nepametno(primjer mlini-sheraton)
da plat je očiščen i prodan za 15% više od procjene
procjenu je radio tko?
RAST, isto kao i za hmst pa valjda znaju svoj posao…
valamar kao kupac ?
hahahahha
da ako zaratimo pa će se dionice opet otkupljivati po izbjegličkim kampovima za kikiriki ili manje od onih koji nemaju niti za vodu a kamoli za kruh..
najozbiljniji kandidati za kupnju su rusi,adrs(mais) i česi-slovaci.
još je moguće neko iznenađenje preko bare jer ne vole oni kada im servirane poklone ispred nosa odnose bačuške pa im kasnije masno preprodaju.
Ključno pitanje ovde je, zašto ne krene drugi krug privatizacije. Ili jednostavno zato jer još nije bilo nove sednice DUUDIja jer su spori ili zbog toga da se u medjuvremenu reše neka imovinsko pravna pitanja (možda i sa nekim novim zakonom kao što je bio slučaj kod Kupara) ili zato jer su se javili još novi renomirani kupci, pa sad razmišljaju kako jih uključiti u drugi krug.
Već je 100 puta rečeno da se čeka sastanak upravnog vijeća CERP-a, s obzirom da još nije izabran jedan član, čekamo.
kolega verdi@ jel to operiraju opet neki “insaderi” ili …
🙂
prognozirao sam prije nekog vremena da će ask ispod 300 biti počišćen prije nastavka natječaja
a ovaj ask mi izgleda šuplji kao pečina,siporex…
možda i griješim,nebi bilo…
meni je to interesantno s aspekta nastavka natječaja i očekivanog konačnog raspleta.
izgleda da su i traderi digli ruke od zse kada se ne koriste niti ovakvi “ziceri”
ili su svi prezadovoljni zaradom pa su jednostavno preljeni ustat iz kreveta za manje od 20% godišnje.
to ja zovem bogatim društvom,ne možeš biti ne počaščen …:-)
a možda je i veliki strah opravdan
odgovor uskoro,živi bili…
trejdera nema ni za lijek. npr. juče na adpl dan poslije dividende samo 4 transakcije. prvi odma u cik zore izletio sa 20 000kn i ako jutros nije kupovao već gubi bar 3%. dodaj k tome manipulativne troškove, porez i živce pa ti je sve jasno. bolje je odigrati par-ne par na certifikatima pa kako grah padne.
prijatelju migra! satra si nas. još jednom stavi istu ploču!
što ima loše u istom nick-u i i istoj ploči godinama?
evergreen je zakon ako se mene pita:-)
razloga za nezadovoljstvo,jal ili nešto treće imaju samo oni koji nisu slušali i moju ploču ili svoju ploču ako je iz istog genre.
zar je bolje stalno mjenjati nickove i ploče?
ja u tome ne vidim ništa napeto
možda griješim,nebi bilo…
🙂
http://liderpress.hr/biznis-i-politika/hrvatska/oreskovic-najavio-smanjenje-duga-do-200-milijuna-eura-tko-ce-kupiti-udjele-u-podravci-koncaru-co-/
Uskoro cemo znati i za cijenu.Sada nam je i jasnije zasto se zadnjih dana skida sa aska.
…gdje će vlada naći bez privatizacije 3,5 mlrd kn koje su već potrošene?
bez kojih pada proračun a s njime vjerojatno i sama vlada.
ne vidim alternativu privatizaciji.
možda i griješim,nebi bilo…
ako ne griješim imat ćemo nastavak natječaja mjereno u danima.
istiće vrijeme za uigravanje vrijeme je za posao gospodo iz vlade.
ozbiljan novac je “nabrijan”,nazovi kupci koji nebi maestrale” ni štapom”sanjaju mokre snove a i mali ulagači sa zse čekaju raslet.
da vidimo dali je hmst dobra prilika ili ima i boljih prilika?
idemo delat gospodo iz vlade
…dani se broje.
počinje prodaja svega što se može prodati da se prikupi potrošenih 3,5 mlrd kn
tako da …
Za tjedan dana trebala bi biti oglašena prodaja udjela u velikim državnim tvrtkama
http://liderpress.hr/biznis-i-politika/hrvatska/oreskovic-najavio-smanjenje-duga-do-200-milijuna-eura-tko-ce-kupiti-udjele-u-podravci-koncaru-co-/
Uskoro cemo znati i za cijenu.Sada nam je i jasnije zasto se zadnjih dana skida sa aska.
samo da ne bude još godinu dana čekanja?