samby, lijepo. Al bilo bi ipak bolje odbiti onih 600 komada sa 191,02 pa će slika biti malo realnija.
Ali prodaje baš i nema previše na 360 kn, izgleda da više nije problem pričekati još tih mjesec dana….[emo_smijesak]
KressoM ,
Prometi se kod nas odvijaju između prvih 5 , a ostali su nevažni . Mjesc dana će brzo proći .
Ja sam 99% siguran da ovaj natjecaj za maestrale prolazi. Cak razmisljam koliko bi cijena mogla biti prekoracena- 530, 550kn. Treba se strpit jos mjesec dana, pa ce mnogi od drukera ostati iznenadjeni.
Dubrovnik dobiva novu vezu sa otocima i kopnom hidroavionima .
Ovo je najučinkovitija ideja u turizmu . Genijalno, tko se toga sjetio .
Cijena se polako stabilizira . Poslije Velike gospe slijedi lagani uspon u početku , a onda eksponencijalni .
IMHO
Ja sam 99% siguran da ovaj natjecaj za maestrale prolazi. Cak razmisljam koliko bi cijena mogla biti prekoracena- 530, 550kn. Treba se strpit jos mjesec dana, pa ce mnogi od drukera ostati iznenadjeni.
Ne mogu se objavljivati informacije do otvaranja ponuda , jer to ne bi bilo fer prema 18 ponuditelja , a ni prema nama .
to ne bi bilo fer prema 18 ponuditelja
ne postoji 18 ponuditelja, nemoj lagati
http://www.teletrader.com/hoteli-maestral-d-d-redovne-dionice/stocks/details/tts-13907511
Nekad davno cijena je bila 575 Kn .