Placu jer su sve bazirali na rusima..Gdje dodju rusi drugi odu ili se ne osjecaju ugodno. C.gora se s njima nije usrecila..a vidimo ni rogaska. Da na kratki period ali na dulje vrijeme od njih nema srece.
A sad druga tema…157 soba + 6 apartmana za 25 mil kuna…3 mil eura u sred Lapada !?! I vi kazete da se nista nije promjenilo….da turisticki sektor vrijedi kao suho zlato ?..Pa poprilicno jeftino se to zlato prodalo ako je to ukupna cijena .
http://www.seebiz.eu/atlantska-za-hotel-lapad-utrzila-oko-25-milijuna-kuna/ar-131798/
Pozdrav
A gde su krediti od hotela??? Premalo informacija, da bi stvarali ocijenu. I ko je kome nešto stavio u džep.
Placu jer su sve bazirali na rusima..Gdje dodju rusi drugi odu ili se ne osjecaju ugodno. C.gora se s njima nije usrecila..a vidimo ni rogaska. Da na kratki period ali na dulje vrijeme od njih nema srece.
A sad druga tema…157 soba + 6 apartmana za 25 mil kuna…3 mil eura u sred Lapada !?! I vi kazete da se nista nije promjenilo….da turisticki sektor vrijedi kao suho zlato ?..Pa poprilicno jeftino se to zlato prodalo ako je to ukupna cijena .
http://www.seebiz.eu/atlantska-za-hotel-lapad-utrzila-oko-25-milijuna-kuna/ar-131798/
Pozdrav
O ovima govorite:-))))))
http://www.tportal.hr/biznis/kompanije/385782/Sve-sto-trebate-znati-o-dubrovackoj-tvrtci-koju-proganja-tajna-sluzba.html
evo jedna adaptacija zgrade maraske i prenamjena u hotel pa da okvirno vidite koliko to košta.
Vaš link …
Dogus grupa ukupno će u pretvaranje zgrade zadarske tvornice Maraska u hotel s pet zvjezdica i 120 soba te prateći luksuzni rezidencijalni dio s 80 stanova i komercijalnu zonu s trgovinama, restoranima i cafe barovima, uložiti 80 milijuna eura. Novi hotel trebao bi biti dovršen 2018. godine, rekao je Hini regionalni direktor Dogus grupe za Hrvatsku i Crnu Goru Burak Baykan, koji otkriva i druge novosti za ovu godinu.
izgleda da netko postaje nervozan, razumljivo
napisao sam prije mjesec dana da je realan rok za objavu cijene 30 do 45 dana, znači ja tek sad u iduća 2 tjedna očekujem konačno nastavak prodaje
iako, realno, s ovakvom bagrom na vlasti, nikad ne znaš
Ja cu ponoviti svoje misljenje vec izneseno. Ja mislim da ce hoteli dobiti novog vlasnika ili vise njih, a da preuzimanja nece biti.
Ako grijesim, onda necu biti u pravu. Simple as pasulj.
prodaja današnjih 251 po bidu pri asku na kojem se nitko ne usudi staviti nalog ispod 279,85=”iluzija”
ako se mene pita i to žešća
možda i griješim,nebi bilo…
neka me prodavači demantiraju na ask-u
ili neka me netko kontaktira na privat
ja bi bio sretan da kupim i po više od 251 pa…
🙂
@migra
vidiš da se događa ono što sam ponavljao u više navrata.
cijena će još jako pasti..jer od privatizacije nema ništa ni ove godine..
a ne isplati se predugo držati novce ovdje bezveze.
Slovenac1
tu sam tu sam..:)
pratim Maestrale i uključit ću se u kupnju ovo ljeto kada cijena bude oko 200 kn..
Do tada pratim zbivanja sa strane 🙂
@migra
vidiš da se događa ono što sam ponavljao u više navrata.
cijena će još jako pasti..jer od privatizacije nema ništa ni ove godine..
a ne isplati se predugo držati novce ovdje bezveze.
tu sam tu sam..:)
pratim Maestrale i uključit ću se u kupnju ovo ljeto kada cijena bude oko 200 kn..
Do tada pratim zbivanja sa strane 🙂
invest@
vjerovat ću da nije “iluzija” ovih 251 od petka kada i ja dokupim barem po 260.
bio sam na bid-u ali ništa sada čekam svoj target na ask-u
ako ne kupim nema veze jer ja sam kupovao i ispod 200.
zar bi ti sad kupovao i po 200?
mislim kada ti je bilo <200 preskupo.
znači li to da si podigao ljestvicu valuacije za hmst?
pod utjecajem ratova zvijezda pretpostavljam .
ne zamjeri na tonu i malo šale...:-)
nebi bilo prvi puta da takvima kao ti bude po > 400 u arbitraži jeftino
sve se slaže da bi to moglo i biti relativno brzo
možda i griješim nebi bilo…
sretno sa boljim prilikama ili do tvojeg targeta(200).
koji bi me jako iznenadio ali nebi bilo prvi puta,već sam spreman i za taj malo izgledan scenarij i znam što ću napraviti ako se ukaže takva prilika.
bitno izgledniji suprotan scenarij od onog koji ti priželjkuješ.
živi bili…