HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

za “postaviti firmu na noge” potrebno je znanje i novac. kako stvari stoje hrvatskoj nedostaje i jedno i drugo.da to imamo ne bismo danas bili na dnu europe. to je razlog što se daljnja privatizacija državne imovine mora nastaviti.priča o ozdravljenju , te prodaji ne stoji. 25 proteklih godina bilo je dostatno za dokaz naše nesposobnosti i nerada.

Maestrali se neće prodati jer uz svu silnu pripremu i natječaji oni iz mnogo razloga i dalje nisu spremni za prodaju. Neke druge komapnije su puno spremnije a posebno trgovačka društva čije udjele je najlakše prodati.
Oni će tih 500 mil. kn namiriti na taj jednostavniji način jer im je lova nasušno potrebna, a onda kad to namire mislim da neće ni pomisliti na privatizaciju Maestrala sve dok ne budu svi problemi riješeni!
daj nabroji mi te probleme da ti prodam na 280.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

pa vrati se malo u prošlost, dovoljno je pogledat razloge zbog kojih sju propadali raniji natječaji, ništa novo se nije desilo niti promijenilo..Nema šanse da se prodaja realizira u 2016 godini..

Po meni je ovo trebali kupovat po 220…i sad prodat…bolje 40% u ruci, nego 100% na grani

Novinarski "tipfeler" se bio desio kao i puno puta dosad….ili možda novinar želi jeftinije kupiti?

Pa uopče nema felera, novinar je samo nabrojao dvije izmedju turističkih kompanija koje če se prodati. Samo nije spomenuo Meastrale pa i neke druge. Več sam više puta rekao ZSE je čudo…

@vikend
Ali si postao prorok?!

onih 15 ponuđaća su se sigurno zahebalo isto tako ko novinar pa su greškom dali ponudu za maestral misleći u stvari na makarsku. to je tu negdje. makarska maestral 100 km manje više.

who dares, wins

pa vrati se malo u prošlost, dovoljno je pogledat razloge zbog kojih sju propadali raniji natječaji, ništa novo se nije desilo niti promijenilo..Nema šanse da se prodaja realizira u 2016 godini..

mene zanima ako koji slučajem sebe uvjerite,pardon vi već jeste sebe uvjerili zato ste i prodali na koliko ono?250 ili niže?
ali kako ćete uvjeriti “ozbljan novac” koji nije htio slušati iste argumente na kuparima i nije htio odgađati kupnju da nebi ostao bez servirane večere?
isti taj ozbiljan novac sada želi i hmst a žele ga i ameri,česi adrs,toda i tko zna sve još ne.
kako ćete vi sve njih uvjeriti da ne kupuju hmst a samo zemljište bez hotela vrijedi po početnoj 470?
ako to uspijete zaslužili ste titulu investitor godine.
jedno pitanje ako bi htjeli odgovoriti,bilo što da se dogodi sa natječajem ,nešto najgore što vam pada na pamet osim da more,vjetar,ili nešto treće odnese uvalu lapad koliko će vrijediti u m2 u uvali lapad?

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Da baš je smiješno to ništa se novo nije dogodilo, osim toga da se je baš sve promijenilo u Sredozemlju, da niko više neče u Tunis, Egipat, Tursku, mnogo manje u Grčku, da su Rusi kupili Kupare i da su javno izjavili, da hoče i Maestrale, da su tako domači kao i strani turistički igrači puni jeftinih para i da javno izjavljuju, da hoče akvizicije na Jadranu, da se Star wars snima u Dubrovniku i da novi ministar turizma javno kaže, da če se prvo prodati to što je več u natječaju. Ali ništa se nije promijenilo….izjava godine:-)))))

Kolega Slovenac…kratko i jasno za pesimiste možemo poručiti jednu jedinu rečenicu a to je “Mijenja se onaj koji se ne mijenja” i ništa više neću izreći do novih materijalnih činjenica…

držim fige pesimistima da uspiju spustiti cijenu
neće nas ubiti još jedan krug jeftinog dokupa zar ne?
na kraju će biti jedino važno tko koliko ima a tek sekundarno po koliko je kupio.
bilo je ovdje kvalitetnih izračuna na tu temu pa…
do novih materjalnih činjenica
sretno ribarima a i ribi
respect

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Kolega migra natjecaj je bio raspisan i nitko se nije javio…Ni rusi..ni toda..ni amerikanci…Sacekajte uvjete novog pa da vidimo tko i po koliko ce nudit. Ne tako davno cijena dionice je bila ispod 100 kn..sta se od onda promjenilo ?..cijena zemljista ?..atraktivnost lokacije ?…i onda i danas su manje vise jednaki…

Pozdrav

svi smo mi Crobex

New Report

Close