HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

migra. bio bi red da maestrali povuku imperial.

autolik@
ove su dvije dionice usko povezane po puno stvari tako da je to sigurna stvar da će doći do preljevanja raspoloženja i na himr.
samo meni ipak himr bitno važniji,nemogu se požalit i danas me netko počastio tamo po bid-u.
ovdje se napetost u zraku može nožem rezati.
baš me zanima koja je to vijest ,mislim da je to snimanje vlmr-a.
nemam nikakav info već me nos usmjerava u tom smjeru.[emo_smijeh]

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

bolje adris nego valamar. valamar neka kupi imperiale. tamo su u tijeku.

autolik@
ovi su natječaji skrojeni za domaću publiku i gurnuti im pod nos da ih kupe po procijenjenoj imovini bez dodatnih premija prije nego u hr stigne “ozbiljan novac” koji će jedva dočekati tu priliku i čak platiti više.
prilika im je to za jako veliku uštedu koju u budućnosti mogu zaboraviti. radi se tu o ogromnim uštedama i zato sam veliki optimista i očekujem da neće pokonjenom konju gledati u zube.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Prije par dana sam napisao post u kojem sam izrazio sumnju u curenje podataka prije samoga kraja kruga, vodeći se iskustvima iz prvog kruga. Gledajući današnje trgovanje sve sam bliži uvjerenju da možda od ovih u Cerpu i neće procurit nikakav podatak ali iz nadzornog odbora neke firme koja će tek do 02.02 dostavit ponudu vjerovatno i hoće (a čini mi se da se to već i dešava)..

crobex11@
iskustva iz prvog kruga?
kolega na hmst nije imalo iscuriti šta(nije bilo snimanja) ali je na himr iscurilo i prije nego li je snimanje vlmr bilo gotovo.
znači to je realan scenarij odnosno deja vu.

crobex11@
iskustva iz prvog kruga?
kolega na hmst nije imalo iscuriti šta(nije bilo snimanja) ali je na himr iscurilo i prije nego li je snimanje vlmr bilo gotovo.
znači to je realan scenarij odnosno deja vu.

Iskustva u toliko šta je prvi krug završio a cijena na burzi je bila 420 kn, tako da je očito da ovi iz Cerpa ne dilaju informacije ispod stola nekome sa više sredstava.

crobex11@
da,to za cerp stoji.
a što se tiče dubinskog snimanja to u roku 48 sati znaju svi u firmi od računovodstva do čistačice,praktično je nemoguće to sakriti.
može se samo teoretski sakritit tko snima a ne da se snima.
a i to uvijek neki znaju ali ne baš svi.

što misli ekipa, hoće li HMST do isteka roka prikupljanja ponuda probiti 400 kn? [emo_smijesak]

Ignore: KressoM, delux

što misli ekipa, hoće li HMST do isteka roka prikupljanja ponuda probiti 400 kn? [emo_smijesak]

Naravno da oće…do 425 kn to ide!

hipotetski neka je rok 02.02. (nekako mi zvoni da je to netko spominjao). Vrlo vjerojatno će barijera od 400 biti slomljena

ovisi o jačini pozitivnih vijesti koje će biti objavljene.
prije par dana smo bili na 310 prodavalo se po bidu i nije se baš neko gurao ispred mene malo tko je vjerovao.
u par dana se sentiment bitno promjenio još jučer su se neki gurali na asku nebi li prodali po 340 a vidimo da nisu napravili dobar posao.
na 310 sam napisao da kota 400 može lakoćom pasti na vijest o dubinskom snimanju(zato sam i dokupljivao)
14.01 sam napisao

nije bilo niti jedno snimanje na hmst,jedno je bilo na himr možda vam se pomješalo?
s obzirom da su svih 7 onih koji su podnjeli pismo namjere imali pune tiskovine pejnovićevih izjava da će cijena ostati ista a uvjeti se ukinuti za očekivati je da će barem troje njih (iako mi nije jasan mentalni sklop onih koji su se javili a eventualno neće napraviti snimanje) napraviti dubinsko snimanje što ne garantira da će biti i obvezujućih ponuda ali je velika vjerojatnost da će kad to procuri cijena poskočiti oko 400 kn to je dobra prilika za zaradu ako netko nema želje,živaca,vremena,hrabrosti čekati kraj natječaja
u 2015 neće biti puno ovakvih prilika sa ovakvim omjerom moguće dobiti i rizika
što ne garantira i zaradu već samo povoljan omjer dobit-rizik
možđa bi bilo mudro tko još nije da ubrza razmišljanje radi mogućeg daljneg razvoja situacije u bliskoj budućnosti?
isto vrijedi i za himr
obje dionice više nego debelo pokrivaju imovinom trenutnu cijenu
za donošenje što kvalitetnije odluke treba predvidjeti najgori najbolji i realni scenarij s moje točke gledišta mogući gubitak je bitno manji od mogućeg dobitka a i gubitak je osiguran policom osiguranja u nekretninama koje vrijede bitno više od današnje cijene.
nevjerojatno kako su se stvari promjenile od 2007 do danas,tada bi cijena bila na 2,0 procjenjene imovine a danas je 0,5 ispod
neznaš dali da se smiješ ili plačeš
povijest nas uči da treba ići kontra krda,koje se danas boji.
kupi kad nitko neće i prodaj kada svi kupuju
vrijedi li i za ovaj slučaj?
nećemo još dugo ćekati odgovor.

New Report

Close