HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa pod milim bogom ovaj invest stvarno manipulira na ovom forumu, gde pise da nece biti privatizacije????? Sve javne informacije govore bas suprotno. Imamo 15 kupaca, izmedju njih i ruse koji su kupili kupare, sve se promijenilo u sredozemlju, vlada kaze hmst i himr idu prvi u privatizaciju. Naravno da se cijena nece mijenjati jer nema potrebe, bice vise njih koji ce zeleti kupiti

Kaze kolega da nece bit tako skoro..kome se ceka mozda i zaradi..
Sta tu ima bit manipulirajuce ?!?!..Pa svi mediji bruje kako se vlada raspada..kako nista ne funkcionira..oko nicega se ne mogu dogovorit..I u tom kontekstu jasno da ni raspisivanje natjecaja i prodaja sigurno moze doc u pitanje. Kamo srece da sutra raspisu uvjete natjecaja i okoncaju sve za 15-30 dana… Inace sto vrijeme vise bude odmicalo to ce i nevjerovanje u isto bit vece

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Kaze kolega da nece bit tako skoro..kome se ceka mozda i zaradi..
Sta tu ima bit manipulirajuce ?!?!..Pa svi mediji bruje kako se vlada raspada..kako nista ne funkcionira..oko nicega se ne mogu dogovorit..I u tom kontekstu jasno da ni raspisivanje natjecaja i prodaja sigurno moze doc u pitanje. Kamo srece da sutra raspisu uvjete natjecaja i okoncaju sve za 15-30 dana… Inace sto vrijeme vise bude odmicalo to ce i nevjerovanje u isto bit vece

Pozdrav

Svi mi znamo, ako se vlada raspadne, da se onda neče ništa dogoditi, ali kolega Invest non stop ne govori o vladi, nego o tome, kako Maestrali nisu spremni za prodaju, kako uopšte nema kupaca po procijenjenoj vrijednosti,… A to so totalno različite stvari o kojim govorimo onda…

A ti znas da ima kupaca i po kojoj cijeni?

Koji su to kupci?

1. neće se vlada raspasti barem ne tako brzo jer vole te stražnj.ce te fotelje više od bilo ćega na svijetu.
2.dajte malo prostora pesimistima da šire crnilo jer dani se broje do nastavka natječaja,nadam se da će netko od njih barem nešto i kupiti a ako nisu po 200 kupovali…
prije ćemo mi dokupiti nego oni kupiti.
3.” ništa se nije promjenilo” :-))))))
mjenja se svakim danom i što je još važnije stvari se prema kraju ubrzavaju a to je jedan od najjačih zakona svemira.

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/z59sYoJm2a9OtkC5gP4tzg==.pdf [zse.hr]

“park plaza”
meni to zvuči kao “ozbiljan novac”
a možda i griješim nebi bilo…
🙂
ako ne griješim tada je još jedan ozbiljan novac izgubio živc?e,strpljenje,ne želi odgađati kupnju.
zašto?
valjda misli da će biti skuplje pa je bolje prije nego kasnije zar ne?…

ozbiljan novac više ne krije zainteresiranost,maske su pale…
sada sljedi igra “najbrži prst”,najveća ponuda,najbrža ponuda…
svakim danom broj serviranih večera na švedskom stolu je manji
život nas uči da ono što ostane na kraju najčešće se i najbolje proda zar ne?
tko će glumit sljepca pored zdravih očiju ne piše mu se dobro.
možda i griješim nebi bilo…

Milijunaši štite bogatstvo kroz nekretnine

“U prosječnom portfelju milijunaša 35 posto imovine uloženo je u nekretnine i nekretninske projekte u čemu prednjače Rusi….”

ako hmst nije nekretninsko ulaganje naznam što je…
a vole i ameri nekretnine zar ne?

Fond težak 44 mlrd. dolara zanima hrvatski turizam

dubrovnik moraš volit ako su ti sve d.ske na broju ne radi sviđanja ili nesviđanja već radi mogućnosti zarade koja se nudi,potencijala globalnih razmjera.
nismo tu više bitni mi sa svojim uglavnom nesposobnostima ovo je potencijal za globalne igrače koji će znati kako zaraditi brdo love na ovoj zlatnoj koki.
kada na sve to dodamo i raspad konkurencije jadrana radi čega je i ozbiljan novac “izgubio kompas”
očekujem da će ozbiljan novac nakon što pokupi servirane večere po promotivnim cijenama nastaviti sa preuzimanjem domaćih “nazovi kupaca” kojima je sve preskupo.
što je jasan signal(dokaz) ozbiljnom novcu da su nesposobni i kao takvi “zreli” za preuzimanje milom ili silom.
vidjećemo neka svatko za sebe prouči i odlući jer i od potencijalno dobre prilike ima potencijalno bolja prilika zar ne?

