HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Soba hiltona nije isla ispod 300 000 eur, a mi smo racunali da se mestrali dovedu u red za 140 000eur po sobi, ukljuceno i preuzimanje. Adris sigurno nije isao samo na jedan hotel, vec ide i na mestrale. To je ekskluziva kojoj oni teze.

ATPL neće po meni dati ponudu za HMST jer odustaju od turizma i okreću se osnovnom biznisu. Uostalom, kakve bi im bile šanse dobiti HMST pored Adrisa koji spava na milijardama kuna i koji će 99,99% dati ponudu za HMST (moje mišljenje)

moje pisanje nije savetovanje niti preporuka za kupnju/prodaju dionica!

Naravno sada bi rekli da će dati ponudu, netko hoće ili Maistra ili Atlanska, u glavnom u Dubrovniku se hoteli ne oglašavaju u oglasniku, samo osvane vijest da je nešto prodano, a Lukšići sada u Dubrovniku imaju i Maistru za susjeda…

Hilton ima 147 soba, to je malo za Maistru, oni idu i na Maestrale…

Adris ocito pokazuje misice luksicima, no ni rusi nece zazmiriti na ovo.

Hilton + Mestrale bi mogli imati oko 1000 soba, to je vec lijepa cifra.

Pa Vlahušić je rekao da su oni usmjereni na segment 5 zvijezdica, a u Dubrovniku to najbolje prolazi, vidiš da se pohvalio da im je 5 zvijezdica najbolji biznis…i sada u Dubrovniku budu imali samo 150 soba, to je za njih premalo…

HMST su na drugom kraju države i Adris se sigurno ne bi zbog samo 150 soba upuštao u novu destinaciju da nema namjeru tamo stvoriti nešto veliko kao što su napravili u rovinju. zato im je sada kupnja HMST pod “mus” jer ako ih ne kupe sad kad ih država prodaje, morali bi ih kasnije, nakon preuređenja od strane drugog vlasnika, otkupljivati po duploj cijeni

Ja bas mislim da Adris ne zanima nista drugo nego Hilton.

Kupac za Maestrale se ocito trazi negdje drugdje, a ne u Rovinju.

@fahrudin
možda si u pravu….no kad bacim oko na kupnju, možda i griješiš [emo_namigusa]

Kolega fahrudine mora da ste u pravu, kao i sto ste na 200kn tjerali dionicare da prodaju.

Za firmu veličine Maistre 150 soba u Dubrovniku je pre malo, i naravno nema baš neke ponude na prodaji hotela u Dubrovniku, tako da Maistra baš i nema izbora za širiti se u Dubrovniku,a vjerojatno je Atlanska dobila i ponudu koja se ne odbija, tako da cjena hotelske sobe u dubrovniku je očito basnoslovna za ostatak HR,a sada Lukšići i Vlahušić budu imali mislionu oko Maestrala, a Rusi kažu; “novca ne nedostaje”….

Plavac jel ti i spavas sa hmst?

No pain no Game

sala je to naravno,jer si danonocno tu, dezuran, no i zasluio si, nemam hmst, ali je i vise nego ocito da se nesto kuha…

No pain no Game

New Report

Close