HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A bilo po 240 ko halve. Jao jao [emo_smijeh]

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Najbolje da idemo uspoređivati sa hotelima u Pušći, uglavnom

TILT TILT !!!

Blokada

lp

Hotel Belvedere se nalazio na adresi Frana Supila 28. Bio je kapaciteta 406 kreveta u 200 soba, 19 apartmana, 2 poluapartmana za mladence i jedan predsjednički apartman. Hotelskim gostima bili su na raspolaganju aperitiv bar, nacionalni restoran "Konavle", francuski restoran "Roland", taverna "Dubrovnik", konoba "Elafiti", pivnica "Bayern", slastičarnica "Mozart",kafić "Maximilian", engleski salon "Richard lavljeg srca" i noćni klub "Trubadur". Hotel je raspolagao dvoranom za sastanke "New Orleans", kapaciteta 150 mjesta, prodajnim prostorima, velikim zatvorenim i otvorenim bazenom, trima kabinetima, salonom za masažu, saunom, stolovima za bilijar i stolni tenis, frizerskim salonom i buticima.

Korisniče plavi, na ovo očekujem jedan uljudniji tvoj pristup, uljudniji tvoj odgovor, ako možeš, a ako ne možeš opet dobro. Prešuti to što si htio reći ako je na nivou tvog prethodnog posta na ovoj temi.
[/quote]

Kolega droetker,

treba znati nešto o tematici kada se krene tako pisati o nekoj tematici.
Ti to baš sve dobro ne rezoniraš.
A barem bi Ti trebao to znati, obzirom na dugogodišnje iskustvo na burzi i dotiacje sa raznim nekretninskim dionicama tj dionicama sa raznim nekretninskim pričama poput , industrogradnje, varteksa, transadrije i sl.

Naime hotel koji spominješ, ovaj Belvedere je prodan devastiran i u stečaju i to još na dražbi

http://www.jutarnji.hr/iz-zadnjeg-pokusaja-prodan-belvedere-ruski-milijarder-novi-je-vlasnik-dubrovackog-hotela/1190159/

devastirani dubrovački hotel danas je prodan za polovicu početne cijene. ..”

Budući da je Belvedere u stečaju, od tog će se novca prvo namiriti Ina koja kao fiducijarni vjerovnik, a nekadašnji vlasnik 31,8 posto tvrtke potražuje oko šest milijuna eura i pokrenula je prodaju hotela ”

DA LI MOŽEMO RAZUMIJETI RAZLIKU IZMEĐU DEVASTIRANOG HOTELA U STEČAJU I MAESTRALA ??????

ZAŠTO NE USPOREDIŠ MAESTRALE ( KAKO FENOMENALNO IME ) SA PRODAJOM HILTONA U DUBROVNIKU ????? :

nije 5 zvjezdica, ali je daleko bliže od usporedbe sa Belvedereom.

http://www.jutarnji.hr/template/article/article-print.jsp?id=1219566

” Iznos transakcije nisu objavili ni Maistra ni Atlantska, a iz Rovinja su poručili da je hotel plaćen unutar raspona tržišnih cijena. Taj se raspon za hotele na sličnim destinacijama, prema informacijama iz turističke struke, kreće od 150 do 250 tisuća eura po sobi…. ”

Što se tiče uljudnog pisanja, smatram da sam obzirom na kvalitetu posta bio previše uljudan, a sve samo zbog poštovanja, ničeg drugog. Dobro si prošao, pa nisi ti dama.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kolega droetker, nisam ti se upucavao, ali sam zato stavio bid ( istina to je onaj dolje zadnji ) na kupnju KSTT. Toliko sam spreman platiti, naime i to je jedna od nekretninskih dionica o kojima smo gore pisali, obzirom na koje bi trebao znati nešto o nekretninama.

Ja mislim da ti nas ovdje zafrkavaš, to je moje skromno mišljenje.

lp i sretno

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Doktore a po koliko bi vi usli? 150kn? Mislim da je ovo fer cijena za uci. Ipak je prvi natjecaj bio izrazito los, a i cijena je bila visoka, ali je vrlo lako moguce da bi prosla.

Ako raspisu novi natjecaj, sanjat ce te ove cijene. Ide to na 350kn

frankie, ja njega doživljavamkao advocatus diaboli – ne vjeruj mu ništa, ali provjeri što kaže. ako je u krivu, odlično, ako je u pravu, isto dobro, znamo nešto više. svako malo ovdje na forumu osvane neki podatak ili ime vezano uz hmst za koje nikad nisam čuo, a tu piskaram već duže. scio me nihil scire, rekao bi filozof.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Ovo bi moglo stvari dodatno zakomplicirati…

http://www.index.hr/vijesti/clanak/samo-ih-jos-manjinci-drze-na-vlasti-vlada-vise-nema-vecinu-u-saboru/772202.aspx

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

HMST je rjtka roba na donjem djelu Jadrana.Nešto kao golf tereni od Brinerice,nemože se fulati.Samo pitanje cijene i koliko je povrat

Eno ga u sutrašnjem Jutarnjem osvrt Mladena Plešea o Maestralima, u stilu da raste pritisak ulagača da se objasne suludi uvjeti investitorima.

Hvala bogu da smo ih razbudili malo. Samo ja sam poslao 5 upita. Tako treba

gdje je sad nestao onaj prodavač sa 9xx komada na 270 kn?
kad se iznad 260 kn naslagalo skoro 1000 komada, odjednom je utekao??

moje pisanje nije savetovanje niti preporuka za kupnju/prodaju dionica!

mislim da se svi slažemo da ono što vrijedi ima uvijek svoju cijenu.

ako je to tako zašto se kod ove prodaje nije išlo na licitaciju od kn.1,00

stvar bi bez dodatnih nepotrebnih troškova i eventualnih dugova bila riješena.

investitori na burzi znali bi realnu vrijednost bez daljnih neizvjesnosti.

koji spreadovi danas. ima baš pesimista na zse. i dalje ne mogu vjerovat da netko misli kako će nova tražena cijena biti ispod 350 kn… neki vjeruju da će biti i po 260 vidim.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

New Report

Close