HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@danny
pa bilo je više članaka na tu temu, evo npr.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/mandatar-bi-dio-javnog-duga-otplatio-drzavnim-tvrtkama-1053022

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

deficit ne možeš smanjivati vatrogasnim mjerama tj. ad hoc prodajom imovine jer to EU ne priznaje! zato lako moguće da će ići ova varijanta koju sam spomenuo i o kojoj se naveliko priča jer ako se smanji zaduženost države, smanjuju se i kamate i izvor koji stalno generira rast novog deficita

ad hoc? a što je još od opcija ostalo u postojećoj situaciji?
ne smanjuje se dug država na stavkama od 170 mil kn
već na stavkama deseci mlrd kn.
a to su autoceste i to je jedino o čemu se naveliko priča da bi mirovinci mogli…
mirovinci-turizam to su mokri snovi mirovinaca onih koji bi htjeli da bude tako ili onih koji bi htjeli da
izgleda da će tako biti.
mirovinci >5 godina ignoriraju sve pozive i kritike mnogih radi neulaganja u turizam
na temi himr i ja sam više puta o tome…
oni koji su se trebali pokazati kao najveći profesionalci ispali su najveći…
i danas ne žele platiti dionice himr više od 500 a imovina (bez monopola na destinaciju,bez nekretninskog biznisa…) iznosi 850
i danas ne žele kupovati dionice hmst kojima se kupuju iznimno atraktivne nekretnine sa ogromnim potencijalom za 60% vrjednosti.
nedavno nisu htjeli niti po 40%
šta imamo dalje više pričati o mirovincima,profesionalcima…
i njihovoj želji za ulaganjem u turizam.
i ovo sitno što su uložili je vjerojatno samo alibi da danas sutra nebi netko mogao reći pa zar niste mogli kupiti bar nešto?
njihov neulazak i ignoriranje turizma je jedan od najvećih promašaja(propuštenih prilika) od 2003 od kada sam na burzi po mojoj procjeni.
položit će i oni račune nekome kat-tad
neznam što sad čekaju?
“par dana” prije nego ozbiljan novac preuzme na jadranu sve što se može?
čekaju li oni da prvo ozbiljan novac digne cijene dionica na još bitno višlju stepenicu da počnu kupovati?????
upravljaju li oni sa novcima naših mirovina kako bi omogučili ozbiljnom novcu da
1. kupi što jeftinije naš turizam
2. da povećaju zaradu ozbiljnog novca kasnijom kupnjom dizanjem cijena turističkih dionica?

pitanje za sve koji žele iznjeti svoje mišljenje
tko upravlja u praksi sa novcima(našim mirovinama) i za čiji račun?
jer meni ovo ne izgleda kao u korist budućih umirovljenika.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

@danny

pa bilo je više članaka na tu temu, evo npr.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/mandatar-bi-dio-javnog-duga-otplatio-drzavnim-tvrtkama-1053022

Naravno ideja ima puno, jedna je i ukidanje mirovinaca zar ne:

‘Ne dirajte štednju u drugom stupu, već sredite kaos koji vlada u prvom’

@migra,
u zadnjim rečenicama ste pogodili srž problema. krupni kapital razmišlja ovako (banaliziram): mi smo izmislili benzinski i dizel motor, mi smo najveći potrošači nafte i mi ćemo određivati cijenu iste i vući iz toga ekstra profit. to što se je npr. neki libijac ili sirijac slučajno rodio pored nalazišta nafte to je njegov problem. pa ta nafta tu stoji milione godina i nije njegova. ili je s nama ili ćemo ga satrati. što se tiče turizma turisti su naši, mi ćemo ih slati našim agencijama u naše hotele i na tome zarađivati. domorodci koji su se slučajno rodili na obali (i nisu sami iskoristili svoje resurse) će okolo hodati u mornarskim majicama, bacat peškafondo i glumiti galebove. ako hoće mogu biti i konobari itd. ne mislite valjda da se našim mirovinskim fondovima upravlja sa murtera, splita ili zagraba? i što je apsurd u cijeloj priči sa našim novcem nas šišaju. mirovinci namjerno godinama izbjegavaju ulaganje u turizam ali zato hrle u petrokemiju ili sad u ovu hac-ovu rupu bez dna.

