HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koliko još ima vremena? Koliko radnih dana? Mislim da baš i nema puno vremena[emo_namigusa]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Nestade nalog od 490 komada na 330 kuna!? Ulazimo li to u finalni šprint???

strašila su dokaz ozbiljnje želje za kupnjom trenutno bježe jer se osjećaju ugroženo a iza svake ozbiljne želje za kupnjom sljedi i ozbiljan rast i naplata za strpljive.
cijeli market raste po cijenama i još važnije po volumenu.
dali je ovaj rast posljedica toga ili dolazi objava pozitivnih vijesti o dubinskom snimanju u toku pa insideri naplačuju nestrpljivima znati ćemo vrlo brzo.

evo jedna info koja će utjecati na vrijednost nekretnina i profitabilnost turističkog biznisa u dubrovniku i okolici a biti će i vrlo interesantna potencijalinm kupcima hmst.

‘Ozdravili smo gospodarstvo, imamo lijek i za građevinu’

…niz projekata poduprtih od EU. Među njima je druga faza razvoja Zračne luke Dubrovnik, teška 1,3 mlrd. kuna…

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

kolike su realno šanse da ovaj ponovljeni natječaj prođe i da se HMST prodaju po tih početnih 478 kn ili više?

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

o migra prijatelju volim te zbog tvoga optimizma.da smo svi kao ti dionica bi već bila iznad tražene cijene od 478,30 kn.

kolike su realno šanse da ovaj ponovljeni natječaj prođe i da se HMST prodaju po tih početnih 478 kn ili više?

realno je. u prošlom propalom natječaju javilo se 18 potencijalnih kupaca. nitko nije otkupio ponudbenu dokumentaciju. nitko nije ni mogao dati ponudu jer je otkup uvjet za davanje ponude. nakon obavljenih razgovora za potencijalnim investitorima, uvažavajući njihove primjedbe, u ponovljenom natječaju izmijenjeni su uvjeti.cijena po dionici ostala je nepromijenjena.
i prije donošenja ove odluke potencijalni investitori imali su približno točnu informaciju koji će biti novi uvjeti. javilo ih se sedam.nekoliko domaćih i stranih.
koliko ih je otkupilo ponudbenu dokumentaciju meni nije poznato.čitajući novinarski članak marije crnjak (ista je dobro bila obaviještena i u prošlom propalom natječaju) sugovornik iz cerpa joj je dao informaciju.između redova se moglo isčitati da je više investitora otkupilo ponudbenu dokumentaciju.
sve su to ozbiljni investitori svjesni da je ovo trenutno najpovoljnija cijena po kojoj se može kupiti pozicija u dubrovniku.kasnije će to biti višestruko skuplje.zato mislim da ovaj put prodaja ide. to što trenutna cijena dionice na burzi nije ni približna dostignutoj na prošlom natječaju govori koliko su kupci oprezni i vode računa o svojem novcu.strah od gubitka je velik i blokira trgovanje dionicom.tim više što nema povratnih informacija je li sigurno tko otkupio dokumentaciju, provodi li se due dilligence. sve po onom kad znaju jedna usta znaju samo jedna, kad znaju dvoja znaju sto dvoja. postavlja se pitanje zašto kad je tako nije procurila koja važna informacija.

postavlja se pitanje zašto kad je tako nije procurila koja važna informacija.
[/quote]

Već sam to napisao ali evo da ponovim.
Kad je Adris kupio CROS cijena je na burzi bila 6000 kn i tek se digla kad je u Jutarnjem izašla informacija da je cijena 7400 kn, znači to je bilo sigurnih 23 % zarade i tek je dionica otišla na tu razinu kad je izašao članak u Jutarnjem, a pogledajte koliko je njih znalo tu informaciju, Adrisa, vlada, CERP, novinari u JL pa je cijena bila 6000 kn.

Prošli put na HMST su svi pričali da Hypo skrbnički sigurno nešto zna jer je skupljao kao lud od 270 kn do 400 kn pa vidite kako je sve završilo.

Uglavnom, ostalo je još samo dva tjedna i sve će se znati.

Lp

Na temelju iskustva iz prvog kruga sumnjam da će išta informacija iscuriti prije vremena. Pa u prvom krugu je već sve bilo gotovo, niti jedna ponuda nije došla a cijena dionice na burzi je bila 420 kn, tako da sumnjam da će netko značajnije materijalizirat insajderski info…

realno je. u prošlom propalom natječaju javilo se 18 potencijalnih kupaca. nitko nije otkupio ponudbenu dokumentaciju. nitko nije ni mogao dati ponudu jer je otkup uvjet za davanje ponude. nakon obavljenih razgovora za potencijalnim investitorima, uvažavajući njihove primjedbe, u ponovljenom natječaju izmijenjeni su uvjeti.cijena po dionici ostala je nepromijenjena.
i prije donošenja ove odluke potencijalni investitori imali su približno točnu informaciju koji će biti novi uvjeti. javilo ih se sedam.nekoliko domaćih i stranih.
koliko ih je otkupilo ponudbenu dokumentaciju meni nije poznato.čitajući novinarski članak marije crnjak (ista je dobro bila obaviještena i u prošlom propalom natječaju) sugovornik iz cerpa joj je dao informaciju.između redova se moglo isčitati da je više investitora otkupilo ponudbenu dokumentaciju.
sve su to ozbiljni investitori svjesni da je ovo trenutno najpovoljnija cijena po kojoj se može kupiti pozicija u dubrovniku.kasnije će to biti višestruko skuplje.zato mislim da ovaj put prodaja ide. to što trenutna cijena dionice na burzi nije ni približna dostignutoj na prošlom natječaju govori koliko su kupci oprezni i vode računa o svojem novcu.strah od gubitka je velik i blokira trgovanje dionicom.tim više što nema povratnih informacija je li sigurno tko otkupio dokumentaciju, provodi li se due dilligence. sve po onom kad znaju jedna usta znaju samo jedna, kad znaju dvoja znaju sto dvoja. postavlja se pitanje zašto kad je tako nije procurila koja važna informacija.

OK, hvala na odgovoru

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

vidjet ćemo koliko je ozbiljan kupac ovaj što nudi 330 kn po dionici.

vidjet ćemo koliko je ozbiljan kupac ovaj što nudi 330 kn po dionici.

čim drži nalog na prvoj kupovnoj cijeni očito je ozbiljan…

Ignore: KressoM, delux

Mogućnost potencijalne zarade je minimalno 45% a realno i više ukoliko budu barem dva kupca a početna 478kn…očekujem ponudu barem dva kupca jer uz ovako olabavljene uvjete gdje je uvjet samo početna cijena i sam DUDI je poslao poruku da ovaj put misle zaozbiljno i mišljenja sam da će ovo biti lijepa dubrovačka priča…[emo_smijesak]

to je jasno. nego je li bio spreman ponuditi i više da ga nisu poklopili.napetost raste.

New Report

Close