Shvatite ovo danas kao lijepi poklon i uživajte..HMST vrijedi i vrijediti će i to samo više nego danas, a siguran sam i više nego je početna cijena u ntječajima bila..
Ova Vlada neće prodati ovo. Mora ostati naše. Fotelje su u pitanju ništa više.
Hrvatistan – zemlja u kojoj nadležni ne razumiju pojam tržišnih uvjeta.
S jedne strane IMZV se daje debelo ispod realne vrijednosti, a riječ je o strateškoj firmi koja ima praktički monopol u tuzemstvu; s druge strane hoteli koji vape za renoviranjem prodaju se debelo iznad svoje vrijednosti.
Logika kvazi-socijalističkih umova kojima je tržište uzak i nedovoljno poznat pojam.
Shvatite ovo danas kao lijepi poklon i uživajte..HMST vrijedi i vrijediti će i to samo više nego danas, a siguran sam i više nego je početna cijena u ntječajima bila..
Ma naravno i više[emo_smijeh] Evo ja ću po 300 kupiti iako je prosječna 20% niža.
Užas..
Dalibor, da li ste vi pisali jednom detaljno o idućem krugu i što se može mjenjati po pitanju cijene i popratnih uvjeta?
Idući krug još mora biti na ovom principu i mogu mjenjati i uvjete i početnu i cijenu? A dalje onda mogu sa nekim direktno razgovarati i pregovarati
vidim da se ovdje vrlo povrsno analizira cijena uglavnom kroz prizmu prosjecne cijene soba. problem Hotala Maestral je logisticke prirode – radi se o malim hotelima, fizicki razdvojenim, stjesnjenim izmedju brda i mora, koji vec zahtjevaju znacajan CAPEX, bez parkinga za autobuse, nikakve plaze itd.
to su sve problemi koji ljudi u struci jako dobro znaju. zato se ne prodaje.
e sad, naravno da ce biti novi natjecaj, ali pitanje je kada – a jos vece pitanje po kojoj cijeni. Ovi sto sada kupuju ispod 300 misle da su veliki sretnici, ja bas i nisam siguran u to.
Nemam dionice Hmst
PoAskuBidu
Ja vjerujem da će neki kolege koji su danas malo duže spavali stvarno kupovati HMST i po 300 i po puno većim cijenama.. [emo_smijeh]
Zaista neočekivano..Ali nije tragedija,kao što sam i ranije govorio ukoliko natječaj ne uspije, ipak se po ovoj cijeni kupuje nešto što vrijedi puno puno više,iako to trenutno tržište(ovakvo kakvo je) ne vrednuje!Ali i ranije sam govorio, ovo je jeako dobro ulaganje-ali samo za strpljive!!
Po meni je ovo tragedija, ali i nasa realnost.
1. Cerp uopce nece priznati vlastitu gresku, ponistiti pravilnike i razgovarati sa investitorima. Sljedeci put mozemo ocekivati jos manje ponudjaca i smijeh svakog tko ovo prati.
2. Tragedija je za firmu, posto se plan restruktuiranja odgadja vec godinu i pol dana, a zbog navodne privatizacije. Firma ovako ne moze naprijed, jer ju velike kamate i skupi krediti guse.
3. Tragedija je za lokalno stanovnistvo, jer bi novi vlasnik povecao kapacitete i podigao broj zvjezdica, za sto je potreban veci broj radnika.
4. Tragedija je za proracunelokalne samouprave i drzavu, jer nema investicija, nema zaposljavanja.
5. Na kraju je tragedija turistickog sektora jer je mogao doci stranac i napraviti nesto sto bi cijeli jadran diglo.
6. Naravno i tragedija trzista kapitala, jer nece donijeti nikakvu novu likvidnost
idemo ispočetka. ne vidim ništa dramatično.promet nikakav. trženo 1110 kom. zadnjih pola sata nema prometa.tko je mislio prodati prodao je.ovo ostalo na prodaji je samo lažnjak.
http://www.seebiz.eu/hoteli-maestral-i-dalje-bez-kupca/ar-104420/
sta kazu cijena ne smije dolje, a razmisljaju da prodaju i nekako drugacije. Kako?