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Mozda bi smanjenje cijene bilo dobra stvar. Netko je dao link na gospodina koji tvrdi da ulazu samo tamo gdje je trziste pokazalo da moze proci nocenje od 800 eura. Nisam upoznat sa turistickim poslom, ali rekao bih da u HR bas i nema toliko mjesta za njih.

Rusi su u medijima potvrdili da ih HMST zanima, ali zanimao ih je i prije, cijena&uvjeti su bitni.

trajder27@
“Mozda bi smanjenje cijene bilo dobra stvar”

u novonastaloj situaciji kada:

“…Ove godine su na AHF prisutni predstavnici globalnih investicijskih kompanija, a također i svi vodeći svjetski hotelski operateri…”

“…Nitko od ovih imena ne dolazi zato što im je tu lijepo, nego time pokazuju da u Hrvatskoj “…Ove godine su na AHF prisutni predstavnici globalnih investicijskih kompanija, a također i svi vodeći svjetski hotelski operateri…”

“…Nitko od ovih imena ne dolazi zato što im je tu lijepo, nego time pokazuju da u Hrvatskoj vide isplative projekte…”
http://www.poslovni.hr/hrvatska/fond-tezak-44-mlrd-dolara-zanima-hrvatski-turizam-307500 [poslovni.hr]
http://www.poslovni.hr/hrvatska/fond-tezak-44-mlrd-dolara-zanima-hrvatski-turizam-307500 [poslovni.hr]

očito da je hr sad ušla u fokus svih vodečih globalnih igrača što do sada nije bio slučaj.
neki su od zadnjeg natječaja na hmst već odradili prve kupnje.
to će kod onih koji nisu još ubrzati razmišljanje,donošenje odluke.
s obzirom na veliki obrat ne vidim razlog,potrebu za spuštanje početne cijene još u ovom natječaju.
treba dati šansu ozbiljnom novcu da se “pofajta”
stigne se u ovoj godini odraditi još dva natječaja ako se želi prodavati sa spuštenom cijenom.
spuštena cijena u ovom natječaju nebi prejudicirala ishod,mislim manju prodajnu cijenu od početne.
sada kada je ozbiljan novac zagrizao sve je moguće pa i bitno veće prodajna cijena od početne nebi bila senzacija.
prva tri razloga za taj mogući scenarij:
1.potencijal
2.potencijal
3.potencijal

http://www.vecernji.hr/gospodarstvo/do-2017-se-na-srdu-ulaze-15-milijardi-kuna-920824

…Radi toga i želimo dovesti svjetske brendove, koji će upravljati i nekima od najluksuznijih vila. Golf je zanimljiv zbog produljenja sezone, u krugu od 400 kilometara sada nema nijednog golfišta…

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Azimov: mediji su krivo prenijeli, nema prepreka za ruske turiste u Hrvatskoj

Plan je dolazak 300 tisuča ruskih turista ove godine, a za par godina 500 tisuča, a neki se još uvijek pitaju kako da to su kupljeni Kupari i da je isti kupac javno izjavio da hoče i Maestrale…Šta se promijenilo od prošlog natječaja u Sredozemlju?????

Kolega ne zazivajte ih..gdje oni prodju tu trava ne raste…c.gora..rogaska…

Mogu li Arapi spasiti Rogašku Slatinu od potpune propasti?

Pozdrav

svi smo mi Crobex

kolega Lucijan bio sam u Rogaški više puta i imao sam prilike vidjet što su Rusi tamo napravili, transformirali su je i oživili, a uz to su i najbolji potrošači. Rogaška sada propada jer je EU Rusima uvela vizni režim i jer su im srušili rublju. Tamo plaču za Rusima, ali ne bi ni ja dolazio da mi uvedu vize. EU je american bitch i Hrvatska će to platiti još i skuplje nego Slovenija, zato molim ne izvrćite to da su rusi krivi.

Odlično napisano danny. Rogaška plače za Rusima i njihovom potrošnjom.

Placu jer su sve bazirali na rusima..Gdje dodju rusi drugi odu ili se ne osjecaju ugodno. C.gora se s njima nije usrecila..a vidimo ni rogaska. Da na kratki period ali na dulje vrijeme od njih nema srece.
A sad druga tema…157 soba + 6 apartmana za 25 mil kuna…3 mil eura u sred Lapada !?! I vi kazete da se nista nije promjenilo….da turisticki sektor vrijedi kao suho zlato ?..Pa poprilicno jeftino se to zlato prodalo ako je to ukupna cijena .

http://www.seebiz.eu/atlantska-za-hotel-lapad-utrzila-oko-25-milijuna-kuna/ar-131798/

Pozdrav

svi smo mi Crobex

New Report

Close