HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

još malo fali do 3.000 protrgovanih dionica danas, vidi se da imamo jakog sakupljača kojemu je ovo jeftina cijena za ulaz. neću o imenima da mi opet ne brišu post [emo_plazi]

moje pisanje nije savetovanje niti preporuka za kupnju/prodaju dionica!

U dva dana netko kupio 1% dionica firme, da li netko Mestrale preuzima preko burze…

U dva dana netko kupio 1% dionica firme, da li netko Mestrale preuzima preko burze…

S obzitom na cifru koju će platiti za državne ovo je dosta povoljno

To, što se dogodilo s ponudama za HMAST-R-A sve je unaprijed izrežirano. U slijedećem natječaju cijena će biti za 30-50% niža, a biti će objavljen za
otprilike 2 mjeseca, kako bi ljubimac iz “cuker piksne” mogao kupiti što jeftinije, mali će dobioti ponudu za otkup na bazi prosjeka cijene na burzi
u posljednjih 90 dana, kopji sada već teku. Naivci, još niste završili ni
prvi razred.

“”U vrednovanju ponuda nemamo previše izbora, princip odabira će biti tko da više – najavio je predstojnik Pejnović. “”

Citat Pejnovica iz clanka vezanim za prodaju nekretnina iz “popisa 100″”..lako moguce da ce I u buduce to vrijedit

U tom se clanku cak I navode zainteresirani kupci..zasto se to nije objavilo za hmst ili himr ?…Po svemu sudeci sad su vise posveceni ovom popisu 100 I bit ce dobro ako se uz njih ponovi ili uvrsti I tko drugi .

Todorić u boju s Turcima za kompleks na Duilovu
http://slobodnadalmacija.hr/Novosti/Biznis/tabid/69/articleType/ArticleView/articleId/258014/Default.aspx

Pozdrav

svi smo mi Crobex

To, što se dogodilo s ponudama za HMAST-R-A sve je unaprijed izrežirano. U slijedećem natječaju cijena će biti za 30-50% niža, a biti će objavljen za
otprilike 2 mjeseca, kako bi ljubimac iz "cuker piksne" mogao kupiti što jeftinije, mali će dobioti ponudu za otkup na bazi prosjeka cijene na burzi
u posljednjih 90 dana, kopji sada već teku. Naivci, još niste završili ni
prvi razred.

kolega, mašili ste ulaz, ovo je forum, ne kavana za polupijane razgovore.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

78 miroslav.
veze vi nemate o burzi,a još manje o pozitivnim zakonskim odredbama.ovo što ću napisati možete i provjeriti u zakonu o preuzimanju……
preuzimatelj je dužan platiti ostalim dioničarima cijenu po kojoj je on stekao dionice. ukoliko je ta cijena manja od cijene kojom se trgovalo na burzi u protekla 3 mjeseca koja prethode mjesecu…….. onda je preuzimatelj dužan platiti tu veću cijenu.
nastojim ne biti neugodan prema nikome, ali dajte se sredite.za početak krenite od predškolskog uzrasta.

Mislim ipak da se ne radi o preuzimanju,ali se radi o našem najeksponiranijem malom ulagaču, pročitao sam nešto na blogu

78 miroslav.
veze vi nemate o burzi,a još manje o pozitivnim zakonskim odredbama.ovo što ću napisati možete i provjeriti u zakonu o preuzimanju……
preuzimatelj je dužan platiti ostalim dioničarima cijenu po kojoj je on stekao dionice. ukoliko je ta cijena manja od cijene kojom se trgovalo na burzi u protekla 3 mjeseca koja prethode mjesecu…….. onda je preuzimatelj dužan platiti tu veću cijenu.
nastojim ne biti neugodan prema nikome, ali dajte se sredite.za početak krenite od predškolskog uzrasta.

Samo pogledajte koji se prosjek uzima kada je u pitanju privatizacija tj kada prodaje država (imate iznimku za to)

Nemoj misliti na m2!

Procitajte na forumu atlantske sto kaže Kulaš o hotelima Maestral i njihovoj privatizaciji.

Procitajte na forumu atlantske sto kaže Kulaš o hotelima Maestral i njihovoj privatizaciji.

Lik prodaje svoj hotel da bi preživio uz ovakve vozarine baš sam mislio da će isti kupiti Maestrale

A iskreno mislim da je ovdje i najozbiljniji kupac Maestrala

JP Morgan traži TDR-u strateškog partnera

Love neće nedostajati

New Report

Close