HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Usporedite prodaju Maestrala sa prodajom Hotela Medena, koja je u toku i već pri kraju.
Hotel Medena ima preko 630 soba (deluxe ***, superior ***/+, standard *** i turist class **), plus 8 apartmana. Ukupno preko 1200 kreveta. Končar će za Hotel Medenu, da čak kroz javnu ponudu otkupi sve dionice, platiti 6.700.000 eura za dionice, plus dokapitalizacija 10.500.000 eura, što ukupno čini trošak od 17.200.000 eura, s tim da je Medena bez dugova i gubitaka, jer su svi dugovi riješeni kroz predstečajnu nagodbu…a ovi uvjeti za Maestrale su suludi… pa tu je samo 229 soba u pet hotela, tri hotela s 3 zvjezdice, jedan s četiri i jedan s dvije!

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Meni se čini da će proći vremena dok se ne objave novi uvjeti natječaja…dok ekipa od Pejnovića shvati što i kako, potrajat će to…

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Najbolje da idemo uspoređivati sa hotelima u Pušći, uglavnom

TILT TILT !!!

Blokada

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Doktore daj zbroji te sobe kako spada. Ima ih 483

korisniče kanabis,
ispričavam se, evo točan popis dobiven danas od uprave Maestrala
hoteli maestrali imaju ukupno 422 sobe.
Splendid 3* … 59 soba
Vis 3* ………142 sobe
Komodor 3*…….63 sobe
Uvala 4*………51 soba
Adriatic 2* ….107 soba

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Fali ti jos 50 soba adriatica rooms. I jos neke nisu osposobljene. Bato sto ti rast smeta, vratit ce se golub

Ukoliko želite znati po kojoj se cijeni može prodati Maestrali, Rab, Podgora, Živogošće, Plat, Medena, Makarska….pitajte kupce, pitajte one koji bi mogli to kupiti. Pitajte Vlahovića, Ostoju, Todorića, Končara, Lukšića, Andabaka. Nije to veliki posao, nazovite, pitajte koliko bi platili svaki od tih hotela, izračunajte prosjek, pa se njega držite. Sve ostalo su amaterska naklapanja i puste želje

Traže se kupci za 21 hotelsku tvrtku
Objavljeno 31 October 2013.

Traže se kupci za 21 hotelsku tvrtku

Osim tri turističke tvrtke: Sunčanog Hvara, Parka Prevlaka i Brijuni Rivijere, koje su prema odluci Vlade izuzete iz privatizacije, prema najavama predstojnika Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom Mladena Pejnovića, do kraja godine planirana je privatizacija 21 turističke tvrtke u kojima država ima više od 25 posto vlasničkog udjela (Hoteli Plat, Dalma, ZRC Lipik, Hoteli Maestral, Hoteli Živogošće, HOC Bjelolasica, Hoteli Makarska, Vranjica Belvedere, HTP Orebić, Hoteli Podgora, Hoteli Medena, ImperiaL HTP Korčula, Modra Špilja, Restoran Grand, Čilaš, UTP Brist, Grozd, Martin Breg, Lički krovovi i Palače Hotel).

Pejnović je na Danima hrvatskog turizma naveo pozitivne primjere predstečajne nagodbe u slučaju Bizovačkih toplica, za čiju je privatizaciju zainteresiran Jako Andabak, te Jadran Crikvenice, koja još traži investitora.
http://www.hotelijer.hr/traze-se-kupci-za-21-hotelsku-tvrtku/

Tekst je od prije godinu dana….što je od toga do danas prodano?…Skoro, pa ništa, Zašto?

oetker, vaši postovi su dobri jer vi sve gledate crno a to je na burzi ispravan pistup. no mi smo sad opet u modu pohlepa i tu ništa ne pomaže dok ne grune neka nova bomba da nas gurne nazad u mod panika. broj soba, zvjezdice, prosjeci – to vrijedi samo u onim rijetkim trenucima kada burza računa i razmišlja.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

09.05.2014.
Hotel je na dražbi prodan za 12,18 milijuna eura tvrtki Vila Larus povezanoj s Viktorom Vekselbergom

Jedini neobnovljeni dubrovački hotel Belvedere prodan je na današnjoj javnoj dražbi za 12,18 milijuna eura ruskom milijarderu Viktoru Vekselbergu.

Nakon što se na prvoj javnoj dražbi u studenom prošle godine nije pojavio niti jedan potencijalni kupac koji je za Belvedere bio spreman platiti 24,36 milijuna eura, devastirani dubrovački hotel danas je prodan za polovicu početne cijene. Jedinu ponudu u zagrebačkom javnobilježničkom uredu dala je Elena Arinushkina, direktorica tvrtke Vila Larus d.o.o., koja nije željela otkriti ništa o investoru.
http://www.jutarnji.hr/iz-zadnjeg-pokusaja-prodan-belvedere-ruski-milijarder-novi-je-vlasnik-dubrovackog-hotela/1190159/

Hotel Belvedere se nalazio na adresi Frana Supila 28. Bio je kapaciteta 406 kreveta u 200 soba, 19 apartmana, 2 poluapartmana za mladence i jedan predsjednički apartman. Hotelskim gostima bili su na raspolaganju aperitiv bar, nacionalni restoran “Konavle”, francuski restoran “Roland”, taverna “Dubrovnik”, konoba “Elafiti”, pivnica “Bayern”, slastičarnica “Mozart”,kafić “Maximilian”, engleski salon “Richard lavljeg srca” i noćni klub “Trubadur”. Hotel je raspolagao dvoranom za sastanke “New Orleans”, kapaciteta 150 mjesta, prodajnim prostorima, velikim zatvorenim i otvorenim bazenom, trima kabinetima, salonom za masažu, saunom, stolovima za bilijar i stolni tenis, frizerskim salonom i buticima. Bio je jedan od najluksuznijih hotela na jadranskoj obali…
http://hr.wikipedia.org/wiki/Hotel_Belvedere_(Dubrovnik)

Najbolje da idemo uspoređivati sa hotelima u Pušći, uglavnom

TILT TILT !!!

Blokada

lp

Hotel Belvedere se nalazio na adresi Frana Supila 28. Bio je kapaciteta 406 kreveta u 200 soba, 19 apartmana, 2 poluapartmana za mladence i jedan predsjednički apartman. Hotelskim gostima bili su na raspolaganju aperitiv bar, nacionalni restoran “Konavle”, francuski restoran “Roland”, taverna “Dubrovnik”, konoba “Elafiti”, pivnica “Bayern”, slastičarnica “Mozart”,kafić “Maximilian”, engleski salon “Richard lavljeg srca” i noćni klub “Trubadur”. Hotel je raspolagao dvoranom za sastanke “New Orleans”, kapaciteta 150 mjesta, prodajnim prostorima, velikim zatvorenim i otvorenim bazenom, trima kabinetima, salonom za masažu, saunom, stolovima za bilijar i stolni tenis, frizerskim salonom i buticima.

Korisniče plavi, na ovo očekujem jedan uljudniji tvoj pristup, uljudniji tvoj odgovor, ako možeš, a ako ne možeš opet dobro. Prešuti to što si htio reći ako je na nivou tvog prethodnog posta na ovoj temi.

oetker, vaši postovi su dobri jer vi sve gledate crno a to je na burzi ispravan pistup. no mi smo sad opet u modu pohlepa i tu ništa ne pomaže dok ne grune neka nova bomba da nas gurne nazad u mod panika. broj soba, zvjezdice, prosjeci – to vrijedi samo u onim rijetkim trenucima kada burza računa i razmišlja.

New Report

Close