HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja bih se ukljucio na cijeni gdje je bila prije 6 mjeseci I to samo pod uvjetom da se raspise novi natjecaj.Sta mogu kad sam I sam drhtavac I ziheras[emo_smijeh]

dada11, čekam da se preobratite. trenutak će biti vrlo vidljiv iz vasih postova

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Nema vise natjecaja na stranicama CERPA-A….valjda ce uskoro i ocitanje od njihove strane…tek toliko..reda radi… Strasno

Pozdrav

svi smo mi Crobex

sve u svemu ostaje zaljenje za nekapitaliziranom dobiti, treba pohvaliti kanabisa za incijativu, predložio bih svakom dionicaru da napravi isto , treba sagledati realno stvari,tolika kolicinu slapmeraja i neprofesionalnosti moze psotojati samo u nasoj drzavnoj administraciji i jedini nacin da se ista promijeni u ovoj drzavi je konstantan pritisak, ruku na srce krivica lezi i u vama malim dionicarima koji ste dugo vremena tu, da su upiti poslani na vrijeme, a trebali smo isto napraviti, jer nikad iz vida se ne smije izgubiti s kim se ima posla, sigurno ne bi lutali kada je zadnji dan za predaju ponuda.
osim toga, ovdje ekipa koja pise na forumu mozda ima 5 % firme, organizirajte se, radite konstantan pritisak i na upravu i na cerp, mogli bi ste se iznenaditi koliko se toga moze napraviti, svi od reda ste strucniji i znate vise o maestralima od uprave, cerp-a u duddi-a.

wieguy, u pravu ste, veliki dio krivice je na nama samima – to da nismo ni precizan datum kraja drugog kruga bili kadri ustanoviti, to je za sam sebi opaliti šamar. baš sve se u životu plaća, pa izgleda i ova lekcija.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Nije mi baš jasno zašto je toliko bitno kad natječaj završava, tj kad je završio. Da je bilo,sa današnjim danom ili prije 15 dana rezultat je isti, osim ako,ste mislili izlaziti prije kraja?

Nemoj misliti na m2!

Znači završili smo na pola cijene od početne u natječaju, to je opak pad bio, a i promet je bio veliki, ništa ne prognoziram, samo komentiram….

i da smo tocno znali kada natjecaj zavrsava ne bi izlazili prije kraja, ovo je opaska bila da i sami nismo se mogli dovoljno potruditi da upitom saznamo bar tu relevantnu informaciju, sto je za svaku kritiku.
ali bilo pa proslo, samo iste greske ne treba ponavljati, kako vidim ima ovdje dionicara koji ce cekati i ponovljeni natjecaj, pa se za isti treba organizirati radi povecanja transparetnosti, uvida u uvjete natjecaja i pritiska sto se datuma istog tice.

i u tom kontekstu prva stvar sto bi trebali saznati od cerp-a je da li je bilo neobvezujućih ponuda, ako da po kojim uvjetima, jer ako su iste informacije bile dostpune javnosti u slucaju hpb-a., kojim logikom i na temelju koje zakonske odredbe se nza maestral ne objave iste.
ako nije bila ni jedna, neka se to onda jasno kaže.

i u tom kontekstu prva stvar sto bi trebali saznati od cerp-a je da li je bilo neobvezujućih ponuda, ako da po kojim uvjetima, jer ako su iste informacije bile dostpune javnosti u slucaju hpb-a., kojim logikom i na temelju koje zakonske odredbe se nza maestral ne objave iste.
ako nije bila ni jedna, neka se to onda jasno kaže.

Vjerojatno niti jedna ponuda.

Ako je tako to je dosta nezgodno.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

nije bitno da li je ili nije bilo neobvezujučih ponuda (kao što sam naziv govori) jer nemaju apsolutno nikakvu težinu. mogao sam je predati i ja dobivši tako priliku za uvid u krvnu sliku tvrtke. izgleda da je to i bio glavni motiv! e sad što se našlo unutra i da je tako loše….. ne znam. vjerovatno taktiziranje i čekanje nove runde.

čl.42.
“U slučaju da ne bude iskazan interes za kupnju dionica ponuđenih javnim pozivom donijet će se odluka o raspisivanju novog javnog poziva ili promjeni načina raspolaganja.”

čl.48.
” Neposredna prodaja može se organizirati samo u slučaju kada, u postupku javnog nadmetanja i postupku javnog prikupljanja ponuda, Centar nije zaprimio niti jedno pismo interesa na tri uzastopno objavljena javna poziva za iskazivanje interesa za kupnju dionica trgovačkog društva.”

Znači ide nova prodaja, tako predviđa Uredba o načinu prodaje dionica i poslovnih udjela…nadam se jako brzo…

New Report

Close