HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mislim da je vec danas bilo zrelo za gore

pepe7

mislim da je vec danas bilo zrelo za gore

može jedino ostati na ovih 250 kn ili pasti niže jer:
1. ako ide 3. krug (u kojem se ne smije mijenjati početna procjena od 478 kn) onda znači da se samo odrađuje formalnost i 100 posto je sigurno da opet neće doći niti jedna ponuda. uglavnom, gubi se par mjeseci
2. nakon neuspješnog 3. kruga morat će se ići će na smanjenje početne cijene što znači da će morati raditi novu procjenu jer ova očito ne valja kad se nitko ne želi javiti tj. preskupo im je. nova procjena cijenu po dionici utvrdit će početnu na xxx kn?? ovdje također gubimo par mjeseci
3. možda prije natječaja izmijene pravilnik pa kao početnu odrede nominalu, znači 200 kn

eto, kad sagledamo mogućnosti koje imamo jasno je da neku pozitivu možda možemo očekivati tek za par mjeseci, no to je sve na jako dugom štapu

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Prodaj ja ću rado uskočiti još malo.

Viđeni su ljudi u crnom!!!!!

Prodaj ja ću rado uskočiti još malo.

500 komada je upravo iskrcano po kupnji, jel ti dosta ili trebaš još? [emo_smijeh]

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Firma koja posluje sa dobiti nakon neuspješne privatizacije treba dokapitalizirati te pokušati ulaganjem i podizanjem kategorizacije povećati njezinu vrijednost i dobit.

@amerikanec
pa na kraju ni neće biti drugog rješenja nego da HMST ostanu državni bar do izbora krajem godine pa neka nova vlada za godinu dana krene iznova s pokušajima privatizacije HMST

Izbori ne izbori fi ce biti u plusu barem po podacima o rastu noćenja u dubrovniku, nevjerojatno kako unatoč nemalom prometu jos stoji na istim granicama…

Kako gledati ove slike i ne pomisliti da je ovo dragulj?

http://www.dubrovnikhotels.travel/Default.aspx?sec=287

i jos malo info

http://dubrovacki.hr/clanak/70616/konstantni-rast-gostiju-i-nocenja

stalno se ponavlja jedno te isto (natjecaji) koji ocigledno ne uspijevaju a ocekuje se bitno razliciti rezultat(da uspiju prodati). Ako ne prodje jednom mozda je I slucajnost ali dva puta?…I sad kazu nis se ne sekirajte raspisat cemo mi jos jednom(garantirani neuspjeh). Problem je ocito takav da ga nikakav natjecaj ne moze rijesiti(nesredjenost papira tj.zemljisnih knjiga gdje se ne zna tko pije a tko placa). I umjesto da to rijese pa onda prodaju po pravoj cijeni oni glume mmune u magli.

Dada mislim da je ovo firma i s obzirom na najave koja ima sigurnu buducnost

Hrvatska prva među svjetskim turističkim odredištima u usponu

[emo_zloban] Gledajući graf nakon potopa slijedi FI sta mislite kakav će biti???

http://zse.hr/?id=10006&dionica=HMST-R-A

@dalmatia
FI je za ovu priču nebitan, cijena je skočila sa 120 kn 400 kn samo zbog privatizacije. kako su 2 kruga propala, a izvjesno je da će propasti i treći, sam FI neće imati bitniji utjecaj na cijenu dionice

New Report

Close