HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja koliko razumijem burzu cilj je vecini , u sto krace vrijeme i sto manji kapital postici sto veci prinos.
Dok si ti cekao cetiri godine drugi su obrnuli 5-6 puta.
U pravu je onaj ko ima veci prinos.
Ja nisam ni jedan ni drugi

Samo neka obrcu. Svaka im cast. To je razlika izmedju velikih investitora i sitnih kokosara poput mene. Meni imponira ulogirat se na poslovni i bit u drustvu svih tih silnih milijunera.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Znači bit će ponuda od Avenue grupe izgleda.. koji je daljni postupak oko prodaje tj. kada CERP ima namjeru objaviti pod kojim uvjetima ide prodaja i po kojoj cijeni?

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Znači bit će ponuda od Avenue grupe izgleda.. koji je daljni postupak oko prodaje tj. kada CERP ima namjeru objaviti pod kojim uvjetima ide prodaja i po kojoj cijeni?

Mislim da je bilo tako do sada: od ponedeljka imaju 15 dana da odrede uslove prodaje sa cijenom i to pošalju svima, koja su dostavili pisma namjere. Onda investitori imaju 45 dana, da odaju obavezuječe ponude po minimalnim uslovima. Znači konačnog kupca ako če ga biti mogli bismo dobiti odmah posle nove godine. Sada kad se više ili manje zna, da je Avenue grupa zainteresirana za kupovinu u optimističkom scenariju mogli bi vidjeti čak više obavezujučih ponuda i licitiranje cijene iznad 478 kn.

Ne bi se iznenadio da se postupak ubrza da se kupac stigne organizirati do sezone.

Do objave za obvezujuce ponude moze protec i par mjeseci…a i ova neizvjesnost oko nove vlade sigurno ne ide na ruku brzom rjesavanju prodaje.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Do objave za obvezujuce ponude moze protec i par mjeseci…a i ova neizvjesnost oko nove vlade sigurno ne ide na ruku brzom rjesavanju prodaje.

Pozdrav

Tačno se zna kakav je postupak, 60 dana od danas obvezuječe ponude. A u tom roku sigurno če se formirati vlada. Inače i proadju Kupara potvrdila je vlada kad je več bilo predizborno razdoblje.

Od kud vam taj podatak kolega da u roku 60 dana mora ici natjecaj za obvezujuce ponude ?

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Tako je bilo u proslim natjecajima.

Imate neki konkretan primjer …?

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Pa pogledajte prosle propale natjecaje kod maestrala, mislim da se posljednji zavrsio u februaru ove godine

15 pisama namjere 😉

Kolega u proslom natjecaju za prodaju Maestrala rok za iskazivanje interesa istekao je u ozujku (03.14.) a natjecaj za obvezujucu objavljen u listopadu (10.14.)..Tako da tu nema govora o 60 dana koje vi spominjete. Tu je rok za iskazivanje interesa upravo istekao…Nadam se da cemo ovih dana saznati tko je iskazao interes..a berem do veljace vidjet i uvjete natjecaja. Sve skupa bi bilo jako dobro da se zavrsi do travnja..svibnja…mada za to nema nikakve garancije ni obaveze. Jedno su zelje i nadanja a drugo praksa nasih institucija.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

New Report

Close