HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

baš da vidimo koliko će minuta trebati da se krene sa novim hvalospjevima

Očito da u ovoj državi na sve mora ići diskont barem 75 % zbog ovakve vlade! Nije ni čudo da nas svi izbjegavaju i da nema investicija. Pa nek dignu PDV na 50% u turizmu kad već najbolje radi! Ajme.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

http://www.duudi.hr/nakon-javnog-iskaza-interesa-u-tijeku-drugi-krug-za-kupnju-dionica-hoteli-maestral-d-d/[/url]

Rok za podnošenje obvezujućih ponuda je 60 dana od dana upućivanja poziva za prikupljanje obvezujućih ponuda za kupnju dionica Društva. Centar može odobriti i produljenje rokova za podnošenje obvezujućih ponuda ukoliko to ocijeni opravdanim, a u slučaju odluke Centra ili zahtjeva barem jednog potencijalnog ponuditelja

Pa ne mogu vjerovati da mi netko (HYPO skrbnički) kupovao sve ove dane i uložio preko milijun kuna bezveze. Baš me zanima kako će se sve ovo završiti…

Bome gadno, moje mišljenje je da nešto u papirima postoji što mi mali ne znamo…da vidimo šta će Pejnović reći…

odakle informacija da je rok za predavanje ponuda 15.09?????

ne kužim kaj se tu svi čude..nitko nije ponudio traženo i bok, cijena pada..znači realna vrijednost je niža. dal je to 100,200,300 vidjet ćemo..tržište određuje vrijednost

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

jel može tko staviti sve transakcije? jesi se uspio dijelom izvući plavac?

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Nema niti jedne obvezujučće ponude za Maestrale… Da li je moguće da na ovakvoj lokaciji nema nitko interes napraviti dodanu vrijednost te dugoročno uspješno poslovati? Prije bih rekao da kod nas ne postoji strategija ničega, sve se radi ad hok pa tako i priprema ovakvih bisera na prodaju. Još jednom se pokazalo da vladajućim garniturama nije u interesu razvoj te boljitak, već samih sebe.

Ja sam vjerovao da će biti ponuda, ali očito je nešto trulo o ovoj državi, očekujem očitovanje Pejnovića i Lorencina, i da se izjasne šta dalje sa Maestralima,neka organiziraju nekakvu dražbu i to riješe jer Maestrali se prodaju od 2005. god., strašno…

Nazalost..ponavljam nazalost, pokazalo se da smo mi koji smo bili stajalista da ce postavljena trazena cijena negativno utjecat na samu ponudu i prodaju hotelske kuce. Burza je cijelo vrijeme reagirala kako je ragirala ali cinjenica je da po trazenoj cijeni obvezujucih ponuda nema a i one neobvezujuce su pod sumnjom posto nikad nisu javno objavljene. Kolege koje nisu to htjele cut su nas smatrali zavidnim..nekim tko zeli spustit cijenu..itid..itd… nadam se da sad shvacaju sta smo im htjeli rec.
Osobno nemam i nikad nisam imao ovu vrijednosnicu ali imam neke druge hotelske kuce koje se spremaju za prodaju i draze bi mi bilo da se pocetna cijena definira ili po nominali ili “po sto kuna” ..da se na neki nacin kupci “navuku” pa da se pripetavanjem cijena digne jer ovako nitko nema koristi. Samo se razvlace privatizacije..nekretninski kapital stoji neiskoristen..drustvo od ove neuspjesnog pokusaja prodaje koristi nema ..a vrijeme ide…investitori ne dolaze…konkurentnost pada…i tako dalje..itd

pOZDRAV

svi smo mi Crobex

Ko će to kupovat, to je prevara svjetska, banda vas je navukla digla cijenu i iskrcala se .

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Sada su svi pametni. Ja sam u soku ne zbog toga sto nema ponude, nego zbog toga sto nas nitko nije ni obavijestio. Kad je bio zadnji dan ponuda? Jucer, prekljucer ili prije 10dana. Zasto ovo saznajemo od uprave hotela,a ne od cerpa? Zasto su za jdpl objavili tko je sve zainteresiran, a ovdje se taji da toboze ne bi utjecalo na male dionicare. Cekam necije ocitovanje, jer je ocito nesto drugo posrijedi,a ne sama cijena.

Nisam nista prodavao, ali to je ocito bila greska u ovakvoj drzavi. Danas je cijena pala na 280kn sto daje vrijednost sobe ispod 60 000eur. To je po meni za dubrovnik jednostavno premalo, ali je pitanje dali je malo ili puno s obzirom na vladu i drzavu. Volio bih vidjeti i samu procjenu maestrala, jer po meni nije ni radjena, vec su samo pridodali amortizaciju koja se nakupila sve ove godine. Nismo saznali ni koliko zemlje hmst posjeduje. Jednom idu sa 50 000m2, a drugi put sa 100 000m2. Otjerali su linica i segona, no i ova ekipa ne odusevljava.
Mislim da mi kao drzava jos nismo sazrili za bolje i da ce se posljedice ovoga sada preliti na ostatak turista, jer
ako u dubrovniki soba vrijedi ispod 60 000eur, onda je pitanje koliko vrijedi dalje. Mozda je hcvt realnost, a istt preplacen. Posto svi skrivaju podatke, to izgleda nikad necemo saznati. Zaista bi volio da netko izadje u javnost i objasni u cemu je problem. Ako se radi o nekoj proceduralnoj gresci ili necistim racuna, tada bi trebali ponuditi ostavku.

Valamar ima 10% kapaciteta u dubrovniku i to mu ostvaruje 25% prihoda, a ti hoteli u dubrovniku nisu nista reprezentativni, vec cisti prosijek.

New Report

Close