HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U ponedjeljak netko može predati kuvertu u pošti i doći će u utorak,

hm, a što ako se dogodi da ne dođe niti 1 ponuda?

moje pisanje nije savetovanje niti preporuka za kupnju/prodaju dionica!

Onda ćemo se iznenaditi i bit će valjda novi natječaj!

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

hm, novi natječaj…ali početna onda više neće biti 470 kn nego 400 kn ili niža. zato držimo palčeve da dođe bar 1 ponuda

Nisam upucen pa molim malo pojasnjenje. Rok za predaju ponuda je 15.09, jel to znaci da ce se tada ponude javno i otvarati ili…

svatko pametan će tek pred kraj predati svoju ponudu jer dobro zna da ako preda ranije, procurit će mu ponuda pa će konkurencija lijepo nadopuniti svoju ponudu i nadbiti ga. kad se preda 5 do 12, onda zvono odbije i nema više ni predavanja ni nadopunjavanja

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

To znam i ja ali me zanima kada ce se javno izaci sa ponudama koje su dosle (ako su dosle)??

Molim vas citajte malo temu. Do 16. ce se prikupljat ponude, jer neke mogu kasniti zbog predaje na posti. Ponude ce se otvarati najvjerojatnije cetvrtak-petka, odnosno kad se sastane vijece iz cerpa. No sad je sve jasno i od ovog trenutka informacije pocinju curit. Sljedeci tjedan je vec moguce da novinari objave broj ponuda, a onda se zavalit i gledat.

Pa možda će kao na Badelu, odrediti datum kada će raspravljati o ponudama i tek nakon toga obavjestiti koliko ih je i sto s njima, a mogu i odma reci da ih je pristiglo toliko i toliko, da se čeka ako će koje poslane poštom pristići naknadno, a mogu kao i do sada izmišljati nešto svoje…..

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Po Uredbi Vlade, sastavlja se komisija od djelatnika CERP-a i otvaraju se ponude, to bi trebalo biti odmah idući tjedan ali ne u utorak jer neke ponude mogu doći i poštom, tako da do kraja idućeg tjedna svakako, ali od utorka bi se moglo recimo znati da li su ponude stigle, jer Pejnović može reći u utorak da recimo imaju više ponuda…

iznad 400 kn na kupnji je preko 400 komada, a pola od toga ih je skrivena količina (H). po tome mi izgleda da je netko ipak doznao da je došla bar 1 ponuda pa je krenuo u pojačanu kupnju

plavac ispravno kaže – u uredskom poslovanju uvijek vrijedi poštanski žig npr . poreznu prijavu možete predati do 28. 02. do 23 59 u pošti i bit će vam priznato. to je opće mjesto.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Nema potrebe odugovlacit. Ovo ce biti cisti bodovi vlade, jer su konacno nesto odradili kako treba. U utorak ocekujem da se pejnovic oglasi, a vjerojatno
ce novinari napisati i kakav clanak. Vjerujem da ce podaci o broju ponuda biti svima dostupni, prije velikog finala i njihovog otvaranja.

zanimljivo je da su stramci u sloveniji poslali 8 ponuda,iako ih ima samo 5 zainteresiranih. To mi govori da se pod svaku cijeni zele dokopati hotela. Nije nemoguce da se tako nesto preslika i na hmst i da jedan zainteresiran posalje dvije ponude npr od 500 i 600kn

New Report

Close