Pazi teksta. Hoteli maestral su obavjestili da nisu primili ni jednu obvezujucu ponudu. Tko tu koga?? Tko je uopce njih prodavao?
Zar nije on iza Hypo skrbnickog? Sam se tako pohvalio…uostalom, nije to moja briga…samo sam se sjetio kako je bio optimističan i udarao po asku ko da sutra ne postoji…
Ovaj skrbnički u Hypo banci je njegov,odnosno njih je više iza tog računa, kolege iz Slovenije, kupovalo su opako, samo u ponedjeljak su podebljali za 670 komada, mislim svejedno da nije u gubitku jer su dosta kupili i ispod 300 kn, žao mi je ljudi koji su kupovali ovih dana po 400 kn, mi koji smo duže tu smo ušli na puno nižim razinama…
Uf, jebo*e, upravo došao vidjeti Šta ima novo na Poslovnom kad ono ogromni naslov na početnoj, i mislim si, ne može biti istina, pa jutros je bila na 400 i kusur kn… Moram priznati, nisam ovo ocekivao… No da sad ne pametujem, mislim da je najpametnije da se održi dražba na ZSE da se ovo već jednom proda onom tko je spreman platiti najviše pa makar to bilo i po 200kn, jer koliko mi se čini, to je jedini način kako se ovo može uspješno prodati…
Što je presudilo ovakvom raspletu, vjerojatno su se polakomili sa onih 18 pisama namjere pa su pomislili da će se investitori tuči za Maestrale kao da sutra ne postoji…
Najveće pitanje koje se sada postavlja, koliko će ovo ići nisko?
Moram priznati da mi je zao kolege gorans jer mislim da je čovjek u jednom danu popušio jedan dobar stan…
rekao sam, da neću više pisat na ovom forumu zbog cenzure, ali dozvolite mi samo jedna iznimka, kad sam već prozvan:) tvoj kolega gorans je prve počeo kupovati oko 230, zato mu je nabavna sveukupno niža od današnje (više puta sam već rekao, da je hypo skrbnički račun, različiti klijenti…), tako, da je gorans danas popušio samo jednu cigaru macanudo crystal i to je to. I još, da ne bude isto za himr, najviše ih je kupljeno oko 200 – biće samo stvar većeg ili manjeg profita, pušenje mi ne leži, osim cigara…☺ali obećam, da ću dio toga ostaviti na hr Jadranu, uskoro:)
Zar nije on iza Hypo skrbnickog? Sam se tako pohvalio…uostalom, nije to moja briga…samo sam se sjetio kako je bio optimističan i udarao po asku ko da sutra ne postoji…
hypo skrbnički, različiti klijenti, sam se pohvalio, e to si smislio, izvini… ili nađi taj post!
pa ovo je tek prvo poluvrijeme, privatizacija po novoj cijeni i ili uvjetima je puno vjerovatnija nego odustanak. čak kad bi naše jade i htjele odustati, rupa u proračunu i brisel će ih natjerati kad su grke i na prodaju otoka natjerali. onako napamet – 350 do 400 kn bi mogla biti nova cijena uz labavljenje pratećih uvjeta. jedino ako privatizacija skroz prpadne, onda smo svi mi , osim onih ispod 100 kn, popušili. danas jest crn dan, ali tako crno mi se ne da razmišljati.
Aha, ok, sorry!
Aha, ok, sorry!
sve 5, kolega:)
Ako uopće krenu ponovo prodavati HMST to će već biti uspijeh, s obzirom da su na primjer, od HPB-a odustali….
druga runda je izglednija nego odustanak je rza razliku od hpba hmst bez privatizacije može samo životariti. pravo je čudo da uopće poluju pozitivno uz te buljuke direktora, savjetnika i inih rukovodilaca. to ide samo u dubrovniku. ako država ne privitizira, neće dobiti novac, a dobit će brigu i ulaganja, a kapaciteti za oboje znamo kakvi su.
Bilo bi više fer da su tu vijest objavili koji tren prije zatvaranja burze.
Tako ništa ne bi promijenilo a ljudi bi imali vremena prirediti se do ponedjeljka i da se malo stvar provjeri i razmisli.
Ovako ispada da je opet zbog nekog insajdera i zarade od 0.5-1 M Kn, uništeno 5-10 M Kn.
Tipčno za hrvatistan.
P.S.
Inače ne mogu se oteti dojmi da će SDP rasprodati sve kako bi što više ogolio da ono što ostane nasljednicima bude manje a u istu ruku popravi predizbornu godinu.
A tu spada i HMST i HIMR.
U protivno ovoj tvrdnji me nitko ne može uvjeriti.
Ako uopće krenu ponovo prodavati HMST to će već biti uspijeh, s obzirom da su na primjer, od HPB-a odustali….
a koja im je alternativa s rekordnim deficitom drž. proračuna i 11 kvartala pada BDP-a za redom? ići će ovdje jako brzo novi natječaj, ali bez svih onih dodatnih uvjeta koji su sada odbili kupce-bit će tko da više da uđe keš u proračun i to je to