who dares, wins

A meni osobno se najvise svidja ideja ponovnih izbora i pad ove vlade…

slažem se, konačno bi onda došla švedska garnitura u banske dvore a možda pobijede i Nijemci. U svakom slučaju očekujem pozitivne promjene novim izborima i dolazak britanskih političara na scenu. Ajoj, zanemarite post, zaboravio sm da se samo Hrvati tj. oni koji imaju hrvatsko državljanstvo mogu kandidirati na našim parlamentarnim izborima. Čekaj, pa onda ne kužim zašto se slažem s tobom.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

evo kad smo vec otisli na temu mirovinskih fondova, ovo je clanak od danas, umirovljenici traze ukidanje
“Ivo Marjanović iz SUH-a istaknuo je kako se državni proračun, nakon uplate 5-6 milijardi kuna u drugi stup, za isti iznos mora dodatno zadužiti za isplatu tekućih mirovina”

http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Petrovic-o-drugom-mirovinskom-stupu-Radi-se-o-stetnom-proizvodu-financijske-industrije-mirovine-ce-za-20-godine-biti-upola-nize

Među njima bi se mogao naći i Rab, ako Valamaru uspije kupnja hotelske kuće u većinskom vlasništvu države Imperial Rab.

Valamar je iskazao interes na natječaju provedenom još prije izbora, a natječaj za obvezujuće ponude očekuje se ovih dana.

Valamarov hotel u Rapcu prvi TUI-jev Family Life hotel u RH

Ako ide Imperial ide i HMST…. znači ovih dana …

Među njima bi se mogao naći i Rab, ako Valamaru uspije kupnja hotelske kuće u većinskom vlasništvu države Imperial Rab.

Valamar je iskazao interes na natječaju provedenom još prije izbora, a natječaj za obvezujuće ponude očekuje se ovih dana.

Valamarov hotel u Rapcu prvi TUI-jev Family Life hotel u RH

Ako ide Imperial ide i HMST…. znači ovih dana …

Sa obzirom na sve najave predstavnika vlade potpuno očekivano…

Pogledajte tko cini upravno vijece Cerpa..pa jednog dana kad vlada RH-a imenuje sve duznosnike mozda se mozemo nadat i objavi natjecaja…

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Pogledajte tko cini upravno vijece Cerpa..pa jednog dana kad vlada RH-a imenuje sve duznosnike mozda se mozemo nadat i objavi natjecaja…

Pozdrav

tko je bio pesimističan na <200 danas ima razloga za žaljenjem.
tko je danas pesimističan mogao bi biti...
prije od do tog "jednog dana" kada se sastavi cerp moglo bi se svašta dogoditi
pa će jednog dana doći i dan nastavka natječaja
pa će jednog dana doći i dan objave o dubinskim snimanjima
pa će jednog dana doći i dan za arbitražu
e kad bi se tog" jednog dana" moglo kupovati po <200
nitko sretniji od mene ali
nisu li to samo "mokri snovi" od kojih neće biti ništa?
možda i griješim ,nebi bilo...

ovo nije dionica bez rizika a omjer rizik-potencijalna dobit?
ili ima li i boljih prilika sa istim rizikom?
to je već druga tema ...

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

http://www.dubrovnik-turistinfo.com/?dubrovnikturist=vijesti&idKat=1&id=9643

Koji su vam planovi za Lapad? Ostaje li isti broj zvjezdica i hoćete li zadržati sve ljude?
Dolaskom marine i uređenjem lapadske obale hotel će dobiti na vrijednosti što ćemo nastojati pratiti razinom usluge.

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

I hotel Lapad se prodao..
A zašto nitko neće Maestrale ni štapom??!

New Report

Close