Nominalna vrijednost dionice je 200 kn !!??..Zar je bio kriminal ili ne postivanje zakona stavit pocetnu cijenu cijenu nominale pa nek se potencijalni kupci “nabidavaju”…?
Ma steta..bas steta..Nemam hmst ali imam drugu turisticku tvrtku koja se sprema za privatizaciju..Bas steta.
Pozdrav
Po meni je drugi pad puno tezi od prvoga. U prvom su uvjetovali gradnju vlastitim novcem i rok od 4 god. Sad toga nema i ni jedna dokumentacija nije otkupljena, dakle problem je cijena i nesredjeni papiri.
Treci natjecaj mora ici po istoj cijeni kao i drugi i tek onda se moze mijenjati pravilnik. Dakle jos jednom mora past privatizacija, a onda imamo izbore i ljeto je vec zavrsilo. Teski udarac pejanovicu i njegovoj vladi.
Bivši biznismen sa ruskim iskustvom se nije iskazao u ovoj priči a čini se da mu i druge ne idu od ruke
ma ljudi moji jeli ovo moguce da ova vlada u zemlji koja se hoce nazivati turistickom ne moze ni hotel prodati na najpozeljnijoj lokaciji na svijetu I to iz petog puta
izgleda li vama ekipa iz ove vlade sposobna da nekome proda i polovni bickl?
[/quote]
možda Zoranu, ali samo za suprotni smjer, kamo on stalno vozi,
imamo mi sreće, da su malo sposobniji, već bi prodali pola države
nisam tu zastupljen pa ne znam nešto previše o maestralu ali evo jedan drugi resort čisto da se usporedi red veličina cijena izgradnje.
Nikolaš odlazi iz Valamara nakon završetka najveće ovogodišnje investicije Valamar Rivijere, luksuznog obiteljskog Valamar Isabella Island Resorta 4* na otoku Sveti Nikola nasuprot porečke rive, projekta koji ujedno predstavlja i krunu njegove karijere.
U projekt Valamar Isabella Island Resort, ukupnog kapaciteta od 334 smještajne jedinice (sobe, apartmani, studija) po završetku dvogodišnjih radova Valamar Rivijera će uložiti ukupno više od 250 milijuna kuna, a otvorenje je planirano u svibnju 2015. godine
Bivši biznismen sa ruskim iskustvom se nije iskazao u ovoj priči a čini se da mu i druge ne idu od ruke
Da je neki “biznismen” sigurno nebi sjedio u CERPu.
Sad imate onu- reakcija i analiza cerpa tek kad zavrse svi natjecaji. Nakon toga dolazi pejanovic i objasnjava kako je jedan investitor obecao platit, ali je zaspao, pa idemo u 3 krug koji zavrsava 2 dana poslije izbora
nisam tu zastupljen pa ne znam nešto previše o maestralu ali evo jedan drugi resort čisto da se usporedi red veličina cijena izgradnje.
Nikolaš odlazi iz Valamara nakon završetka najveće ovogodišnje investicije Valamar Rivijere, luksuznog obiteljskog Valamar Isabella Island Resorta 4* na otoku Sveti Nikola nasuprot porečke rive, projekta koji ujedno predstavlja i krunu njegove karijere.
U projekt Valamar Isabella Island Resort, ukupnog kapaciteta od 334 smještajne jedinice (sobe, apartmani, studija) po završetku dvogodišnjih radova Valamar Rivijera će uložiti ukupno više od 250 milijuna kuna, a otvorenje je planirano u svibnju 2015. godine
100.000 eur po smj.jedinici za 4* je povoljno
Vidim neki bi to rado opet pogurali na 300 samo ovaj puta je to nerealno za očekivati. Ovo je osuđeno na 200 kn na neko vrijeme.
pomiješani osječaji
razočaran jer nije bilo ponude
sretan jer sam dokupio po 237
i dalje smo debelo pokriveni imovinom koju istina za sada nitko ne želi kupiti
nije kraj svijeta “ozbiljan novac” je na putu dubrovnik neće nestati.
hmst je samoodrživa firma i bez prodaje.
neka si ti nazovi kupci kupe zemljište u dubrovniku i neka grade a cijena izgradnje će biti dosta veća od 470 kn po dionici za hmst.
uskoro kada strašila na ask-u(prvo je na 300) uvide da ih se nitko ne boji smo brzo na 300.
realno je za očekivati brzu objavu novog natječaja.
biti će uskoro dobre zarade na onome što se danas kupi.