kakvo detaljno preispitivanje – što vi mislite da će netko snositi neku odgovornost za ovo. u državnoj službi u kojem unatag 10 god jedino pokoji ubojica je dobio otkaz.
nitko neće biti kažnjen, nitko neće ni za šta odgovarati – raspisati će novi natječaj po sniženoj cijeni , pa ope po sniženoj itd. to država prodaje, ne prodaje atlantska maistri pa da netko radnim mjestom i plaćom odgovara za svoj rad
U biti nisam siguran da bi Atlanska prodala Hilton za 170 tisuća eura po sobi, to bi bilo smješno, po meni cijena je bar 250 tisuća eura….
hotel hilton je placen oko 294 000eur po sobi. Oni su za 81% hotela dali malo vise od 25 milijuna eura, a hoteli imaju cjelokupni dug od 96 milijuna kuna, sto treba umanjiti za udio od 19%.
dakle 294 000eur, a novinari mogu pisati sto hoce
kako procjenjujete cijenu dionice u ponediljak i cijeli idući tjedan?
Pad cijene do nekih 150 kn.
hotel hilton je placen oko 294 000eur po sobi. Oni su za 81% hotela dali malo vise od 25 milijuna eura, a hoteli imaju cjelokupni dug od 96 milijuna kuna, sto treba umanjiti za udio od 19%.
dakle 294 000eur, a novinari mogu pisati sto hoce
Uzmite ipak netto dug jer istovremeno uz dug od 96 mil kuna imate potraživanja i novaca na računu pa to treba prebiti. Neto dug je cca 9 mil eur
Po toj računici ispadne oko 270.000 eur po sobi.
Ako je navedeni iznos točan.
350 kn je solidan diskon u odnosu na 480 kn i to bi bila ok cijena, to je cijena o kojoj smo kalkulirali da Maestrali vrijede,to je 70 tisuća eura po sobi sa dugom…uvjek smo uspoređivali da je Todorić platio Koločep 70 tisuća eura po sobi sa dugom….
ja sam za, paskupobidu, ali bojim se da stvari nisu tako lako predvidljive. treba nam kakav takav znak da će privatizacija ići dalje po poboljšanim uvjetima i cijeni. dok to ne znamo, uz najbolju volju ne znam je li 100, 200 ili 300 kn realna , uravnotežena cijena. po poslovanju nije, po izglednoj privatizaciji jest