Evo ima malo na Tportalu o dobit hotela gdje se spominju par ovih zanimljivih hotelčića a svi meni dragi…
Isti ti hoteli su vec bili na prodaju i po trazenoj cijeni nitko nije dao obvezujucu ponudu. Nitko ne kaze da kupaca nema..pitanje je samo po koliko ce bit objavljena pocetna cijena..200 ili vise kuna…Kako sam vec prije pisao vise sam pobornik da se krene od nominale pa da se konkurencija potuce i digne cijenu nego da se odredi 400 ili neka slicna pa nitko neda ponudu.
Pozdrav
‘U Kuparima se može raditi i više hotela, ali želimo ekskluzivnost, ne masovnost, a dvije tisuće gostiju u jednom resortu više nije luksuz’.
Iz ovog se može iščitati da se žele širiti na razne mikro lokacije jer ne žele masovnost koncentriranu na jedno mjesto.
Isti ti hoteli su vec bili na prodaju i po trazenoj cijeni nitko nije dao obvezujucu ponudu. Nitko ne kaze da kupaca nema..pitanje je samo po koliko ce bit objavljena pocetna cijena..200 ili vise kuna…Kako sam vec prije pisao vise sam pobornik da se krene od nominale pa da se konkurencija potuce i digne cijenu nego da se odredi 400 ili neka slicna pa nitko neda ponudu.
Pozdrav
I u Portorožu smo prodavali Kempinski par godina ali se tek ove godine našao kupac, tako da to što se prije nije našao kupac ama ništa ne znači. Lijep primer su Kupari…
Ja garantiram da bi se za novog BMW-a našao kupac za 10 000 EUR.
Inače evo kako to vide gosti hotela Maestral. Lokacija lokacija lokacija. Počnite od 1:30
Ne znam o kakvom smanjenju cijene pričate kad je izričito rečeno da ga neće biti. Zna se koja se cijena traži i ako netko kaže da je zainteresiran za kupovinu onda ja podrazumijevam i da je voljan platit tu cijenu.
Ono što mene zanima je, da li se je Avenue grupa javila na prošli natječaj?
Ako su Maestrali BMW..sta su onda Imperial i Makarska ?
http://www.tportal.hr/biznis/kompanije/403367/Koji-hotelijeri-trljaju-ruke-nakon-sezone.html
Pozdrav
Pozdrav
za to su bore,lobiraju i pritišću nazovi kupci pa da na temelju hortikulrtnog predloška rješenja kupe
hmst u pola cijene.
neka oni plate min 470 a horitkulturi neka raspale mašti na volju nakon toga.
nemamo svi isti ukus možda se meni baš nebi sviđalo:)
kad bi cijena bila jedini kriterij a nademtanje javna licitacija ja bi pristao i na početnu cijenu 1 kn.
jer sam siguran da bi vrijednost zemljiša bez hotela koja po trenutnim cijenama na lokaciji uvala lapad vrijedi min 700-900 eur što daje vrijednost 400-500 kn po dionici,vjerujem da bi početna cijena bila lakoćom postignuta.
vrijeme snažno radi za nas dioničare i nema niti najmanjeg razloga za strah da neće netko od ozbiljno zainteresiranih uskoro izgubiti strpljenje.
nebi bilo iznenađenje da i stari kupci sada okrenu ploču jer servirana večera će biti uskoro odnesena kolikogod oni izmišljali utege,glumili nezainteresiranost,gurali glavu u pijesak ili jednostavno živjeli u zabludi.
baš kako se je to prije par dana dogodilo na kuparima.
počelo je iskriti a nismo došli ni do raspleta.
imaće ovdje vatrogasci posla a možda i kanaderi.
jer zmajevi napadaju.
neki bivši više ili manje nepopravljivi optimisti su danas pesimisti.
dali je to za stalno ili samo privremeno.
dali je moguća takva transformacija?
mislim prije svega iz optimiste u pesimistu.
ima tu talenata i za “tvoje lice zvuči poznato”
u ovom slučaju primjerenije bi bilo” tvoje ime zvuči poznato”
opet je večina iznenađena i oni koji su imali su prodali da bi kupili jeftinije.
ali teško bu to išlo,rekao bi nemoguća misija,ostaje im samo nada u pad natječaja
ako će i to biti dovoljno jer stvari neće ići poslije kupara kako su išle prije
kolikogod mi šutili o tome,mislim na intenzitet pada u slučaju pada.
volumen bi bio i prije kupara svakako mali a sada…
ajde jasno mi je da je vlada imala ozbiljnog kupca za kupare koji želi ispuniti sve uvjete pa su sve požurili ali zašto se žure sa hmst,himr???
da mi je znati odgovor
rok za pisma namjere je skraćen sa 60 na 30 dana???
reklo bi se kao da ne skupljaju investitore više kao da ih imaju onoliko koliko im treba.
još bi jednu stvar jako volio znati kada bi se moglo a to je
što se sad mota po glavama nazovi kupaca???
dali su više zaokupirani time kako izmisliti nove utege ili im se nešto drugo vrti?
imaju oni para za lobiste,pritiskivače i ostale pa će vjerojatno uskoro platiti neki članak u medijima pa ćemo vidjeti ima li znakove evolucije ili će onaj drugi scenarij.
nije da ih više trebamo više je to onako…
https://www.domosfera.hr/vijesti/clanak/hoteli-maestral-i-imperial-ocekuju-investitore
Potvrda da već ima dostavljenih pisama namjere!!!