Na sastanku u Vladi se pričalo kako bi mirovinsci mogli kupiti državni udjel u HMST jer kao firma sada posluje s dobiti pa nije na listi prioriteta za prodaju.
A kada nešto ide mirovincima onda je to po diskontnim cijenama, a to ne bi odgovaralo špekulantima na burzi koji očekuju cijenu 300 kn i više.
Prosto su nevjerovatni ti vaši postovi…
Netko opako skuplja. Evo ga na 295 sad.
Nikako da dokupiš ha? Čekaj čekaj.
slovenac1@
ne vidim smisao repliciranja onima koji su prodali na 250 ili niže.
njihove pobude se prepoznaju “iz aviona”.
da nije bilo takvih dali bi mogli kupovati na 200-250 ili još prije par dana po 260?
takvi nam mogu samo napraviti uskugu i možda ali malo vjerojatno omogućiti povoljniji dokup.
oni su izabrali da budu na strani večine(pesimista) a upravo to je dobro za nas manjinu(optimiste).
možda i griješim ali…
Žalost? Meni drago ako si zaradio, više novaca u proračunu.
po meni mirovinci nemaju kapacitet za upravljanje većinskim vlasništvom, a kamo li za dovođenje novih turista. državno ili u vlasništvu mirovinaca je isto sraje samo drugo pakovanje. u proteklim godinama oni su zorno pokazali šta misle o turizmu i nikako im se ne smije dozvoliti da se dočepaju većinskih djelova bilo čega jer će opet biti po babi i po stricu i mutljavine do neba. već vidim dinkeca kak ganje turiste po americi i odma mi dođe da se ranim.
realno to su “mokri snovi”
natječaji su u tijeku a i svakog dana da ne kažem sata sljedi nastavak u kojem je ozbiljan novac u niskom startu pa..
proračun je u totalnoj banani i ako se uračunaju ti prihodi od privatizacije a bez njih …
ti novci od privatizacije su već potrošeni iako još nije prodano,lista želja je dugačka evo samo jedne od njih koja je čini se realizirana a sa kojim novcima kada se najavljuje manji proračun?
jedan pokušaj za pogađanje.
‘DAT ĆEMO 1000 EURA ZA SVAKO DIJETE’ Ministrica tvrdi da su ipak našli novac za HDZ-ovo obećanje
evo ono što sam vise puta ponavljao..Maestrali se neće prodati jer nisu još uvijek adekvatno spremni za prodaju. Prioritet su neke druge firme..Na žalost imatelja udjela i malih dioničara..Ali, ipak je ovo Hrvatska i ovo je bilo očekivano u jednu ruku!
Turistička poduzeća poput… dakle novinar je čuvao tintu kad bi ih sve nabrojao.
http://www.jutarnji.hr/pet-premijerovih-tocaka-za-pokretanje-reformi-oreskovic-zeli-zaraditi-pola-milijarde-eura&ndash%3Budjeli-u-ovim-poduzecima-idu-u-prodaju-/1523061/
“… To su Podravka, Končar, Croatia osiguranje, HPB, T-HT, te turistička poduzeća poput Imperiala Rab i Hotela Makarska…”
i to što se hmst explicitno ne spominje je dokaz da hmst neće u prodaju???:-))
ima još masu drugih stvari koje nisu i nema potrebe niti nabrajati.
ono na što bi ja stavio težište iz zadnjeg članka je a već sam u zadnjem postu podcrtao.
“Orešković želi zaraditi pola milijarde eura”
ovo”želi”čitaj kao MORA
znači ide prodaja svega što želi bilo tko kupiti a da podsjetimo zaboravne.
http://www.seebiz.eu/gljadelkin-zeli-i-hotele-maestral/ar-121917/
a niti ameri nisu za baciti
na adrs i na čehe koji neprijateljski žele preuzeti adrs smo pomalo zaboravili što ne znači da su bez šanse a nije niti toda sa svojim partnerima već je u dubrovniku zar ne?
nastavite niz…
biti će ovo bitka svih bitaka u novijoj povijesti za hotele na jadranu jer dubrovačke zidine su tako blizu a tako profitabilne ili tako nekako 😉
najbolje od svega rasplet uskoro
živi bili…