http://www.seebiz.eu/dubrovnik-s-dva-milijuna-nocenja-osam-dana-ranije-nego-lani/ar-93407/ milijuna nocenja 8 dana ranije
“Od 2009. do danas EU i Hrvatska stagniraju, a Dubrovnik raste. Ostvarili smo ukupni porast noćenja od 75 posto. Na današnji dan imamo 180 tisuća noćenja više nego lani, bilježimo oko 22 tisuće dnevno. Zacrtali smo cilj od četiri milijuna noćenja i milijun dolazaka. U idućih dvije ili tri godine ostvarit ćemo milijun dolazaka, a za četiri milijuna noćenja ćemo morati pričekati koju godinu – kazao je Vlahušić.”
Dubrovnik raste i dalje će rasti i to znaju budući investitori u Maestrale…
Dubrovnik raste i dalje će rasti i to znaju budući investitori u Maestrale…
Tako nekako i ja razmišljam.
Pogotovo uz ovakve uvjete financiranja na tržištima kapitala, ECB je zadržao ključnu kamatnu stopu na 0,15%, nebitno što ja mislim o tome, ali činjenice govore slijedeće: novac je jeftin (za velike naravno), Dubrovnik je jedan, a HMST ima vrhunsku poziciju jer kao što rekoh birali su među prvima( 1935 ako sam dobro zapamtio).
Daleko smo već dogurali i očekujem pozitivan rasplet situacije.
Rupu u proračunu neću niti spominjati, tako da i “sa njima” dijelimo zajednički interes.
lp i sretno svima.
plavac
pametan potez za za smanjenje pozicije za ovih cca 2500 kom sad ti je otprilike sve kaj je ostalo zarada pa koliko god bilo da bilo . jednom sam ti i htio to i predlozit ali nisam htio pametovat , u svakom slučaju cestitke na ustrajnosti
U biti tako i je, ovo što je ostalo je zarada e sada kolika će točno biti bumo videli, čekamo 15.09…..[emo_smijesak]
vi koji ste duze vrijeme unutra, kada je hypo skrbnicki usao u top 10? pocetkom 7 mjeseca?
A tu negdje, uglavnom ovo ljeto….
pretpostavljam da ste imali na uvid knjigu dionicara, pa ako nije tajna, da li je navedeni račun bio i prije u vlasnickoj strukturi ili je svih 4060 dionica uzeo u zadnjih mjesec i pol dana?
Po rijecima kolege koji se krije iza tog racuna, a inace je nas komentator na forumu su imali nesto sitno. Knjigu dionicara imate besplatno na stranicama maeatrala.
Vila Siam i 3.000 kvadrata mijenjaju vlasnika
Prvi susjed Todoriću: ruski naftaš za tri milijuna eura kupio terene u Medveji
Prvi susjed Todoriću: ruski naftaš za tri milijuna eura kupio terene u Medveji
Znači ako jedna oronula vila i 3 tisuče kvadrata vrijede kod Opatije 3 mil. eura, onda Maestrali u samom Dubrovniku sa 45 tisuča kvadrata zemlje i ipak nekakvim hotelima vrijede 42 mil. eura sa dugom koliko traži država….
ako u umagu možeš tržiti samo ako ćeš odriješiti kesu, kako ćeš onda u dubrovniku tržiti kraj 18 takmaca
kad hoćeš nešto kupiti, a i drugi hoće to isto kupiti, onda ima samo jedan način – pare na stol
Lukšići su Istraturist platili više nego što je na burzi vrednovana njihova Plava laguna te iznad cijene po kojoj se trguje dionicama njihovih konkurenata, poput Valamara, Solarisa ili Maistre. Analitičari procjenjuju da bi se učinak ove akvizicije mogao preliti na cijeli sektor kad je riječ o vrijednosti turističkih kompanija. One su prema cijeni koju su Lukšići platili za Istraturist podcijenjene.
http://www.jutarnji.hr/novi-hrvatski-turisticki-div-luksic-pobijedio-grofa-eltza-u-ratu-za-kupnju-istraturista/1215758/ [jutarnji.hr]